S
SEVDALAR.ONADIR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
-
canım aslında kişiye göre değişiyo
benim karcher marka var ben memnun kalmadım
komşum bi kereliğine benden götürdü
bayıldı hatta bana kızdı bunu nası beğenmezsin harika bişi diye
ben derzleri temizlemesinden çok memnun kaldım.ayrıca cam silebiliyor ama ben hiç denemedim.oturma odamın perdesini yıkamıştım ütülemeye üşendim cam silmek için takılan başlığı taktım perdeyi de cama takıp perdeyi ütüledim.perdem kalın olduğu için çok kolay ütüledim ama tülleri felan biraz zor ütülüyor.halıları,koltukları ve yerleri siliyorum.odalarımı boyatmıştım ve boya kalıntıları kurur ve zor çıkarya ben hiç zorlanmadan temizledim buharlı temizleyicimle.mutfak dolaplarını,gardrop temizliğini,çekmece felan ne gelirse aklına onunla temizliyorum....hihoyyyt
böyle bir yorum duymak çok iyi oldu teşekkürler
içindeki buharla temizlik süresi ne kadar devam ediyor? buhar bitince su hemen ekleniyor mu yoksa soğuması mı bekleniyor?
işte tam benimde düşündüğüm gibi her alanda kullanabilen bir temizlik sağlıyor galiba.
birde seninki vakumda yapıyor mu, yani buhar verirken , alttan çekiyor mu kirli kalıntıları ?
aslında soracak çok şeyim var , çünkü bilen birine rastlamak beni mutlu etti.
sen öyle aklına ne gelirse anlat lütfen zahmet olmazsa :1rolleyes:
ben derzleri temizlemesinden çok memnun kaldım.ayrıca cam silebiliyor ama ben hiç denemedim.oturma odamın perdesini yıkamıştım ütülemeye üşendim cam silmek için takılan başlığı taktım perdeyi de cama takıp perdeyi ütüledim.perdem kalın olduğu için çok kolay ütüledim ama tülleri felan biraz zor ütülüyor.halıları,koltukları ve yerleri siliyorum.odalarımı boyatmıştım ve boya kalıntıları kurur ve zor çıkarya ben hiç zorlanmadan temizledim buharlı temizleyicimle.mutfak dolaplarını,gardrop temizliğini,çekmece felan ne gelirse aklına onunla temizliyorum....hihoyyyt
böyle bir yorum duymak çok iyi oldu teşekkürler
içindeki buharla temizlik süresi ne kadar devam ediyor? buhar bitince su hemen ekleniyor mu yoksa soğuması mı bekleniyor?
işte tam benimde düşündüğüm gibi her alanda kullanabilen bir temizlik sağlıyor galiba.
birde seninki vakumda yapıyor mu, yani buhar verirken , alttan çekiyor mu kirli kalıntıları ?
aslında soracak çok şeyim var , çünkü bilen birine rastlamak beni mutlu etti.
sen öyle aklına ne gelirse anlat lütfen zahmet olmazsa :1rolleyes:
Canım şimdi süresi hakkında ne söylesem yalan olur çünkü hiç süreye dikkat etmedim.sana kısaca şöyle söyleyeyim bir kere su koyup temizliğe başladıktan sonra ortalama 2-3 halıyı kolaylıkla silebiliyorsun pek acıklayıcı oldumu bilmiyorum ama umarım aydınlatabilmişimdir seni.diyelim ki temizlik yaparken suyu bitti makinanın içindeki buharı tamamen bitene kadar kesinlikle kapağını açmıyorsun.buharın tamamen bittiğinden emin olduktan sonra 5-10dkika bekliyorsun ve sonra kapağını açıp su ilave edebiliyorsun.buhar verirken çekme özelliği yok anacak şöyle yapabilirsin 3 tane mikrofiber bezi var 2 tane yer silmek için1 tane de koltukları felan silmek için onları takabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?