- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.032
-
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Elimize de yazık sürkeli kimyasal içinde mi kalsınZaten o elde yıkama için kullandıklarimız durulanmıyor ki doğru dürüst, kokuysa en ala kokuyu onlardan alıyorum sahsen. Durula durula bir hal oluyor insan. Harcanan suyu saymıyorum bile. Aynı şekilde iyice yıkayip koymakta temizlik belirtisi olamaz,olsa olsa su israfı olur.
E hani misafirden misafire kullanıyodun makineyi konu sahibiAynen canım allah ne verdiyse atıyorum. İşi ne yıkasın ayol :)
yo ben kendimi bildim bileli kullanırız15 senedir sirkeyle kullanmıyorsunuz değil mi? Sirke furyası son 3-4 senedir var.
Bir makina için 15 sene ciddi bir ömür. Makina değil sizinki bencekezzap da döksen bişey olmaz ona.
Kullandığım zamanlardan bahsetmiştim :) olay nerelere çekildi :)E hani misafirden misafire kullanıyodun makineyi konu sahibi
[QUOTE="
parlatıcı haznesine ben de koymuyorum kapağı kapatmadan üstüne bi kapak döküyorum sadece
Ben genelin aksine
Borcam da atarım makineye, tencere de
Allah ne verdiyseyallah atıyorum
Niye aldım yoksa o makineyi
yo ben kendimi bildim bileli kullanırızayrıca gayet de güzel yıkıyor şükür makinemiz bir sıkıntımız yok şekerim sıkıntı yapsa zaten tavsiye etmezdim yalan söyleyecek halim de yok sonuçta furyadakiler 3-4 senedir biliyor olabilir benim çocukluğumdan beri yapar annem
anladım şekerim beyaz eşya şans işi derler bizimki değişikmiş demekkiAnne çok ileri görüşlüymüş.
Bu arada plastik aksama zarar veriyor sanırım. Eski makinaların kazanları çelik. Yeni makinada çelik kazan bulacam diye günlerce dolaşmıştım ben. Belki o yüzdendir.
Ama benim makina da hurdacıya gitti işte, yalan söyleyecek değilim.
Bende atıyorum, yağ mağ herşey bi güzel gidiyoBen ocağın üzerindeki demirleri bile atıyorum. Hemen hemen her gün çalışır makine.
annemin mkinasi da 18 senelik. masallahh daha iki kez servis geldi. servistekiler bile sasirdi :)yo ben kendimi bildim bileli kullanırızayrıca gayet de güzel yıkıyor şükür makinemiz bir sıkıntımız yok şekerim sıkıntı yapsa zaten tavsiye etmezdim yalan söyleyecek halim de yok sonuçta furyadakiler 3-4 senedir biliyor olabilir benim çocukluğumdan beri yapar annem
demirler ocagin uzerindeki o siyah seyler ismi neyse artik tencere tava borcam. esim beni de bunda yikayacaksin yakinda diyor.Ben ocağın üzerindeki demirleri bile atıyorum. Hemen hemen her gün çalışır makine.
ayni seyi saah ocagi silerken soyledim kendi kendimeBende atıyorum, yağ mağ herşey bi güzel gidiyo
Ah ocakta sığaydı iyiydi
Birazda kezzap koysunlar bari..Valla kızlar benim annemde yarım koyup birazda donestos koyar cay bardakları sararmasın diye ama teyzem ÇAMAŞIR deterjanı kullanıyor o daha güzel yapıyor biliyorum kulağa tuhaf gelecek ama bildiğin parlıyo camlar ve hiç çizmiyo bardakları
Ben kül yutmamKullandığım zamanlardan bahsetmiştim :) olay nerelere çekildi :)
aynen bende bide bıçak koymam keskinliğini alıyomuş gibi geldi banaBen de bulaşık makinasında tahta araç gereçler hariç herşeyi yıkarım plastikleri bile