bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Kafam çok karıştı hem bu yazılanlar mantıklı geliyor hem de içimden bir ses makinanın bana kazandıracağı zamandan bahsediyor bilemedim gerçekten
Bence makine hiç bi zaman kazandırmaz canım valla ben bazen boşa makineye koyuyorum diyorum zaten iyice sudan geçiriyorum tencerede bisey olsa mecbur telliyosun sadece yıkanınca ortada bulasik kalabalıgi gözükmesin diye koyuyorum sırf tuvalet sonuçta kullanılmasa bile ne kadar hijyenik olabilir ki tuvalet taşsa tıkansa orası direk bulasik makinesinin icinde birikir o su söylerken midem bulandi bu riske girme

ben konuyu yazdım bir de tekrar tekrar okudum siz düşünün halimi hem çok sinirliyim hem hala gülüyorum çaresizlik işte
Lena gözüm saçmalama, mutfaktan tuvalete bulaşık mı taşınır? hem mutfağinda makine gideri yeri olmayan ev fi tarihinden kalmadır, üflesen yıkılır...geçen konudan hatırladıgım kadarıyla huzurun da yok o mahallede artik, bırak manzarasını filan taşın allahaşkına, ilk lodosta dizanteri olursun, değer mi?

ben 2 tane 750mllik pipetli şişe koydum oda ve salona cocuk için boylelikle bardak bulasigi azaldi.
Denedim aynısını, evde bir sürü suluk vb ürün var. Bu sefer de ben onunla içeceğim ben diğerini istiyorum olayı başladı. Hatta devrilip dökülen şişeler vs.Bir de o pipetleri temizlemek zor geldi bana

Okurken midem bulandı. Koydum deseniz kusarım. Hele o çamaşır makinasının gider kısmını okurken... neyse
Benim oturduğum bir evde çamaşır makinesinin giderini duşakabinin içine vermişler. Adapte olmam çok zor olmuştu( zaten adapte olamadan da taşındık)
Çamaşır yıkanırken duş alıyorsan eğer bir anda makine horrrrrr diye kirli suyu duşakabine dolduruveriyordu
1-2 defa da hortum kabinden çıkmış banyoyu su basmıştı rezalet

böyle bir işe hiç girişmezdim mutfak çok mu küçük küçük değilse bir yer ayarlanabilir

Ahahaha doğru söyle manzarada gözün kaldı demi

Yorumlari okumadim yazildiysa bilmiyorum ama bence siz duzenli ve planli yemek yapmayi ogrenin 3 cesit yemegi bir bicak iki kap ile cok rahat yapabilirsiniz Neyi okadar bulastiriyorsunuz anlamadim gercekten

Ahahahaha maşallah de bari
valla bu kadar sıkıntiya değdiğine göre güzeldir manzarası hakkaten, maaşallah ladylena cım, makinalı makinasız farketmez , güle güle huzurla otur bacım ilk bekarlik evim geldi de aklıma, dökülüyordu heryeriama sonraki hiçbir evimde o tadı alamadım bi daha

Tezgah üstü bulaşık makinası iş görmezmi? Tek kişilik olanlardan. Yada onadamı yer yok?
Tuvalete koymayın bence düşüncesi bile çok kötü

Valla bence daha daha angarya ordan oraya tabak çanak mı taşıycaksınız

set üstü küçük bulaşık makineler var ve gayet iş görür... onları araştırın...

Ya da zaman tutarak iş yapmaya alışın... mesela bulaşıklar için 30 dk ayırın ve hemen hemen halletmeye çalışın yani kendinizi disipline edin...

bulaşıkları tek tek musluğun altında yıkıyorsanız bundan vazgeçin mesela... leğen kullanın ve bulaşık eldiveni :))

Yok artık

ordan oraya bulaşik taşimak çok zor gibi.
önerebilecegim tek yontem yemek yaparken bir yandam elinizin altini toplamak zamani iyi degerlendirmek.
ben tek bicak tek kepceyle tek suzgecle 3 cesit yemek cikaririm mesela.
yemek yaparken elim surekli suyun icindedir cikani aninda yikarim biriktirmem bulasik makinasina en son yedigimiz yemek tabaklari kasiklar vs kalir.
tencereleri elde yikarim makinaya atarsam bir dahaki yemege kadar dolmayacak cunku ve tekrar tekrar tencere cikarmak zorunda kalacagim surekli bulasik demek bu benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…