kızlar biraz önce arcelik bulasık makınamın mını 30 dk programından bulasıklarımı aldım bardaklar ıstedigim temizlikte deil.kısa programda tablet deterjan kullanıyorum finish marka.....bu sorunu nasıl çözmeliyim yardııımmmm
fairy platinium kullanıyorum..gayet iyi..bardak çok fazlaysa biraz elma sirkesi döküyorum..gayet başarılı..
biz camasir makinasi icin urettik ama bulamiyoruz piyasada eti madenin eti matik camasir deterjani var borlu bi deterjan ve saglik icin digerlerine gore cook cook masum ama gel gorki bizim ulkede uretilsede marketlerde bulmak cok zor ama bulasik makinasi icin hala bi deterjan yok ulkemizdeFairynin çamaşır deterjanı arielmiş arkadaşlar face üzerinden yazdm böyle cvpladılar ama bana ariel çok ağır kokulu bi deterjan geldiği için almıyorum...
Ayrıca keşke bizim ülkemizde adam gibi yıkayan bi deterjan üretsede böyle başka ülkelere paramızı kaptırmasak...
parlatıcı gözüne konulan sirkeyi ben burada okudum denedim acayip güzel parlatıyor çok memnunum
canım bende senin gibi yapıyorum. Bana bütün bulaşığı sungerden geçirip makineye atmak saçma geliyor. Üzerinden kırıntılarını alıyorum o kdar. Teyzem kopuklehip yıkayıp tekrar makineye atıyor. İsraf kere israf yani.Kızlar nerdeyse pıyasadaki butun deterjanları denedim ama inanin bir numara fairy platinium ben çünkü bulaşıkları sadece suya tutup taneli kalıntıları alıyorum oyuzden en temiz parlak fairy temizliyor dıosanızkı ben sungerle elden geçirip öyle makıneye atıyorum ozmn bimin.-a101in-carrefourun-prilin tabletleride temizliyor finish ouantum bile çok kirlilerde fairy kadar etkili deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?