- 13 Haziran 2012
- 12
- 0
-
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
valla iyice kafam karıştı, beko mu alsaaam, h2o mu alsaaaam, alfmi alsaaaam????!!!!!!!!
bu devirde zor kazanıyoruz, paranın hiç kıymeti yok, hangisini alsam da aldığıma değse yaaaaaaa!!!!!! bugün arçelik bayisine gittim buharlı makineyi 270'e satmaya başlamışlarinternetde daha uygun...
hanımlar yardımcı olun lütfen.[/QUOTE
Merhabane demek canım herzaman için seve seve yardımcı olurum yeterki işimiz görülsünkaydirigubbakcemile5
merhaba, 1-2 kere daha yazmistim ama cevap vermeden duramadim. bende hepsini arastirdim sonunda ogrendim ki buhar tek basina mikroplari oldurmuyormus bu yuzden bir dezenfektana ihtiyac var onu da alf veriyor. dezenfektani ucuz onu alsam baska bisey de kullansam dedim ama olmuyormus digerlerinin su kazanlarina kondugunda isindigi icin dezenfektan etkisini kaybediyormus. ayri bi bolmesi olmasi lazimmis. siz bilirsiniz ama ben kalinti birakiyor ve bebegime zararli diye deterjan camasir suyu kullanmiyordum benim derdime care oldu bu urun. 270 i verdikten sonra bence 30 lira daha verip alf alinabilir. taksitte yapiyorlarmis biri oyle yazmisti.
ben de bebeğimi düşündüğüm için kimyasal ürün kullanmak istemiyorum
alfin temizleyicisi dogalmıs
kızlar alf kullananlar ucuz modelin neler yapabildigini yazar mı? memnun musunuz?
3 modeli var sanırım, 100 tl fark var fiyatlarında
hangisini alsam
bugun de h2o 5 li seti internette 98 tl ye sattıklarını gördüm
karşılaştırma yapabilir misiniz?
cocuklu evler bayagı kirleniyor ne kadar süpürsem kar etmiyor
valla iyice kafam karıştı, beko mu alsaaam, h2o mu alsaaaam, alfmi alsaaaam????!!!!!!!!
bu devirde zor kazanıyoruz, paranın hiç kıymeti yok, hangisini alsam da aldığıma değse yaaaaaaa!!!!!! bugün arçelik bayisine gittim buharlı makineyi 270'e satmaya başlamışlarinternetde daha uygun...
hanımlar yardımcı olun lütfen.[/QUOTE
alf aldım .mutluyum.
Hangi modelini aldın?
reklamlarda gösterilen hero adlı modelini aldım.
bende alf düşünüyorum ama ngi modelini alsam bilemiyrum. evde yer problemim var. multi modeli elektrik süpürgesi gibi. hero daha az yer kaplar gibi. ama dikey temizleme yapmıyormuş. hangisini alsamda pişman olmasam diyorum. tekzende hepsinin açık halleri vardı. her modeli satıyorlar. incelemek isteyenler bakabilirler.
270 TL verip karcher marka buharlı temizlik makinası aldım ama kireçleri, pasları hiç çıkarmayınca iade ettim. Şimdi 60TL'ye steamer duck'ı gördüm.Kireçleri çıkarması gibi bir beklentim yok.En azından hijyen ve ince temizlik için almak istiyorum. Ne dersiniz?
arkadaşlar sonnda alf hero aldım. ahşap zeminleri gayet güzel temizliyor. fayanslar da fena değil. halıda pek fark görmedim.
en sevmediğim yanı şöyle; içine su doldurmak ve özellikle o detarjanını doldurmak hiçte pratik değil. minicik bir dolum yeri var. ha bire akıyor dışarı doğru. dolum yapmak için çok zaman harcamak zorunda kalıyorum. bu yönüne inanılmaz sinir oldum diyebilirim. fakir mi alsaydım diye düşünmedim değil yani.....
içine önce dezenfektanını cihazı arkaya yatırarak koyuyoruz daha sonra su doldurursanız rahat edersiniz.
deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, buharlı temizlik aleti araştırıyorum ama kullanımlarıyla ilgili çok detaylı bilgi bulamadım Alf hero ve alf handy cazip geliyor (dezenfektan falan) ama bunlar kablosuz kullanabiliyormu ya da bildiğiniz kablosuz kullanılabilen varmı mesela arçelik buharika öylemi?