BULAŞIK MAKİNASI TABLETİNE GEREK YOKMUŞ

Ailecek yedigimiz bir yemekse dediginiz olabilir ama misafir geldiginde bence mutlaka deterjan kullanilmali.Sonucta bulasici hastalik olabilir.

Annemde eskiden az bulasik olunca ikiye boluyordu ama artik sivi deterjan aldik hem cok ekonomik hem cok iyi temizliyor hem de istediginiz kadar koyabiliyorsunuz.Herkese tavsiye ederim.

Parlatıcı konusunda çok tereddütlüyüm, zararları hakkında çok yazılıp çizildi ama benim makinanın servisi de asla sirke koymayın dedi. Hiç kullanmasam çok kötü çıkıyor bulaşıklar mat mat, ne yapsam bilemedim bu konuda =(

kapak dediğiniz yer neresi tam olarak, deterjan haznesi mi.. tam bilmiyorum da..
yok deterjanı koy deterjan gözünü kapat sonra bulaşık makinasının kapağı var ya oraya serpiveriyorum ben sirkeyi sonra kapağı kapatıp çalıştırıyorum hem parlak hem de çok güzel oluyor.Sirkesiz yıkamıyorum artık bulaşıklarımı

sirke senelerdir kullanıyoruz hiç zararını görmedik yararından başka.Korkma bence kullan derim.

Ben en düşük ayara ayarlıyorum parlatıcıyı. Azıcık alıyor. Zaten küçücük bir şişe parlatıcı neredeyse bir yıl gidiyor böyle kullanınca. Ne kadar zararlı olabilir azıcık kullanılan şey diyorum. Sirke ciddi zarar veriyor makinaya.

sirke senelerdir kullanıyoruz hiç zararını görmedik yararından başka.Korkma bence kullan derim.

Benim iki senelik makinam sirke yüzünden kullanılamaz duruma geldi. Tamiratı yeni fiyatına gelecekti gidip yenisini aldık. Şimdilik bişey yok diye olmayacak demek değil.

Elimdeki tabletler bitsin bende sıvı ya geçeceğim

Makinanın içine döküyorum bazen ama parlatıcı haznesine hiç koymadım, ilk aldığım da servis devreye almaya geldiğinde ilk bunu sormuştum, hazneler plastik ve sirke onları aşındırıyor dedi servis, sonrada bozuluyormuş ayrıca çözülen plastik az miktarda olsa da bulaşıkların içine karışıyor demişti adam, o yüzden cesaret edemedim

Benim iki senelik makinam sirke yüzünden kullanılamaz duruma geldi. Tamiratı yeni fiyatına gelecekti gidip yenisini aldık. Şimdilik bişey yok diye olmayacak demek değil.
şimdilik yok diye değil yaklaşık 15 senedir kullanıyoruz ona dayanarak söyledim
parlatıcı haznesine ben de koymuyorum kapağı kapatmadan üstüne bi kapak döküyorum sadece

Bi de herkes titizim diye geçinip elde yıkıyo
El değmeyecek sıcaklıkta yıkıyo makine, sen hangi titizlikten bahsediyosun diyesim geliyo : D
Zaten o elde yıkama için kullandıklarimız durulanmıyor ki doğru dürüst, kokuysa en ala kokuyu onlardan alıyorum sahsen. Durula durula bir hal oluyor insan. Harcanan suyu saymıyorum bile. Aynı şekilde iyice yıkayip koymakta temizlik belirtisi olamaz,olsa olsa su israfı olur.

şimdilik yok diye değil yaklaşık 15 senedir kullanıyoruz ona dayanarak söyledim
parlatıcı haznesine ben de koymuyorum kapağı kapatmadan üstüne bi kapak döküyorum sadece

15 senedir sirkeyle kullanmıyorsunuz değil mi? Sirke furyası son 3-4 senedir var.
Bir makina için 15 sene ciddi bir ömür. Makina değil sizinki bence kezzap da döksen bişey olmaz ona.

Ben bulaşık makinenizi her zaman kullanmayışınıza,misafirden misafire,ramazandan ramazana kullanmanıza takıldım. Elde yıkanan bulaşık hem daha çok su israfı,hem çok hijyenik değil hem de daha çok yorgunluk.
Misafir için alınan eşyalara acıyorum valla

Su içtiğim bardağı bile elde yıkamıyorum, hiç uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…