- 22 Kasım 2008
- 4
- 1
- Konu Sahibi EU1
mrb arkadaşlar
89 da kırcali den geldik
89 da kırcali den geldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar benimde babanem bulgaristan göçmeni rusçukta doğmuş sonra varnada yaşamış ondan öğrendiğim tek bulgarça kelime LE KA NOŞ yani iyi akşamlar tabiki bu okunuşu yazılışı nasıl bilemem sevgiler hepinize
Kızlar çok merak ettiğim bir şey var,sizlerden de değinen olmuş bana anlatabilir misiniz lütfen şu göz olayını,yani benim anne tarafımda deli orman dan göçmüşler ve benim gözlerim de renkli ama hemen bulgaristan göçmeni misin diye soruyorlar sokakta orda burda,abi alnımda mı yazıyo diyorum,sokakta bir sürü çok güzel renkli gözle karşılaşıyorum ve nasıl ayırt ediliyor bu?Ayrı bir şekli var da ben mi farkedemiyorum acaba?Aydınlatın beni anacım..:uhm:
Kızlar çok merak ettiğim bir şey var,sizlerden de değinen olmuş bana anlatabilir misiniz lütfen şu göz olayını,yani benim anne tarafımda deli orman dan göçmüşler ve benim gözlerim de renkli ama hemen bulgaristan göçmeni misin diye soruyorlar sokakta orda burda,abi alnımda mı yazıyo diyorum,sokakta bir sürü çok güzel renkli gözle karşılaşıyorum ve nasıl ayırt ediliyor bu?Ayrı bir şekli var da ben mi farkedemiyorum acaba?Aydınlatın beni anacım..:uhm: