bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Benim mutfak tezgahımda kısa, ama makineyi kuranlar üst kapağını çıkarttılar, öyle sığdı, sıkıntı yok 7 yıldır kullanıyorum. Gider yaptırmakta çok zor değil, ayrıca kiralık evde daha iyi böyle tadilatlar, yaptırıp kiradan düşersiniz, sizden çıkmaz para. Ama tuvalet ve bulaşık bir arada

benim ev sahibim para konusunda pek anlayışlı değil ne yazıkki yoksa mutfağı komple yenidende yaptırabilirdim tezgah boyu aşırı aşağıda belim kopuyor eğilip bulasık yıkarken :/

sadece başlıktan yola çıkarak söylüyorum ki öhhhh yani.
kaldı ki mutfak ve tuvalet giderleri bile ayrı olmalı.
neyse şey bulaşık taşırken leğene koyupda taşırsın sıkıntı yok ama oraya taşıyana kadar, yerleştir boşalt yine sana eziyet

Ne kadar kapalı da olsa tuvalet orası yahu.ne kadar hijyen olacak,zaten hijyen konusundan ötürü günahda bence.herşeyi geçtim o bulaşıklar sulu sulu oraya gidecek geri gelecek...daha da yorucu

mecburiyet varsa işin içinde biraz düşünerek konuşmak gerek.
Zormuş şu an ki haliniz anlıyorum ama siz yine de mutfaktan dışında olmasina pek olumlu bakmayın çok zorlanirsiniz.
Başka çözüm varsa ona odaklanın. Düşününce bile bir tuhaf oldum

sonuçta bulaşık makinası gideri lavabonun giderine bağlanıyor

koy dolabın önüne makineyi dolabın kapağından da içeri hortumu ver

tam tezgahınızı bilmiyoruz ama bunu da bir deneyin

suyunu da lavabonun musluğundan çift çeşme yapıp bağlarlar

makinenin üstü çıkıyordu bir ara

yine dolap içine ankastre makineler var

dolabın sadece orasını makineye uydurmak da bir çözüm olabilir

Daha nelerrrr

Tek sıkıntı pis bulaşıkları taşımak bence. Onun dışında tuvaleti zaten kullanmıyormuşsunuz. Taşımaya üşenmem hallederim diyorsanız bir sakınca göremedim.

Elde yıkamak çok daha mantıklı mutfaktan banyoya bulaşık taşımak pek akıl karı değil. Zaten çok oyalayıcı olacaktır yerlere su dökülür bide sürekli halı yıkamak zorunda kalırsınız

Tuvaletin borusunu bulasik makinesine takacaksin yani? Makine ve tuvaletin arasinda sadece bir kapi var..

Evet bulasik yikamakta insani bezdiriyor ama olmaz yaa, gercekten olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…