- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 36
-
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Anne olayı daha önceden çözmüş demekkibenim annem yıllardır öyle yapıyor valla
Evet bazıları hiç deterjan koymadan yıkıyormuş. makina yeni ama yinede içim rahat etmiyor yarım kullanıyorumÇok yağşı değilse sıcak su temizler
Ama yağlıysa deterjan lazım
makinanız yeniyse yarım tablet bile fazla
Tabiki sudan geçiriyorum. Ama zararlı olduğunu bilmiyordum. Tabiki iyice durulanıyor eller. Maalesef bebek yokO makina tabletlerini kesmek cok zararli diye biliyorum. Paketini acmak bile hemen gozlerini bi garip yapiyor. Yanma oluyor. Insallah ellerinizi cok iyi yikiyosunuzdur ve evde bebek yoktur.
Galiba dediginiz bi sudan gecirilip oyle makinaya atilan bulasiklar icin olur ancak.
Masadan hemen makinaya atilan makarna tabagi kopuksun asla temizlenmez.
Fairy kullanıyorum. Üzeri sıvı ve içinde minicik toplar var. Kesip hemen yarısını makina gözüne koyuyorum. Diğer yarısını da çay tabağınaTabletleri nasıl makasla kesebiliyorsunuz? Ufalmıyor mu hemen?
Sıvı hiç denemedim ama ondan da azıcık koymak yeterliBende sıvı bulaşık deterjanı alıyorum. Açıkçası az koymaya çalışıyorum deterjanı ve yüksek ısıda yıkıyorum genelde daha hijyenik olsun diye. Hem sıvı deterjanda çizilme filan da olmuyor kesinlikle.
Hayır hayır kesinlikle. Pırıl pırıl çıkıyor bulaşıklarYağlı kalmaz mi acaba?
Evet yeterli oluyor azıcık deterjanSıvı hiç denemedim ama ondan da azıcık koymak yeterli