Bulantılar bitmiyor :(

Anladjm degisiyor yani benimde oglum var bulantim olmadi simdi yeni hamileyim dedik buda kiz olsa tamamama kiz bulanti yapar diye duymustum o yuzden kendimi dinlemek adina sormustum tesekkurler curumus oldu bu soz boylece

Gecen sene hamileyken ah neler cektim o bulantılardan. haslanmis patates iyi geliyordu sadece ve 16. veya 17 haftaydı sanırım, bir anda kesildi hiç bitmeyecek sanmiştim ama geciyor..
Benim de çok kötü olduğum günlerde annem zorla haşlanmış patates yedirmişti, iyi gelmişti. Uzak şehirde yaşıyorum annemi ziyarete gitmiştim orada 1 haftam zehir oldu bu yüzden

Anladjm degisiyor yani benimde oglum var bulantim olmadi simdi yeni hamileyim dedik buda kiz olsa tamam☺ama kiz bulanti yapar diye duymustum o yuzden kendimi dinlemek adina sormustum tesekkurler curumus oldu bu soz boylece
Çok hurafe var o konuda ama hiç birinin bir dayanağı yok tamamen kafadan uydurma şeyler bence. Büyük bir kısımda tesadüfen aynı belirtiler olunca doğru olduğuna inanılıyor. Görümcemin 2 kızı var ama 2 hamilelik de çok farklı geçti diyor. Hayırlısı olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

Aynen oyle aslinda herkes farkli hikayeler anlatiyor hamilelikle ilgili en basta o tabi once saglikla

Benim de çok kötü olduğum günlerde annem zorla haşlanmış patates yedirmişti, iyi gelmişti. Uzak şehirde yaşıyorum annemi ziyarete gitmiştim orada 1 haftam zehir oldu bu yüzden
Haslanmis patates ve tuz ekip yiyordum..sonra bir anda kesildi.. ve ondan sonra hamileliginiz güzel rahat gecer.

Yaa benim de hiç olmıcak sanmıştım ama 8.haftayla birlikte bir başladı ölüyorum bulantı ve kusmadan nasıl geçicek bilmem metpamid kullanabilirsin dedi doktorum almadım ama sanırım mecbur kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…