Bulaşık makinesi için hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

nvbahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
272
4
Bazı markaların tabletleri kısa ayarda erimiyor. Bazıları cam bardakları çiziyor. Bazıları ise çamaşır suyu katkılı.
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Bazı markaların tabletleri kısa ayarda erimiyor. Bazıları cam bardakları çiziyor. Bazıları ise çamaşır suyu katkılı.
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
finish hepsibir arada jel kullanın bardakları çizmiyor ben onu kullanıyorum memnunum...

bende finishten memunum
prilden hıc haz etmemıstım hep leke kalıyordu.

merhaba fairy tablet ı ıkı aydır kullanıyorum ve ıkı aydır makınamda cıddı problemler var sankı ıcı gunden gune kuflenıyor. daha once fınısh tablet kullanırken bu tur sorun yasamamıstım. bu sekılde sorun yaıyan varmı acaba

fairy iki cesit sanirim filtre temizleme ozelligi olan makineyi tertemiz tutuyodigeri koku yapiyo

bu koku yapti bende

sende hangisi canim?

fairy iki cesit sanirim filtre temizleme ozelligi olan makineyi tertemiz tutuyodigeri koku yapiyo

bu koku yapti bende

sende hangisi canim?

benımkı platınıum canm ıste ama fıltreyı gorsen makıneden ıgrenırsın. her yıkamada cıkarıp temızlememe ragmen faıry kullandıktan berı her yerı kuf dolfu

ben genelde hangisinde kampanya varsa onu alıp kullanıyorum. en son finish kullanmıştım, şimdi pril gold a başladım ondan da memnun kaldım.

bende fairy kullanmaya başladıktan sonra bardaklarım kokmaya başladı

fairy den çok memnundum ama bardaklarım artık lekeli yapıyor.
reklamlardaki gibi durulamadan koyun diyorlar koy da 1 saat boşa çalışsın makina.
oldugu gibi lekeli cıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…