- 25 Haziran 2016
- 6.911
- 12.192
çok kücük mutfağım hiç yer yok ne yazıkki o yuzden dolapları mermeri kestireceğim biraz yüksekte olacak üstünede ocak gelecek ancak öyle olurMutfakta dolabın altına olmuyorsa yanına yöresine sıkıştıracak yer yok mu?
Benim mutfak tezgahımda kısa, ama makineyi kuranlar üst kapağını çıkarttılar, öyle sığdı, sıkıntı yok 7 yıldır kullanıyorum. Gider yaptırmakta çok zor değil, ayrıca kiralık evde daha iyi böyle tadilatlar, yaptırıp kiradan düşersiniz, sizden çıkmaz para. Ama tuvalet ve bulaşık bir aradaMerhaba hanımlar. oturduğum evin mutfağında bulaşık makinası için uygun yer ve gider vs... olmadığı için ve tek yaşadığım için bulaşık makinamı satmıştım bu eve taşındığımda. Tek başımayım ne bulaşığım olur diyordumda öyle olmuyormuş çok çeşitli yemek yapmayı sevdiğim için yine çok fazla bulaşık çıkıyor artık bulaşık yıkamaktan evin diğer işlerini bekletir hale geldim vaktimi hep buna harcamak zorunda kalıyorum. Artık bir makina alma zamanım geldi.
evimde 2 banyo var biri kücük alaturka, diğeri büyük alafranga. alaturka olanı kullanmıyorum alışık değilim. oraya çamaşır makinemi koyup çamaşır odası gibi yaptım zaten sadece makinenin sığabileceği büyüklükte bir alanı var. orada buna uygun yer ve tesisat var, bi yerden küçük bir dolap kapağı buldum alaturkayı kapatıp ç. makineyi üstüne koydum boşaltma borusunuda alaturkanın deliğine verdim sorun yaşamıyorum. Diyorumki bulaşık makinesini bu küçük banyoya koyayım, ç. makinesinide büyük olan ve kullandıgım banyoya koyarım. Mutfak imkansız yani. mutfağın tezgahın boyu çok kısa içine girmez dolap kapakları sökülse bile. kısacası komple kırıp dökmek lazım bide gider için tesisat yaptırmak lazım ev kira. Zaten yeterince masraf ettim elalemin evine badana boya bakım gerektiren tadilatlar derken birde mutfak yaptıramayacağım ev sahibine söylesem o da masraf etmez. sırf deniz manzarası, konumu için ve verdiğim emekler icin seviyorum çıkamıyorum bu evden. Her neyse aranızda böyle benim bahsettiğim gibi tuhaf bir şey yapan var mı? Benim bilemediğim nokta bulaşık makinasının boşaltma borusu, çamaşır makinası ile aynı mı, yine tuvaletin deliğine doğru verebilir miyim boruyu. Bundan emin olabilsem hemen alacağım bir makina. Bulaşık makinası odası olacak işte kulağa çok garip geliyor farkındayım. Fikrlerinizi bekliyorum
benim ev sahibim para konusunda pek anlayışlı değil ne yazıkki yoksa mutfağı komple yenidende yaptırabilirdim tezgah boyu aşırı aşağıda belim kopuyor eğilip bulasık yıkarken :/Benim mutfak tezgahımda kısa, ama makineyi kuranlar üst kapağını çıkarttılar, öyle sığdı, sıkıntı yok 7 yıldır kullanıyorum. Gider yaptırmakta çok zor değil, ayrıca kiralık evde daha iyi böyle tadilatlar, yaptırıp kiradan düşersiniz, sizden çıkmaz para. Ama tuvalet ve bulaşık bir arada
hmm öyle sıkıntılı bir ev sahibiyse evet haklısınız, gerek yok başkasının evi için.benim ev sahibim para konusunda pek anlayışlı değil ne yazıkki yoksa mutfağı komple yenidende yaptırabilirdim tezgah boyu aşırı aşağıda belim kopuyor eğilip bulasık yıkarken :/
makinenin üstü çıkıyordu bir araŞimdi tezgahın üstü komple mermer bu mermeri değiştirmek lazım cubku dolapları söksemde girmez kısa kalır makinanın boyuna göre alçak bi tezgah yani. mermer kesiliyor mu bilmiyorum o zamanda uzun duracak üstündede ocak olacak yüksek olması sorun yaratır mı bana sizce
Daha nelerrrrMerhaba hanımlar. oturduğum evin mutfağında bulaşık makinası için uygun yer ve gider vs... olmadığı için ve tek yaşadığım için bulaşık makinamı satmıştım bu eve taşındığımda. Tek başımayım ne bulaşığım olur diyordumda öyle olmuyormuş çok çeşitli yemek yapmayı sevdiğim için yine çok fazla bulaşık çıkıyor artık bulaşık yıkamaktan evin diğer işlerini bekletir hale geldim vaktimi hep buna harcamak zorunda kalıyorum. Artık bir makina alma zamanım geldi.
evimde 2 banyo var biri kücük alaturka, diğeri büyük alafranga. alaturka olanı kullanmıyorum alışık değilim. oraya çamaşır makinemi koyup çamaşır odası gibi yaptım zaten sadece makinenin sığabileceği büyüklükte bir alanı var. orada buna uygun yer ve tesisat var, bi yerden küçük bir dolap kapağı buldum alaturkayı kapatıp ç. makineyi üstüne koydum boşaltma borusunuda alaturkanın deliğine verdim sorun yaşamıyorum. Diyorumki bulaşık makinesini bu küçük banyoya koyayım, ç. makinesinide büyük olan ve kullandıgım banyoya koyarım. Mutfak imkansız yani. mutfağın tezgahın boyu çok kısa içine girmez dolap kapakları sökülse bile. kısacası komple kırıp dökmek lazım bide gider için tesisat yaptırmak lazım ev kira. Zaten yeterince masraf ettim elalemin evine badana boya bakım gerektiren tadilatlar derken birde mutfak yaptıramayacağım ev sahibine söylesem o da masraf etmez. sırf deniz manzarası, konumu için ve verdiğim emekler icin seviyorum çıkamıyorum bu evden. Her neyse aranızda böyle benim bahsettiğim gibi tuhaf bir şey yapan var mı? Benim bilemediğim nokta bulaşık makinasının boşaltma borusu, çamaşır makinası ile aynı mı, yine tuvaletin deliğine doğru verebilir miyim boruyu. Bundan emin olabilsem hemen alacağım bir makina. Bulaşık makinası odası olacak işte kulağa çok garip geliyor farkındayım. Fikrlerinizi bekliyorum
Elde yıkamak çok daha mantıklı mutfaktan banyoya bulaşık taşımak pek akıl karı değil. Zaten çok oyalayıcı olacaktır yerlere su dökülür bide sürekli halı yıkamak zorunda kalırsınızMerhaba hanımlar. oturduğum evin mutfağında bulaşık makinası için uygun yer ve gider vs... olmadığı için ve tek yaşadığım için bulaşık makinamı satmıştım bu eve taşındığımda. Tek başımayım ne bulaşığım olur diyordumda öyle olmuyormuş çok çeşitli yemek yapmayı sevdiğim için yine çok fazla bulaşık çıkıyor artık bulaşık yıkamaktan evin diğer işlerini bekletir hale geldim vaktimi hep buna harcamak zorunda kalıyorum. Artık bir makina alma zamanım geldi.
Banyoya götürmeyeceğim dikkatli okuyunuz lütfen banyoya çamaşır makinemi koyacağım çamaşır makinesinin olduğu odaya bulasık makinesi koyacağım yani makine kadarlık bir alanı var zaten tek sorun altında alaturka tuvalet olması ama onuda dolap kapağı ile kapatıp makineyi üstüne koyacağım boruyuda tuvalete vermeyi düşünüyorum bahsettiğiniz şey mutfaktan oraya taşıması ise biraz zor evet ama elde yıkamak daha zor geliyor öğrencilik hayatım bulaşıkla geçiyor resmen