merhaba hanımlar bulaşık makinamı yeni aldım arçelik 5 programlıı..tüm ayarlarını yaptımmm..
neyseee calgonit toz aldım hiç memnun kalmadım.. prill 7 kulandımmmm o da çok iyi deil..bimde satılan bi ürün var onu da kulandımm..hepsinde sonuc aynııı su izi vee mat bi renkkkk bardakları yerine dizerken elim sanki deterjan oluyor keçe gibi..tencere tavalarımmmda su izleri yineee var..parlatıcı ve tuzu varrrr doldurdumm...her seferinde çok pahalı deterjan kulanmıyayım dedimmm normal olanlardan aldım ama makinadan çıakrırken elimde duramam gerekti..
bu sefer calgonit quantum en pahalı olanını aldım artıkk bıktım temiz yıkamamasından dolayı..hiç isimlerine bakmadım bile direk hangiis pahalı diye baktım onu aldım valla..umarımmm memnun kalırım yoksa servisini çağırcammmm bıktım artık
aynen işte. tablet asla kullanmam. Hem bereketsiz de oluyor hemen tükeniyor tane tane kullandığın için. Böleceksen neyse.calgonit quantum benim makinamın üst sepetindeki tutma yeri varya orda hep bi miktar kalıyodu sizdede öyle oldumu
fairy den çok memnu kaldımçıktığından beri kullanıyorum erimesinde hiç problem olmadı.sıvı deterjanı ilk kez duydum bide onu deneyim çamaşır makinesinde sıvı kullanıyorum ne büyük rahatlıkmış
calgonitin sıvı buşalık deterjanı tam bir felaket kızlar sakın denemeyin aldığıma bin pişman oldum... şimdi prilmi alsam yoksa fairy mi:44:
kızlar yeni bulaşık makinası aldım,arçelik ten..makinanın içinde pril tablet geldi..bu marka deterjan kullanan var mı?yoksa diğerleri mi iyi..açıkçası bilemiyorum..öptüm canlarıımm..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?