bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Bence olabilir
Arkadaslar belki hijyen acisindan tuvalete bulasik makinesi nasil olur diye düşünmüş olabilirler ama zaten alaturka tarafını kapatmissiniz, genel temizliğini de yapıyorsunuzdur zaten.
Ayrica deterjan dedigimiz kimyasal bilesikler kirleri arindirmak ve hijyeni sağlamak için var. Taşıma konusunda da siz zaten gönüllüsünüz. Bence güzel bir fikir uretmissiniz.
Ilk evim büyüktü ama soğuktu, kışın bulaşık yikarken soguk suyla durulamaktan kollarim.donuyor, omzuma kadar sızlıyordu. Hak veriyorum. Hem makine su acisindan da daha tasarruflu.

İlk öğrenci evimde sıcak su akmiyordu. Kışın bulaşıkları temiz tabak kalmayan a kadar biriktiripyorduk sonra haftada bir banyoya iki masa koyup sohbenden sıcak suyla bulaşık yıkıyorduk.
Bana bunu hatirlattiniz
Yapmayın gözünüzü seveyim, pisliği falan geçiyorum insan bir makina boşaltmak için oda oda gezer mi her gün? Eziyet resmen. Elde yika daha az efor sarf edersin.
Bu arada küçük minik bulaşık makinaları var

Bundan alın daha iyi. Ya da ikinci el sitelerinden bulun bir tezgah üstü makinasi

Merhaba,

Tezgah üstü mini bulaşık makineleri var. Onlara bakmanızı tavsiye ederim

Makine kendi ısıtıyo biliyosunuz di mi?
Bilsem bunu yazmayacagmi tahmin etmek zor değil. Ustune basarak biliyorsunuzdur di mi diye sormak anlamsiz olmus.
Hobi olarak soracak halim yok
Baktım cift girisli ve tek girisli makineler varmis ama ben sicak suya her makine de ihtiyac var diye düşünüyordum. Bunu bilmemek normal di mi?

Cok marka degil sanirm bu ama fiyati beni sasirtti
Normal boy 2 3 programli yerli markayla kapisan bir fiyat yapmışlar.

Evde kac kisiniz yahu günlük acarak nasil yetmiyor masallah

Cok marka degil sanirm bu ama fiyati beni sasirtti
Normal boy 2 3 programli yerli markayla kapisan bir fiyat yapmışlar.
Cidden , fiyatlar hayal kırıklığına uğrattı. Şöyle bin liraya kadar bir şey olsa alıp koyayım tezgaha, bardak falan dayanmıyor nasılsa, fıttırı fıttırı yıkasın dursun diyecektim. Yine olmadı

Ben bunu ilk defa farkettim çok bilinen bişiy değil yani beyaz eşyacı da çalıştım hiç kulağıma gelmedi...amaaa mantıklı..

mutfak kırıntıları tuvalet giderine olurmu sizcenimet sonuçta sonra üç harfliler musallat olur benden söylemesi

2 kisiyiz valla bizimde cok cikiyo ama elilde yikiyorum benimde yerim yok aslinda var ama cok dar oluyo banyoma kiyarsam banyom kuculek baya donmeye yer kalmicak ve heo paslancak oyle makinam bende mecburen kiydum mutfaga bulasik makinesini gozden cikardim tek istedigim suan baska eve tasinmak ve orda almak bulasik makinesini cunku bazen zor oluyo 2 kisinin bulasigida cok oluyo

mutfak disindaki her yer bence cok kullanissiz bulasik makinesi icin. esyalari taşı gotur yerlestir, getir yerlestir cok mantiksiz.

tezgah üstü küçük bulasik makineleri var onlardan arastirabilirsiniz. bir arkadasim kullaniyor gayet guzel yikiyor demisti

Son düzenleme:
Okurken midem bulandı. Koydum deseniz kusarım. Hele o çamaşır makinasının gider kısmını okurken... neyse

Çaresizlik derken? Hepimiz tek yaşadık ne kadar bulaşık çıkabilir ki? O kadar çaresizseniz taşınmak bile daha iyi bir çözüm.

Bir arkadaşımın tuvaletinde bulaşık makinesi görsem orada yiyip içmem çok açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…