bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Midem bulanmadı değil hem tuvalet olması hemde yağlı kirli tabakları oraya taşıyıp sonra temizlerim tek tek tuvaletten çıkarıp dolaba koyma fikri iğrenç geldi. Ben olsam çıkan bulaşığı hemen çıkardım yine de oradaya koymazdım

Doğru mu anlıyorum bilmiorum ama orası artık bir tuvalet degil. Çünkü üstü kapanmış. Doğru mu?
Eğer bu şekilde de kiler gibi düşünülüp konulabilirde eşyaları ordan oraya taşı pis suları akıtsan da damlar. Sonra gri getir diz. Bilemedim o taşıma işi içi yapmazdım gibi. Ama mesafe az zaten yan yana derseniz neden olmasin?
Altını çızıyorum orası artık kiler. Tuvalet degil

tezgah ustu bulasik makinalari var, bu kucuk firinlarin boyutunda onu dusunmez misiniz ?

ben tuvalet olmasindan ziyade, oradan oraya tasimak zor geleceginden istemem boyle bir sey.
Bir de bulasik yani tasimadan once suda duruladiniz, goturup getirirken ortaligi islatiriniz gibi degil mi.
Goturu getiri, arkasindan yerleri silmesi de eklersek elde yikamak bile daha oluru var gibi geliyor bana.

ben sızın yerınızde olsam elde yıkardım cesıt cesıt yemek yapıyorsunuz da en fazla ne kadar bulasık cıkabılır kı
o bulasıkları tuvalete tasımak kı bulasık makınasının tuvaletde olması fıkrı zaten cok kotu
camasır makınasıda tuvaletdeymıs tuvalet bır tassa olmayacak sey degıl boruda tıkanıklıga bakar yanı

o stresı bır ıken ıkı yapıp bırde bulasık eklemeyın bence

yanı gerıye bırtek yatak odanızı tuvalete tasımak kalıyor anlıyorum gıder yokmus ama dedıgım gıbı sızın yerınızde olsam ya gıderı olan eve tasınırım ya da elde yıkarım

benim ev sahibim para konusunda pek anlayışlı değil ne yazıkki yoksa mutfağı komple yenidende yaptırabilirdim tezgah boyu aşırı aşağıda belim kopuyor eğilip bulasık yıkarken :/
kullan at tabak catal bardak kullanırım yıne de tuvalete makınayı koymam
bazı arkadaslar mını makınalar var demıs bılmıyordum ben supermıs onu dusunebılırsınız

onlari götürmesi bir dert birde bitince temizleri mutfağa götürmesi bir dert. Mutfakta su buz gbi ellerim donuyor demişsiniz. Yani mutfagnzda sicak su hatti yokken alaturkq tuvalette sicak su hatti mi var? Ben hic gormedim alaturka tuvalette sicak su hatti bunu nasil halletniz. Çamaşır mk icin

Zamandan da tasarruf etmek istiyorsun ve bulaşıkları ordan oraya taşıcaksın valla ben burdan üşendim
Ben makina mutfaktayken boşaltmasına üşeniyorum
Birde belki giderler hep aynı yere gidiyo ama yemek bulaşığını wc ye vermek valla hergece çarpılcam mı diye düşünürüm ben

Wc nin çeşmesinden su içer misin halbuki aynı su fark yok ama içim almaz orda bulaşık yıkamam

Annemin var tuvalette sıcak su. Kaynar kaynar haşlıyor totosunuyaptırırken ustalar da oldukça şaşırmıştı bu duruma, hiç böyle bir talep olmamış anneme kadar

Ben mutfaktaki bulasik makinesini bosaltmaya usenip cikan yeni bulasiklari elde yikiyorum, siz nasil bosaltacaksiniz dusunemedim bile

Bence oluru var. Nacizane onerim tuvaletin yerine bir tane ahsap palet almaniz makinayi ustune koymaniz.

Ayrica iyyy tuvalete yemek gideri konur mu diyen arkadaslar, turkiyede ayri bir atik su gideri yok sifonu cektiginizde giden su ile lavabodan camasir makinasindan veya bulasik makinasindan giden su ayni yere gidiyor

Ay yanlis anlamayin ama dusuncesi bile cok kotu.Ama herkesin sartlari ayni degil maalesef.eski binalarda bulasik makinesi dusunulemezdi tabii.Ben olsam ev degistiridim.Manzara falan hic isi. Olmaz....

Bu dediğinin her türlü kısmı elde yıkamaktan beter bence. Yaptırsan bile inan bir haftaya oraya getir götür üşenirsin. Şahsen mutfaktaki makineden bile boşaltmaya üşeniyoruz:) kirli şeyleri taşımak vs akıl işi değil.
yerinde olsam küçük makine alırım ikinci el sana yeter koca makine dolsun diye beklemezsin daha pratik olur.
İlla normal makine diyosan da; eskiden oturduğum evde tezgah altı yer yoktu mutfakta küçücüktü ama olabilecek yere koydum. Musluktan su alma borusu çektiler, gideride normal lavabo giderine kadar çektiler halloldu bişekilde. Sadece uzun hortumlar oldu duvar kenarından giden. Eğer uygun yer varsa illaki tezgah altı olması şart değil yani aklında olsun.

Bence olur. Tuvaletin üstünü iyice kapatın orası da bi oda işte ne fark edecek üstüne makine gelecek. Bi de yer varsa küçük bi dolap gibi tezgah olarak kullanabileceğin bişey ve bi çöp kovası koy,yemeği ye bulaşıkları tezgaha topluca koyup artıkları çöpe, lavabo da var sudan geçir, ordan da direkt makineye koy. Bulaşıkları mutfağa da götürmek zorunda kalmayacağın için tezgahta kirli bulaşık olmaz.
Evin neresini ne olarak kullanacağın senin kararın bence. Orası tuvalet var diye sürekli mikrop kaynamıyor sonuçta.
Bulaşık makinesinin gideri de aynı çamaşır makinesi hortumu gibi. Sorun yaşamazsın.

Benim de fırınım koridorda mikrodalga salonda duruyo rahatsız değilim kime ne. Nerde yerim var ve Kullanımı nasıl işime geliyosa öyle yapıyorum

Makine kendi ısıtıyo biliyosunuz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…