bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Ben asla yapmazdım bunu gerekirse balkona bağla balkon giderine verirsin suyunu ama wc ye koyma yani ...

Komşum mutfakta c.mak yerine bulaşık makinasini koyup ,c mak da balkona koymustu sonra da balkonu kapatmıştı

Ben de büyük fırını koyacak yer bulamayıp balkona koydum mesela balkon ok de tuvalet olmaz ya

şu an dediğiniz şekilde tuvaletin üstü kapalı büyük bir dolap kapağıyla kapıya kadar zaten çeşme falanda yok aşırı kücük bir alan oda gibi yani su andada üstünde camasır makinesiyle temizlik malzemeleri var yani hiç bişey görünmüyor aslında ben o yuzden oraya koysam mı diye bi düşündüm yoksa tuvalet bariz gözükecek olsa düşünmezdim öyle bir şey ama yine vazgeçtim camasır makinesinden sadece deterjanlı su çıktıgı icin koku olmuyor belki ama bulasık makinesinden yemek artıkları çıkıyor ve belkide daha fazla su bosaltıyor hem koku yapabileceği hemde taşabileceği gelince aklıma vazgeçtim fikrimden

Mutfağın bir resmini koysanız buraya daha iyi fikir verebiliriz ama soruya cevabım tuvalette bulaşık makinası olmaz

Ben de tuvaletin üzerini tahtayla falan kapatın diyecektim anladığım kadarıyla kapatmışsınız. Orası şimdi zaten ardiye gibi birşey olmuş. Bulaşıkları tuvalet yıkamayacak sonuçta. Makine yıkayacak. Kışın buz gibi suda bulaşık yıkamaktan kat kat iyidir.

Aynen çamaşır mak. Olur ama bulasik yok cok fazla mesakat

Bulasiklari oradan alip mutfaga mi tasiyacaksiniz ya da mutfakta yaglarini akittiginiz bulasiklari tuvalete tasiyip makineye mi dizeceksiniz? Bunlari yaoana kadar ben elimde yikamayi tercih ederdim. Tuvalette bulasik makinesi olmaz, ustu kapali olsa da. Ne biliyim ya bulasik makinesinin hortumunun tuvaletin deliginde olmasi bile beni rahatsiz eder acikcasi.

tuvalette bulaşık makinesi fikri pek hoş gelmiyor kulağa ama siz orayı zaten tuvalet olarak kullanmıyorsunuz. Ancak bulaşıkları oradan oraya taşımak falan çok saçma yani mutfağınızda olsa daha iyi. Bizim mutfağımız da küçük ve bizim mutfağa salondan geçiliyor, biz de buzdolabını salona aldık, mutfak epey ferahladı. Siz de öyle bir şey yapsanız mutfağınızda yer açılmaz mı?
şimdi aklıma bir şey daha geldi: Tezgah üzerinde kullanılan küçük bulaşık makineleri var, belki onlardan alabilirsiniz, hem tek kişisiniz yeter size.

Cevaplari okumadim, mini bulasik makinalari var.Lavabo altindaki dolaba sigiyor cogu.Sigmiyorsada tezgah uzerine koyarsiniz.Gider zaten lavabonun kine baglaniyor.Hortumu ayarlamak icin usta cagirirsiniz uymazsa.Bence super cozum.Kendim de bu makineyi kullaniyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201114-223058_Google.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…