- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
-
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Valla kızlar benim annemde yarım koyup birazda donestos koyar cay bardakları sararmasın diye ama teyzem ÇAMAŞIR deterjanı kullanıyor o daha güzel yapıyor biliyorum kulağa tuhaf gelecek ama bildiğin parlıyo camlar ve hiç çizmiyo bardakları
Canım bizde de öyleydi. Parlatıcının ayarını en düşüğe getirdik düzeldi. Belkı ondandırbende fairy kullanıyorum jelli tabletlerden ama cam bardak cam kupalarım inanılmaz bulanık ve dalga dalga çıkıyor makineden
ne yapıyorsam olmuyor , cam borcamlarımda öyle çıkıyor,
sebebini bilen varsa bana yazsın lütfen
Makinen tableti almadigi icin mi siviyla yikiyosun canim ?İkiye bölemem benimki böyle sıvı gibi kıvamlı...
Anlatamadım ama neyse...
Ben asıl, bence elinde bulaşık yıkama demek için geldim.
Parlatıcı ve tuz kullanmıyorsan öyle oluyor. Hepsi bir arada dediğine bakma.bende fairy kullanıyorum jelli tabletlerden ama cam bardak cam kupalarım inanılmaz bulanık ve dalga dalga çıkıyor makineden
ne yapıyorsam olmuyor , cam borcamlarımda öyle çıkıyor,
sebebini bilen varsa bana yazsın lütfen
Makinenin içi çok dolu olduğu zaman tencere tava vs kapak takılıp açılamadı galiba. Ben sadece faydalı olabilmek adına görüşümü paylaştım. Sen istesen yarım değil 10 tane kapsül deterjan koy. Banane !İyi de makine onu zaten bir bütün olarak alıyor içine yani içinde kalması ve kapağın açılmaması mümkün değil ne yani deterjanı aldıktan sonra kapak tekrar mı kapanıyor? yani makine çalışınca kapak açılır, ne kadar deterjan konduysa makine alır kullanır fazla ya da az. Açtığımda az bulaşık bile yıkamış olsam bir tablet koyduğum halde kapağı hiç kapalı bulmadım mantıksız yani yıkanırken açılıyor o kapak zaten. Bence yağlı şeyler için sıcak su etkili olmaz elimizde yıkayınca bile bol köpüklü olunca ancak etki ediyor.
Bunu daha önce de duymuştum, teşekkürler. Sıvının daha sağlık olduğunu söylüyorlar.
Ben de bu sebepten tabletten daha yeni vazgeçtim. Sıvıyı da ne zamandır merak ediyordum, pril sıvı aldım. Hepsi bir arada diyor da, tuz olayı nasıl olacak sıvıda, bilen var mı?
Bizde pril sivi kullaniyoruz gecen tuz isigi yaniyordu ama hic eklemedim gayet guzel isine devam ediyor masallah
Bende bu yöntemi kullandım hanımefendi alt tarafı espri yaptım böyle hakaret etmemize gerek yoktu.tsekkur ederimBen sadece kullandığım yöntemi paylaşmak istedim. Belki faydası olur diye. Böylesine kendi beğenmiş böylesine ukala ca bi yorum neden????
Benim iki senelik makinam sirke yüzünden kullanılamaz duruma geldi. Tamiratı yeni fiyatına gelecekti gidip yenisini aldık. Şimdilik bişey yok diye olmayacak demek değil.