- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
-
Ay ne olur siz de başlamayın. Annem, kv, akrabalar, kim olsa anne olmak kolay değil diye başlıyor cümleyeHic bir tedavisi onlemesi yok çekeceksin ana olmak kolay degildogururken bile kusan biri olaran ne yaptmsa olmadi insallah gecer 4. Aydan sonra kalmaz bisey fazla asitli meyveler yemeyin meyvekerden sonra veya hemen once su tuketmeyin beslenme programi olusturun doktorunuzla biz cahildik yapmadik biraz olsn beslenme etkiler
Yaa çok üzüldüm keşke tamamen kurtulabilseniz13.haftamda birden kesildi bulanti ve kusmam. Bir hafta okadar rahattim ki cok sukur hamilelik guzelmis diyordum. Tam15.hafta geri geldi.Sizin gecer umarim
Size de geçmiş olsun. Maalesef bende de öyle başladı. Bii kaç hafta sadece bulantı vardı sonra birden bire kusma başladı.Sizi cok iyi anliyorummmmm.. bende kusma yok simdilik cok sükür insAllah da olmaz ama felaket mide bulantisi ve bütün yemeklerden tiksinme var suyun kokusuna bile tahammülüm yok cok kötü bi durum ... ac kalinca dahada artiyor bulantilar o yüzden hic mideyi bos birakmamaya calisiyorum inanin su ictigimde bile midem kalkiyormide bulantisi icin hap denediniz mi hic doktorum vermisti bana
7. Aydym hala bulantı ve kusma doktrm troid problemi olanlarda uzun sürer dedi. Artık gün sayyrm Allahım saglickla doğsn ama bir an önce gelsin agusts diye dua edyrm sadece. Hamilgi hiç boyle tahmin etmemstmBende doğuma kadar kusanlardanim.. hemde benim midem bulanmadan direk çıkıyordu 9 kilo verdim..maalesef çağresi yok beyaz leblebi felan diyorlardi bende işe yaramadı ama siz deneyin belli olmaz..
Boyle seylere inanmayin. Bnm kardesim 9 ay kustu erkekdogurdu. Halam hic kusmadi kiz dogurdu.Merhaba merak ettigim birsey var kusan anneler aceba kiz bebekmi bekliyorsunuz?
Inanmak degil ama surekli soylenen birsey merak ettimBoyle seylere inanmayin. Bnm kardesim 9 ay kustu erkekdogurdu. Halam hic kusmadi kiz dogurdu.
Anliyorum . bence onunla alakasi yok.Inanmak degil ama surekli soylenen birsey merak ettim
Ben de aynı durumdayım 12.haftamdayım hala oluyor ara ara kusmalarım. Ama doktorum Prilam dr diye bir ilaç verdi eczacılar bile hiç duymadığını söyledi, ama o kadar iyi geldi ki... Günde 3-4 kez kustuğum oluyordu. Şimdi çok nadir çıkarıyorum. 2-3 günde bir falan.İyi akşamlar hanımlar,
12. haftamızı da bitirdik çok şükür ama bulantı ve kusma aynen devam ediyor.
Her şeyden tiksiniyorum, yiyemiyorum, yemedikçe midem daha kötü oluyor.
Zorla bi şeyler yiyorum, su içiyorum, ama gün boyunca her şey boğazımda bekliyor sanki.
Gün içinde kusunca ne kadar su içsem de baş ağrım oluyor ve geçmiyor.
İlaç ve takviye olarak ne varsa denedim, fayda etmedi.
Ne olur bir tavsiyesi, fikri olan var mı? Bulantı olsa bile bu kusmayı nasıl önleyebilirim? Şimdiden Teşekkürler.
Henüz cinsiyetini öğrenmedik, o yüzden bi şey diyemiyorum :)Merhaba merak ettigim birsey var kusan anneler aceba kiz bebekmi bekliyorsunuz?
Gecen sene hamileyken ah neler cektim o bulantılardan. haslanmis patates iyi geliyordu sadece ve 16. veya 17 haftaydı sanırım, bir anda kesildi hiç bitmeyecek sanmiştim ama geciyor..İyi akşamlar hanımlar,
12. haftamızı da bitirdik çok şükür ama bulantı ve kusma aynen devam ediyor.
Her şeyden tiksiniyorum, yiyemiyorum, yemedikçe midem daha kötü oluyor.
Zorla bi şeyler yiyorum, su içiyorum, ama gün boyunca her şey boğazımda bekliyor sanki.
Gün içinde kusunca ne kadar su içsem de baş ağrım oluyor ve geçmiyor.
İlaç ve takviye olarak ne varsa denedim, fayda etmedi.
Ne olur bir tavsiyesi, fikri olan var mı? Bulantı olsa bile bu kusmayı nasıl önleyebilirim? Şimdiden Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?