Bulgaristan Göcmenleri Paylasim Alani

Bulgar değil de BULGARİSTAN GÖÇMENİ dersen daha doğru olur.Unutmayalım ki oradan göç edenlerin hepsi TÜRK VE MÜSLÜMANDI.

Bukadar çok seviyodunuz da neden geldiniz.:sm_confused:Ben şu Bulgaristan sevdanızı bir türlü anlamıyorum.Adamlar sizin adınızı dilinizi dininizi değiştirdi zorunlu göçe tabi tuttlu.Evinizden yerinizden oldunuz adamlar kovdu ,siz ısrarla tekrar bulgar vatandaşı olmak için vatandaşlığını alıyorsunuz.Var mı böyle bir mantık.:1no2:

Canım sen beni yanlış anlamışsın. benim bulgarlarla işim yok. ama hala akrabalarımız orda en yakınlarım orda. şuanki şartları da hiç ii değil. yine de özleniyor.insan geldiği yeri inkar etmemeli. oranın suyunu içtiysek oranın toprağını işleyip yediysek bunlar unutulmaz. kötü olayları bunlara maal etmemek lazım. ben dikkat ettiysen çocukluğumdan bahsettim. ayrıca çevrene baktıysan çifte vatandaşlık alanların çoğunun akrabaları orda olanlar yani benim gibi. yoksa niye tenezzül edelimki. Şuan kimliğimiz olduğu için tek otobusle rahatlıkla gidebiliyoruz.bu da bizim hakkımız. zamanında osmanlı bizi o topraklara yerleştirdiyse sahip çıkmalıyız. niye ezik olalım ve boyun eğelimki. çıkmıyoruz kardeşim zorlamı çıkartcaklar oralardan hadi baakalım... ve ne mutluki BG vatandaşlığımda (kimliiğimde) kendi türk ismim yazıyor daha ne olsun

selam kızlar benim de baba tarafı bulgaristan göçmeni :) oyunlarına bayılıyorum :)

bilenlerden yardım isitiyorum provo horo için müzik istiyorum ama bulamadım bi türlü bana yardımcı olabilecek kimse varmı acep ??

Evet canıım en eski oyunlar bunlar ve hep tazeliğini koruyor. radyoboyko.com yada radyobalkan.com sitesi var. oralardan alabilirsin ve tam gün bu ve benzeri şarkıları dinleyebilirsin.:teytey:

benim babaannem bulgaristan silistreli dedemde doburcadan hemşerilerim

merhaba bende en yaşlı üyeyim gibi geliyor bana.Oralar çok güzeldir.anlatmakla olmaz .Görmeniz lazım.selamlar

merhaba bende en yaşlı üyeyim gibi geliyor bana.Oralar çok güzeldir.anlatmakla olmaz .Görmeniz lazım.selamlar

benimde anne tarafı komple bulgaristan göçmeni .. babamlar yerli bende haliyle burada doğdum :) Stara Zagora'lılara ve diğer göçmenlere Selam

ne kadar çok göçmen varmış siteye takılmaya başladığımda bu kadar göçmen oldugunu tahmin etmiyodum :dance:

benim anne tarafım göçmen baba tarafım boşnak oluyo ama yinede ben göçmenlerin yemeklerini filan bilirim:)

merhaba limoncugum bursa nın neresinde oturuyorsun

nilufer ilcesi goruklede oturuyorum biliyosundur muhakkak sen nerde oturuyosun

slm arkadaslar benim uzaktan bir tanıdıgım da göçmen. bana öss kazandım diye havalara girdi bende kazanmadıgım için ailem kursa yollamıstı okutmadılar yani ama o kız okuldayken iyi değildi bir türlü aklım almıyor ama aklımda karıstı dogrusu. kızın tc sini bilsem bakıcagım öss kazandımı diye ama bilmiyorum sonra tc bulmak sütununda anne baba bilgileri vardı biliyorum ama dogdugu yer yani kayıtlı oldugu yer bulgaristan sumnu idi. göçmen oldugu için ordan hatırlıyorum.kısacası siz göçmenlere soracagım sey tc niz nasıl yani farklımı bizimkilerden? çünkü netten bakıyorum okızın bilgilerine ulasamıyorum kızlada irtibatımız koptu eger nerden bulabilceğimi söylerseniz sevinirim tasındıkları için adres telefon kimseye ulasamadım benimde aklıma bu geldi bu merakımı giderirseniz sevinirim

89 da ve daha önce gelenlere tc verildi canım normal vatandaşız yani 92 den sonramı tam olarak bilmiyorum ama bulgaristandan yeni göç edenler teskereyle oturuyo ve tc kimlikl numaraları yok benimde bazı arkadaşlarım var onlarda öss ye değilde yös'e giriyolar yabancı uyruklu olarak yös'ün soruları öss'ye nazaran daha kolay ve puanlarıda farklı yerleşmeleride daha kolay oluyo belki arkadaşın o şekilde kazanmıştım

yani tc noları yokmu tc leri farklımı? yöse giriyo demek bende diyorum bu kız bişeyden cakmazdı nasıl kazanmıstır ama merak ediyorum tc leri nasıl oluyor?ayrıca teşekkür cevap için.

yani tc noları yokmu tc leri farklımı? yöse giriyo demek bende diyorum bu kız bişeyden cakmazdı nasıl kazanmıstır ama merak ediyorum tc leri nasıl oluyor?ayrıca teşekkür cevap için.

tc'leri yok yani turkiye cumhuriyeti vatandası değiller teskereleri var oturmak için .rica ederim:)

merhaba ben leman 1996 yılında bulgaristan silistra profesor ishirkovo köyünden göç ettim

benim babamda 1951 yılında bulgaristan silistrenin ishirkovo köyünden gelmişler.aydına yerleşmişler.1996da diğer akrabalarımız geldi ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…