- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
ben parlatıcı kullanmıyorum sadece faıry platınumun kapsulu kullanıyorum.parlatıcıdan olabılır o zaman
nette bazı yorumlara baktı çoğu insan koktuğundan bahsetmiş of bi sürü var nasıl bitcek bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben parlatıcı kullanmıyorum sadece faıry platınumun kapsulu kullanıyorum.parlatıcıdan olabılır o zaman
hadi yaa,bi denemek lazım.ben fairy kullandım sonra bim'den aldım bulaşık tableti. En ufak bir fark yok. Boş yere dünya para vermeyin arkadaşlar, gidin alın bim'den.
hadi yaa,bi denemek lazım.
çizmiomu bardakları falan?
küf nerede oluşuyorwalla ben faıry fınısh calgon ne kullandıysam su makıne kufune we kokusuna care bulamadım yıldım artık yaa
Walla doğru diyon canm ikiside aynı işlemi görüyor hemde aynı kalitede ya insan tuhaf oluyor yani neden fazla para verelim ki hemde arada baya fiyat farkı var canm dimi amaNicki Mouse canım ben de bim parlatıcı da kullanıyorum valla ondan da memnunum, hiiiç gerek yokmuş dünya para vermeye
Walla doğru diyon canm ikiside aynı işlemi görüyor hemde aynı kalitede ya insan tuhaf oluyor yani neden fazla para verelim ki hemde arada baya fiyat farkı var canm dimi ama
Doğru dedin canm yani hemde hadi fiyatınıda geçtim ikiside aynı islevi görüyor yani. Hemde kaliteli diye geçinen çoğu deterjan dan daha iyi arindiriyo. Fairy hakkaten güzeldi ama koku kalmasi deterjan kokuyo su içerken bile çok kötü yaniaynen canım yaa bim deki yalan olmasın 7-8 lira falan indirim takip etsen de diğerleri 15 falan, iki katı neredeyse. Yeme içme olsa neyse de aynı şeyi yaptıktan sonra ne gerek var aradaki farka :)
fairy de banada tencerelerde koku gelıyor,teflon olanlardaama çokda gzl yıkıyor..Doğru dedin canm yani hemde hadi fiyatınıda geçtim ikiside aynı islevi görüyor yani. Hemde kaliteli diye geçinen çoğu deterjan dan daha iyi arindiriyo. Fairy hakkaten güzeldi ama koku kalmasi deterjan kokuyo su içerken bile çok kötü yani
Canm evet walla bak aynı teflon tencerelerde bi koku kalıyorki sorma deterjan sıkmış durlamamış gibifairy de banada tencerelerde koku gelıyor,teflon olanlardaama çokda gzl yıkıyor..
bim in fairy den farkı yok mu diosunuz şimdi?
tmm inş.denicemCanm evet walla bak aynı teflon tencerelerde bi koku kalıyorki sorma deterjan sıkmış durlamamış gibi
Bimden aldığında fairy gbi makinede güzel bir koku kalmıyor canm ama aynı onun gibi güzel yıkıyor çizmiyor bi dene istersen
hem fıltresınde hem deterjan gozunde hem catal bıcak yerınde kuf gıbı yag oluyor yaaküf nerede oluşuyor