- 26 Kasım 2007
- 46
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi EU1
Mrh canım,
evet duydum. her yıl gidiyordum normalde ama işe başlayalı 3 yılfır gidemiyorum...Havası suyu bambaşka kim ne derse desin.. küçüklüğüm aklıma geeliyor hep. ne kadar şanslıymışız diyorum burdaki çocuklarla karşılaştırdıkça.
Bukadar çok seviyodunuz da neden geldiniz.:sm_confused:Ben şu Bulgaristan sevdanızı bir türlü anlamıyorum.Adamlar sizin adınızı dilinizi dininizi değiştirdi zorunlu göçe tabi tuttlu.Evinizden yerinizden oldunuz adamlar kovdu ,siz ısrarla tekrar bulgar vatandaşı olmak için vatandaşlığını alıyorsunuz.Var mı böyle bir mantık.:1no2:
selam kızlar benim de baba tarafı bulgaristan göçmeni :) oyunlarına bayılıyorum :)
bilenlerden yardım isitiyorum provo horo için müzik istiyorum ama bulamadım bi türlü bana yardımcı olabilecek kimse varmı acep ??
bende 89 gocmeniyim arkadaslar herkeze selamlar buarada bende cebelliyim ve bursada oturuyorum youngtüm zeki ve güzel hemşerilerime merhaba diyorum bende 89 göçmeniyim cebelliyim.
slm arkadaslar benim uzaktan bir tanıdıgım da göçmen. bana öss kazandım diye havalara girdi bende kazanmadıgım için ailem kursa yollamıstı okutmadılar yani ama o kız okuldayken iyi değildi bir türlü aklım almıyor ama aklımda karıstı dogrusu. kızın tc sini bilsem bakıcagım öss kazandımı diye ama bilmiyorum sonra tc bulmak sütununda anne baba bilgileri vardı biliyorum ama dogdugu yer yani kayıtlı oldugu yer bulgaristan sumnu idi. göçmen oldugu için ordan hatırlıyorum.kısacası siz göçmenlere soracagım sey tc niz nasıl yani farklımı bizimkilerden? çünkü netten bakıyorum okızın bilgilerine ulasamıyorum kızlada irtibatımız koptu eger nerden bulabilceğimi söylerseniz sevinirim tasındıkları için adres telefon kimseye ulasamadım benimde aklıma bu geldi bu merakımı giderirseniz sevinirim
yani tc noları yokmu tc leri farklımı? yöse giriyo demek bende diyorum bu kız bişeyden cakmazdı nasıl kazanmıstır ama merak ediyorum tc leri nasıl oluyor?ayrıca teşekkür cevap için.
merhaba ben leman 1996 yılında bulgaristan silistra profesor ishirkovo köyünden göç ettim