bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Gider işini halledebilirseniz mini bulaşık makinaları var tezgah üstü de kullanılabilen. Ben eski evimde onlardan kullanıyordum. Mini fırın kadar filan yer kaplıyor. Doldurması kolay olduğu için tek kişiye daha mantıklı. Öyle bir şey alırsınız. Dolapları, tezgahı değiştirmeniz gerekmez böylece. Alaturka tuvaleti kullanma fikri hijyen açısından başlıktaki kadar kötü gelmedi içeriği okuyunca ama bulaşıkları getir götür yapmak zor ve kullanışsız olur.

Ya size önerildiği gibi tezgah üstü makinelerden alın ya da hiç bulaşık biriktirmeden elde yıkayın

Kendileri yıkasa sürekli kesinlikle bulasık da kurutma da alırlar hatta ev işlerini yapan robot da alabilirler yani ahshdh
Ki ben evden 10 gün uzak kalmıştım ev savaş alanına dönmüştü, sözde temizliği seviyor, sevmediği hali nasl olurdu acaba
Temizliği sen yapınca seviyordur. Ben de biri yapsa severim temizlik sevilmez mi :KK48:

Eskiden tezgah üzerine konulan küçük bulaşık makineleri vardı ondan yok mu yani hala satılıyor mu acaba tezgaha öyle birseymi yapsanız yada mutfakta cidden yan tarafında falanda mi bı duvar yok ordan kurulsa ben takilmadim kullanılmayan tuvalete konulur da oraya taşımakta sıkıntı gibi

Hijyen kismina yorum yapmicam ama bulasik makinesi bosaltmaktan nefret eden bir insan olarak ordan oraya bulasik tasimakla ugrasmaktansa elde yikardim ben.
Elde bulasik yikamak da en nefret ettigim is ama bulasigi banyoya ordan mutfaga tasimakla ugrasmazdim. Bir de etrafa damlamasi var.

Bence hayal gücünüzü sonuna dek zorlayin gerekirse mutfağın kapısına koyun makineyi ama tuvalete koymayin..kucuk makine vardir belki bisey vardir uygun? Araştırmak lazim

Tuvalet olduğu gerçeğini geriye atarsak bile bulaşık ordan oraya taşınmaz eziyet olur size. Sonda bide yerleştirmesi var onlari

Asla koymam elimde yıkarım. Ki yıkıyorum. Siz tek kişisiniz biz 4 kişiyiz 2 çocuk makinem bozuldu 4 aydir elimde yıkıyorum. Düşüncesi bile mide bulandirici

bende çok ev değiştirdim benim mutfak gibisini görmedim sanırım şirinler yaşıyormuş evde benden önce normalden çok daha kısa bi mutfak elde yıkarken lavaboya eğileceğim diye bel fıtığı olacağım yakında :)) araştırdım biraz mermer kesilebiliyormuş sanırım

Benim de kısacık tezgahım ev sahibimin gelini oturuyormuş eskiden teyze ile tanıştık hakketen kısacık ona göre yaptırmış kayınbabası.:KK70: Ama bulaşık makinesinin olduğu taraf için daha uzun iki kapaklı bir dolap yaptırmışlar, oraya da kahveleri falan koyuyorum iyi oluyor.

Ya açıkçası ben istemezdim. Elde yikardim. Ama anladığım kadarıyla ogrencisiniz ve bu durum öyle 10 15 yıl sürmeyecek.Eger sudan geçirilmiş bulaşıkları oraya taşımaya üşenmiyorsanız ve dediginiz gibi koku tasma sıkıntısı yoksa tâbi başka bir çare de yoksa yapılabilir. aynı çamaşır makinesi gibi bir tahliye hortumu var zaten bulasik makinesinin de.

Merhaba hanımlar. oturduğum evin mutfağında bulaşık makinası için uygun yer ve gider vs... olmadığı için ve tek yaşadığım için bulaşık makinamı satmıştım bu eve taşındığımda. Tek başımayım ne bulaşığım olur diyordumda öyle olmuyormuş çok çeşitli yemek yapmayı sevdiğim için yine çok fazla bulaşık çıkıyor artık bulaşık yıkamaktan evin diğer işlerini bekletir hale geldim vaktimi hep buna harcamak zorunda kalıyorum. Artık bir makina alma zamanım geldi.

evimde 2 banyo var biri kücük alaturka, diğeri büyük alafranga. alaturka olanı kullanmıyorum alışık değilim. oraya çamaşır makinemi koyup çamaşır odası gibi yaptım zaten sadece makinenin sığabileceği büyüklükte bir alanı var. orada buna uygun yer ve tesisat var, bi yerden küçük bir dolap kapağı buldum alaturkayı kapatıp ç. makineyi üstüne koydum boşaltma borusunuda alaturkanın deliğine verdim sorun yaşamıyorum. Diyorumki bulaşık makinesini bu küçük banyoya koyayım, ç. makinesinide büyük olan ve kullandıgım banyoya koyarım. Mutfak imkansız yani. mutfağın tezgahın boyu çok kısa içine girmez dolap kapakları sökülse bile. kısacası komple kırıp dökmek lazım bide gider için tesisat yaptırmak lazım ev kira. Zaten yeterince masraf ettim elalemin evine badana boya bakım gerektiren tadilatlar derken birde mutfak yaptıramayacağım ev sahibine söylesem o da masraf etmez. sırf deniz manzarası, konumu için ve verdiğim emekler icin seviyorum çıkamıyorum bu evden. Her neyse aranızda böyle benim bahsettiğim gibi tuhaf bir şey yapan var mı? Benim bilemediğim nokta bulaşık makinasının boşaltma borusu, çamaşır makinası ile aynı mı, yine tuvaletin deliğine doğru verebilir miyim boruyu. Bundan emin olabilsem hemen alacağım bir makina. Bulaşık makinası odası olacak işte kulağa çok garip geliyor farkındayım. Fikrlerinizi bekliyorum
Çok saçma

X