Bulgaristan Göcmenleri Paylasim Alani

merhaba arkadaşlar benim babamda 1978 yılında razgrad kitançovadan gelmişler.ben doğma büyüme ist luyum.köyünün ismide sanırım kıdırköy

merhaba arkadaşlar benim babamda 1978 yılında razgrad kitançovadan gelmişler.ben doğma büyüme ist luyum.köyünün ismide sanırım kıdırköy

benimde annemler gelmiş kitançov kıdirköyden 1978 de bende doğma büyüme ankara..

merhaba arkadaslar ben gocmen degılım ama erkek arkadasım bg lı..Bg nın orf ve adetlerını bılenler varsa yazabılırmı bende sevgılıme ve aılesıne suprız yaparım belkıde ne dersınız...

hemen hemen trakyanın örf ve adetleriyle aynıdır...

arkadaşlar merhaba bende blg göçmeniyim 91'de silistrenin iskra köyünden geldik evlenmeden önce sık sık giderdim uzun zaman oldu gitmeyeli sizlerle birarada olmak çok iyi geldi ÇOK DUYGULANDIM nekadar özlediğimi farkettim umarım en kısa zamanda gider görürüm

benimde annemler gelmiş kitançov kıdirköyden 1978 de bende doğma büyüme ankara..

a.s orda akrabalarınız falan var mı? benim dedemin ablaları orda.giden gelen oldukça bize devamlı birşeyler yollarlar.(vaflaya,güllü lokumuna bayılıyorum)ben ilkokulu bitirdiğim yıl babamın doğduğu toprakları merak ettiğim için gitmiştim.şimdi çok fazla şey hatrımda yok üzerinden bir hayli zaman geçti ama köyler çok düzüenli ve tertipliydi burdaki gibi çarpık yapılaşma yok.

a.s orda akrabalarınız falan var mı? benim dedemin ablaları orda.giden gelen oldukça bize devamlı birşeyler yollarlar.(vaflaya,güllü lokumuna bayılıyorum)ben ilkokulu bitirdiğim yıl babamın doğduğu toprakları merak ettiğim için gitmiştim.şimdi çok fazla şey hatrımda yok üzerinden bir hayli zaman geçti ama köyler çok düzüenli ve tertipliydi burdaki gibi çarpık yapılaşma yok.

orda pek kimse kalmadı gerçi herkes ankarada evet vaflaları meşurdur zaten:)bende 1996 yılında gitmiştim bidada hiç gitme fırsatım olmadı evet orası disiplinliydiyerimseniben

merhaba arkadaşlar
1989 yılında bulgaristandan yalovaya göç ettik yalovada ikamet ediyorum burada hepinizle tanışmak dileğiyle

Merhaba,
ben de 1989 göçmeniyim,dobriç'li. 1966 doğumluyum,şehirde oturduk.
Mehano tehnikum mezunuyum. Uzun zamandır foruma girmedim,ama dbriç'li görmek mutlu etti beni. Ararsan ortak noktalarımız vardır mutlaka,dobriç büyük şehir değildi.

mrb arkadaslar bende bulgarıstan gocmenıyım burdakı arkadaslarla tanısmak istıyorum

Selam arkadaşlar bende bulg.göçmeniyim ...izmirde yaşıyorum...

merhabalar benimde babam 1973 te gelmiş bulgaristandan. baba tarafı halen bulgaristanda. annemin babası yani dedem 80 yıl önce ailece göç ederek gelmiş. ben çkalede doğdum ama saf kan pomagım. nevrokop'a baglı volkusel köyünden bizimkiler.

slm canım benim annem tarafı deli ormanlı bizim herkez renkli gözlü beyaz tenli oldugumuz için belli ederiz hele bana şiven benziyo diolar ama alakası yok 4 yaşında geldim ne alaka ise işte hatta urfalı eşim onlardan hele gel hele git die konuşurum aman atıyolar işte genelde dogudada renkli gözlü olur çok ama onların gözleri sibirya kurtları gibi bide genelde esmerdir tüylüdür yani belli eder yüzleri bozuk çilli ve benzeri biz bebek yüzlü ouruz genelde

evet arkadaşlar ya ben hiç gitmedim bulgaristana ama kim görse göçmenmisin dio. aynı şey ailem ve akrabalarım içinde gecerli. onlarda çok şaşkın bu konuda. bizim kendimize has bi güzelliğimiz var canım:eek:hamileyim ve 1 ay sonra kızım kucagımda olcak inşallah. elveda rumelideki kızçelere benzesin istiorum. belli etsin bulgaristan soyundan geldiğini:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar benimde annemler eskiden veliko trnova dan göçmüşler... eşim ve ailesi ise burgaz dan göçmüşler 96 yılında heryıl gidiyoruz bulgaristana...

merhaba arkadaslar ben gocmen degılım ama erkek arkadasım bg lı..Bg nın orf ve adetlerını bılenler varsa yazabılırmı bende sevgılıme ve aılesıne suprız yaparım belkıde ne dersınız...
benimde kocam yeni göçmenlerden canım.. hiç adetleri yok canım rahat ol :) free takılır göçmenler evlenirsen rahat edersin :)

evet arkadaşlar ya ben hiç gitmedim bulgaristana ama kim görse göçmenmisin dio. aynı şey ailem ve akrabalarım içinde gecerli. onlarda çok şaşkın bu konuda. bizim kendimize has bi güzelliğimiz var canım:eek:hamileyim ve 1 ay sonra kızım kucagımda olcak inşallah. elveda rumelideki kızçelere benzesin istiorum. belli etsin bulgaristan soyundan geldiğini:emir_bebek:
evet canım güzelliğimizden belliyiz... çalışkanlığımızdan... eee bide en kötüsü tabiki bir çoğumuz cimri... ben üstüme alınmıyom öle olan alınsın :) heheheh

evet canım güzelliğimizden belliyiz... çalışkanlığımızdan... eee bide en kötüsü tabiki bir çoğumuz cimri... ben üstüme alınmıyom öle olan alınsın :) heheheh

her_bal tatlım kız sende bulgaristan göçmeniymişsin bende diyorum benim kanım bu kızana neden bu kadar çabuk kaynadıŞeniz meğer kan çekermiş ya ben seni yirimcokacimcoook kaydirigubbakcemile3 benimde babamın dedesi bulgaristan göçmeni pomaklardanızkaydirigubbakcemile5

her_bal tatlım kız sende bulgaristan göçmeniymişsin bende diyorum benim kanım bu kızana neden bu kadar çabuk kaynadıŞeniz meğer kan çekermiş ya ben seni yirimcokacimcoook kaydirigubbakcemile3 benimde babamın dedesi bulgaristan göçmeni pomaklardanızkaydirigubbakcemile5
anaaaaa gel öpem kanka.... saol canım kan çekmezmi beee... gel bidaha öpem... bütün göçmen arkadaşları bekliyoruz kk nin sohbet sayfasına... öptüm hepinizi...

selamlar...bende doğma büyüme konyalıyım ama dedemler,babaannemler,anneannemler hepsi bulgaristandan gelmişler...burayı görünce kanım çekti hemen koştumkaydirigubbakcemile5 kendimizi hemen belli ediyoruz zaten gören göçmenmisin diyorkaydirigubbakcemile3

anaaaaa gel öpem kanka.... saol canım kan çekmezmi beee... gel bidaha öpem... bütün göçmen arkadaşları bekliyoruz kk nin sohbet sayfasına... öptüm hepinizi...
öp anam yıvrım bende öpem Şenizmuçkss oh bekte datluymuş yanacıkların bütün göçmen bacılarım hepinizi öpüyorum a.s.muck sevgiyle kalın

merhabalar kk.nın göçmen hanımlarıa.s.
ben de safkan Bulgaristan göçmeniyim..Göçmenlik dedelerimizden geliyor ama bütün özelliklerini taşıdığıma inanıyorum kaçıncı kuşak olmama rağmen=)
Tüm göçmenlere hemşerilere kurbikten selam olsun......
hihoyyyt

Добър вечер:1rolleyes:

X