Bulaşık makinesi için hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

Finish klasik jel kullaniyorum. Cok fazla koymuyorum detarjan gozunun yarisi kadar koyuyorum ne leke kaliyor nede baska birsey piril piril oluyorlar hiç kokuda olmadi sukur makinemde

benimde fairy..çok da memnunum koku falan da yapmadı,bulaşıklar pırıl pırıl çıkıor maşallah:KK24:
kullanmadan once makıne temizleyicisiyle bi temizletin..bim de bile var 3tl gibi birşeydi.filtreyide yıkayıp sonra kullanın isterseniz..

daha önce finish kullanıyordum. tableti hiç erimiyordu hemde bardaklar iğrenç görünüyordu. bulaşıklarda kötü koku kalıyordu. sonra fairy tablet kullanmaya başladım. çok güzel temizliyor. kötü koku olmuyor. bardaklarımda ilk günkü aldığım şekliyle duruyor.

ben fairy kullandım sonra bim'den aldım bulaşık tableti. En ufak bir fark yok. Boş yere dünya para vermeyin arkadaşlar, gidin alın bim'den.

Finish jel kullandım uzun süre, hep aynı miktarda koymuyorum ben. Çok kirliyse uzun programda çalıştıracaksam fazla- değilse az koyuyorum. 1 senelik evliyim ve daha yeni bitti. Şimdi biz evlenirken verdikleri evlilik paketindeki pril jele başladım:) 3 kere yıkadım fena değildi.

walla ben faıry fınısh calgon ne kullandıysam su makıne kufune we kokusuna care bulamadım yıldım artık yaa :KK43:

Kızlar bende hemen hemen hepsini kullandım diyebilirim. Pril kullandım gold seriside dahil düzgün yikamiyor. Finishitede makineyi bi açıyorsun bazen deterjan yarısı erimiş yarısı erimemiş sana bakıyor :p.
Fairy platinyum kullandım çok da memnundum makinenin içi Pırıl pırıl oluyordu. Ama zamn geçtikçe özellikle bardakların üstünde koku kalmaya başladı. Yani şu içerken bile deterjan kokusu geliyordu insan rahatsız oluyo haliyle:KK34:
Şimdi bimin tabletini alıyorum valla çok memnunum alırken tereddüt etmiştim ama sonra iyiki almışım dedim dünya para verdiklerimle aynı hemde uygun. Hatta bikere parlaticisinida aldım sonra finishinki indirimdeydi onuda aldım sırf denemek için inanin kızlar hiç fark yok :KK9:

Walla doğru diyon canm ikiside aynı işlemi görüyor hemde aynı kalitede ya insan tuhaf oluyor yani neden fazla para verelim ki hemde arada baya fiyat farkı var canm dimi ama:KK51:

aynen canım yaa bim deki yalan olmasın 7-8 lira falan indirim takip etsen de diğerleri 15 falan, iki katı neredeyse. Yeme içme olsa neyse de aynı şeyi yaptıktan sonra ne gerek var aradaki farka :)

aynen canım yaa bim deki yalan olmasın 7-8 lira falan indirim takip etsen de diğerleri 15 falan, iki katı neredeyse. Yeme içme olsa neyse de aynı şeyi yaptıktan sonra ne gerek var aradaki farka :)
Doğru dedin canm yani hemde hadi fiyatınıda geçtim ikiside aynı islevi görüyor yani. Hemde kaliteli diye geçinen çoğu deterjan dan daha iyi arindiriyo. Fairy hakkaten güzeldi ama koku kalmasi deterjan kokuyo su içerken bile çok kötü yani:KK12:

Doğru dedin canm yani hemde hadi fiyatınıda geçtim ikiside aynı islevi görüyor yani. Hemde kaliteli diye geçinen çoğu deterjan dan daha iyi arindiriyo. Fairy hakkaten güzeldi ama koku kalmasi deterjan kokuyo su içerken bile çok kötü yani:KK12:
fairy de banada tencerelerde koku gelıyor,teflon olanlarda:mad:ama çokda gzl yıkıyor..
bim in fairy den farkı yok mu diosunuz şimdi?

fairy de banada tencerelerde koku gelıyor,teflon olanlarda:mad:ama çokda gzl yıkıyor..
bim in fairy den farkı yok mu diosunuz şimdi?
Canm evet walla bak aynı teflon tencerelerde bi koku kalıyorki sorma deterjan sıkmış durlamamış gibi:KK12:
Bimden aldığında fairy gbi makinede güzel bir koku kalmıyor canm ama aynı onun gibi güzel yıkıyor çizmiyor bi dene istersen:cool:

X