Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Buharlı temizlik aletleri kullanışlı mı? Kullanan var mı ?

• Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
bayanlar bi sorum var mesela tezgah yada ocak aspiratör,cama buhar verdikten sonra bezle durulayıp sonrada kurulamakmı gerekiyor.bende beko marka mop var ama daha kullanamadım nasıl kullansam bilemedim

peki fiyatı ne kadar? bir de hantal bir alet mi? kullanımı temizliği vs kolay mı?

hantal değil küçük elektrik süpürgesi gibi.ben çekışlı olanından alacaktım çok hantal kullanımı zor olduğundan almadım.kullanımı kolay.fiyatı 1350 lira 12 taksit 3 ay ertelemeli aldım.kredi kartına taksit yapıyorlar.

kızlar bende araştırıyorum buharlı temizlik makinelerini..

ama marka konusund oldukça kararsızm..
fiytı uygun olsun istiyorum ama hepsinden şikayetçi olan var okuduğum kaarıyla..
ariette bu işin uzman sanrm..
ama fiyatı pahalı..

fonksiyonlu bişey istiyorum..banyoda duşakabin..fyanslar..
parkeler vs heryerde kullanmak istiyorum..

alf multi hakkında pek yorum göremedim kullanan var mı??

yada öneriniz nedr kızlar..

Son düzenleme:

1350tlye değen bir alet mi sence ? alınır mı ne dersin?

heisman buharlı temizleyici kullananlar. bu ara bu markayı çok görüyorum hem süpürüyor hemde buhar veriyor fiyatıda uygun acaba performansı nasıl kullanan arkadaşlar varsa lütfen biraz bilgi versin...

makinanız hayırlı olsun.ben de istiyorum ama yorumları okudukça hangisi alınmalı kararsızım, alıp beğenmezsem eşimle papaz oluruz:)). ariete italyan ürünmüş ama türkiyede farklı bir ürün veriliyormuş okudugum kadarıyla.ayrıca servis sorunu oluyormu bilginiz varmı.teşekkürler

aslında hem süpüren hem buharlı temizlik yapabilen ve vakumlu pis suyu çekebilen bir alet istiyorum fiyat olarakta 500 e kadar çıkabiliyorum(( kızlar ne önerirsiniz çok bilgi sahibi değilim bu konuda araştırdım ama çokda yorum yok genelde kk çıkıyor googlede... lütfen kullananlar olumlu veya olumsuz yorum yapıp yardımcı olsunlar biz alıcak arkadaşlara... ben fakir,karcher arasında kaldım ama başka önerilerede açığım çünkü bunlarda süpürme özelliği yok vakum yani pis suyu çekme özelliğide varmı bunuda öğrenmedim lütfen bilgi verin ((

teşekkür ederim.aldığım yer garanti verdi bozulursa direk bizi arayın biz halledicez diye.bozulunca gorucez yardımcı olacaklarmı :))

bu ürün arçeliğin hangi modeli baya bi memnun kalmışsınız hala kullanıyormusunuz
hangi modeli nereden ne kadara aldınız öğrenebilirmiyim

modelini yazabilirmisiniz benimde köpeğim var o yüzden istiyorum buharlı temizleyici sanırım hepsinin başlıkları farklı
ben bu ürünü aldığımda halı koltuk aspiratör kalorifer peteklerıne kadar temizliyebilecekmiyim şimdi
evcil hayvan tüylerini toplayıp çekiyor mu verdiği buhar su haline mi dönüşüyor çekiş yapıyor mu mesela ufak tefek toz kırıntı cıktı çekim yapıyor mu onları
diyelim halıyı temizliyorsunuz fıstık fındık vs kırıntıları var onları kendi haznesine çekıyor mu bezde mi kalıyor onlar
çok soru sordum sanırım
yardımcı olursanız sevinirim

Makinelerini anlatan arkadaşlar marka model fiyatınıda yazarsa sevinirim..anlatılanlara göre harika bişeymiş...bende istiyorummmmm:84:...inş pahalı değldir...lütfen markalarınıda söyleyin...

bunun cevabını yazan olur inşallah ben de çok merak ediyorum..

bunun cevabını yazan olur inşallah ben de çok merak ediyorum..

herkes birçok memnuniyetini yazmış ama hangi markadır modeli nedir fiyat nedir hepsi eksik özelliklerinide yazsalar daha güzel olacak mesela verdiği buharı geri çekiyor mu vs gibi

evet ben aldım 2 gün kullandım vede geri iade ettim

hiç evde uğraşılacak bişey değil...2 saatlik işi 4 saatte bitiriyorsunuz belim vs kalmadı..

alt komşum makinenin sesine yukar çıktı..tüp hava kaçırıyor falan sandım ne oluyo diye

çok yorucu,buhardan çok su püskürtüyor,çok ses çıkarıyor..

benim aldığım fakir jaws buharlı temizleyici...hiç tavsie etmiyorum..

vakumlu olmadıktan sonra bu makineler pek işe yaramaz bence...

selam arkadaşlar kohhlemann marka kullanan varmı karar veremiyorum kullanandan duymak iyi olacak benim için cevaplarınızı bekliyorum

Makinelerini anlatan arkadaşlar marka model fiyatınıda yazarsa sevinirim..anlatılanlara göre harika bişeymiş...bende istiyorummmmm:84:...inş pahalı değldir...lütfen markalarınıda söyleyin...

Ben Alf BT 122 multi kullanıyorum.yaklaşık 6-7 ay oldu alalı.Hatta buradaki yorumlara bakarak alıdım.Ben gayet memnunum.Yerleri,banyodaki derzleri ,kapıları güzel temizliyor.Halı aparatıyla halıyı sildiğimde halı yeni gibi oluyorMutfak fayanslarındaki yağ kalıntılarını çok güzel temizliyor.e-reyondan 250 tl civarı almıştım yanlış hatırlamıyorsam

çok geç gördüm, kusura bakmayın. modeli sv1802. ancak geçenlerde bir arkadaşımızla mesajlaştık, çok daha ucuz modeli çıkmış. benimki hala 1500 lira, diğeri 650 idi sanırım. arkadaşa da söylemiştim, küçük olmasının tek dezavantajı su kazanının çabuk dolması olabilir, yani temizlik sırasında kazanı boşaltıp tekrar doldurmak gerekebilir. bir de buhar püskürtmesi için su dökülüyor ayrı bir yere, küçük bir delikten. doldurduğum su tüm eve yetiyor, hatta 2.ye de kalıyor. bu küçük olan da o kısım da küçük müdür bilemiyorum. ama videosunu izledim, mutfak tezgahına koyuyor bayan, benimkini koymak mümkün değil, büyük ve ağır çünkü. öte yandan hafifliği cam silerken çok işe yarar yetişememe durumu olmaz.

kısacası arada başka fark var mı, çok fark var mı en güzel bayilerden cevap alırsınız. ama karcher zaten alman malı, alman mallarının kalitesi de malum. gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz emin olun.

çok teşekkür ederim uygun fıyata olanı varsa onu alırım çok sağolun
ben halılar ve koltuklar ıcın ıstıyorum köpeğim olduğundan
karcher aklımda kesınlıkle
benım ıcın nemi verip çekmesi çok önemli ıslaklık kurur önemli değil ama çok ıslak kalmasın halı yıkma makinasi gibi nemlı kalsa bile yeter

yaş gibi bir durum olmuyor kesinlikle, zaten olsa halı-koltuk-kanepe kokar zamanla. ama bir noktaya uzun tutarsınız o zaman olur tabi ki, bunun dışında aynı yeri 3 kere 5 kere süpürmekle olmuyor, buharı ara vermeden tutunca oluyor. karışık mı anlattım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…