Bulaşık makinesi için hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

Ben finish powerball bazende a101 brid tablet kullaniyorum

Ben kesinlikle fairy kullaniyorum bundan once bidefa finish aldim makinem cok kotu koktu hemdevhep deterjan kalıntısı kaldi bardaklarimda falan. Simdi fairy kullanıyorum cok memnunum

Bim de ki tabletler benim kaşıklarımı çok fena çizdi bana göre en iyisi fairy

Feriy kapsül kullanıyorum içi hem jel hem toz olandan sarı renkte olan ben çok memnunum hiç bi sıkıntı yok finiş berbat bi deterjan ve gereksiz pahalı en azından feyri pahalı ama karşılığını alıyorsun,bide ben şuna dikkat ettim memnuniyet kişiye göre Değişiyor herkes kendi dererjanını deneyerek bulsun şu miktarı az olan kutular var 5li 10lu 101 e gelir arada onları alıp deneyin.Ben feriye eşim sayesinde kavuştum tesadüf almış artık birlikteyiz

finish jel kullanıyorum 4-5 senedır.kampanyada dıye pril tablet aldım elımde yıkadıktan sonra makıneye atıyorum resmen o derece iğenc bişey...bırde erımıyor...

Finish tablet kullanıyorum ama memnun değilim elimde bir kaç tane kaldı bitsin değiştirecem

fınısh tableytlerın cok kotu koktugunn farkındamısınızzz

şu an fairy platinum kullanıyorum süper ötesi bişey. Çay bardaklarım eskiden pril kullandığım zaman sararık çıkıyodu ama bunda bembeyaz pırıl pırıl çıkıyor ürküyorum şimdide.cay bardaklarımı bembeyaz ilk günkü gibi yapan bu tablet mideme veya sağlığıma bi zarar veriyormudur acep.içindekiler kısmına baktım ağartıcı yazıyor çamaşır suyu değildir inşalah ben normalde bulaşıklarıma hayatta domestos falan kullanmam da.Ne bileyim bu tabletle bulaşık makinesinin içi süzgeçleri bile pırıl pırıl aynı reklamdaki gibi .Kafam karıştı of of

Fairy platınum...ben bunu kullanıyorum en iyisi bence çok memnunum mükemmel

1 yildir pril sivi uzerinde sirke parlakligi yazani kullaniyorum, memnunum. Ama fiyatlari markete gore asiri degisiyor hep arastirip aliyorum.

Simdi biz ailecek denedik denedik denedik butun markalari hemen hemen ama arada koku yapiyodu makine yani kotu gibi degil ama kotu gibi:)) o kokudan rahatsiz oluyoduk acikcasi bi de bazen deterjan kaliyodu bulasikta tam erimiyodu falan filan derken bi gun bi arkadas bimin var hem de 3 lira mi ne kutuda toz alsaniza ya dedi ay sacmalama dedik aldik ve yaklasik 5 aydir kullaniyoruz ne koku kaldi makinede ne baska bisey parlaticisini falan da aldik hatta oranin gayet iyi yani hi de bizim makineci akrabamiz parlatici ve tuz dedigin kaya tuzuyla sirke aslinda demisti ve bize cok mantikli gelmisti arada oyle de yapiyoruz kafamiz rahat valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…