Bulgaristan Göcmenleri Paylasim Alani

arkadaşlar merhaba. gerçekten aynı tarihi paylaşan insanların bulunduğunu görmek çok güzel.bende sizdenim 1989 göçmeniyim.

çok özürdilerim aklımda çok şey vardı bir bölümünü yazmamışım. bulgaristan şumnuluyum ve oraları tekrar görmeyi şu son zamanlarda çok istiyorum sanırım yaşlanıyoruz.

merhaba sania.s.a.s., oralarda yaşamış biriyle tanışmak gerçekten çok hoşuma gitti.siz ne zaman geldiniz izmir e. bende izmir foça da yaşıyorum.89 yılında orada kalan akrabalarımızdan gelenler olmuştu ama burada yaşamaya alışamadılar ve geri döndüler.belkide onlardan tanıdıkların bile vardır.tekrar görüşmek üzere hoşçakal canım.:1hug:

Günaydınnn ben de 89 Bulgaristan göçmeniyim. 2.5 yaşında buraya geldim Şumnuda doğdum annem ve babam Şumnunun köylerinden.

tüm zeki ve güzel hemşerilerime merhaba diyorum bende 89 göçmeniyim cebelliyim.

Anne tarafımız Bulgar göçmeni.. Çalışkan ve akıllı Bulgar göçmenlerine selammm..

baba tarafım bulgaristan göçmeni ve bende evlenene kadar onların içinde yaşıyodum istanbul esenyurt yenikent mahallesi mahallenin yarısı bulgaristan göçmeni 89 falan ama hayatımız resmen bulgaristandaki gibi göçmenler çok temiz ve çalışkanlar evde herkes çalışır herkesin evi bahçelidir mutlaka ve çok temizdir sokaklar bile süpürülür ben onlarla yaşamaktan çok memnun ve mutluydum tabi evlendim çok farklı kültürü çok farklı bir yere geldim 2 sene olucak ama alışamıyorum nasıl olucak bilmiyorum ben evimi malahallemi sokağımı çok özlüyorum sizleri çok seviyorum

merhaba arkadaşlar benimde anneannem 1950 li yıllarda bulgaristandan göç etmişler
bildiğim kadarıyla hasköy tarafından
lüleburgaz tarafına akrabaların bir kısmı kaldı kimbilir nerelerdeler aslında sahip çıkmak aramak lazım

mrb kızlar benm de annem razgrad babam silistre 1978 de gelmişler.. ama ben hhiç gitmedim

merhabalar, bende sizdenim 91 de geldik buraya haskovanın köyünden, o zamanda beri de gebzedeyiz.

merhaba arkadaşlar benimde annem bulgaristan göçmeni annemde haskovada doğmuş büyümüş şu anda balıkesirde oturuyoruz.sevgilerimle.....

merhaba :)

benim de anne ve baba tarafi 1950 yilinda goc etmisler...sen luleburgaz diye sozetmissin ya canim;bizim de anneanne tarafinin bircok akrabasi var orada,luleburgaz da yani..ustelik ayni yilin gocmeniyiz;mutlaka ortak tanidiklarimiz vardir..herneyse..
herkese kucak dolusu sevgiler..butun gocmen arkadaslari selamliyorum.:teytey:

Merhaba

1992 de göç ettik memleketimi çok özledim . Mestanlı olan varmı ( Potkova yada Çorbacıysko ) ?

Merhaba

1992 de göç ettik memleketimi çok özledim . Mestanlı olan varmı ( Potkova yada Çorbacıysko ) ?

Merhaba

Merhaba

Merhaba,
ben de 1992 göçmeniyim-Sliven,
belki duymuşsundur.
Hiç gitmedin mi memlekete,
ben gidiyorum,çift vatandaşlığını almadın mı

Merhaba,Bende Silistreliyim.ama biz 89 göçmeniyiz.Silistrenin Balabanlar köyü bulgarcası Zlatoklas belki baban bilir. siz hangi köydensiniz.:teytey:

Merhaba,
ben de 1992 göçmeniyim-Sliven,
belki duymuşsundur.
Hiç gitmedin mi memlekete,
ben gidiyorum,çift vatandaşlığını almadın mı

Mrh canım,
evet duydum. her yıl gidiyordum normalde ama işe başlayalı 3 yılfır gidemiyorum...Havası suyu bambaşka kim ne derse desin.. küçüklüğüm aklıma geeliyor hep. ne kadar şanslıymışız diyorum burdaki çocuklarla karşılaştırdıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…