merhaba jasmeen, uzun süredir giremediğim için mesajını yeni gördüm, ben sonunda gözümü karartıp ariete mod703 aldım, alalı sanırım üç hafta oldu, şimdilik oyuncak gibi sürekli elimde, her hafta bir yeri temizlemeyi deniyorum, bu cts camları sildim, çok uğraştırmadan gayet temiz pırıl pırıl camlarım oldu, sonrasında koridorun yarısının derz aralarını temizledim onlarda şıkır şıkır oldu ama tabi bi süre kol ağrısı çektim o ayrı, mutfakta ocak ve diğer bölgelerde gayet başarılı, ilk aldığım hafta küvette biraz zorlanmıştım küçücük başlıkla kocaman bir küvet uğraş uğraş sıkılmıştım ama onunda çözümünü bulunca şimdi daha mutluyum, kısacası ben memnunum, duvarlarda ve koltuklarda henüz denemedim, artık sonraki haftalarda denicem, umarım sende gönlüne göre bir makine bulursun..
topshopun reklamlarında gördüm bu buharlı makinayı acaba bundan kullaan var mı gerçekten bu kadar iyi temizliyorsa mükemmel
arkadaşlar bunda da kampanya var kullananlar lütfen yardım edin, tavsiye eder misiniz? cevap lütfeeeeeeen!!!!!
Gruppal - H2O Mop X5 Ultra Buharlı Temizleyici
Buhar makinesi süper bir şey gerçekten.banyo ve mutfak temizliğin de süper oluyor.aslında kova ve vileda taşımadan temizlik yapmak çok zevkli.bebeğim kaç defa kovanın içine girmişti ve o mikroplu sulara ellerini atıyordu.şimdi her yeri toz alırken bile buhar makinemi kullanıyorm.harika birşey.her kese tavsiye ederim
Ben de buharlı bir temizlik makinası almak istiyorum ama kararsızım.
kızlar bu üç tane arka arkaya alf marka tavsiyesi tesadüfmü?
valla iyice kafam karıştı, beko mu alsaaam, h2o mu alsaaaam, alfmi alsaaaam????!!!!!!!!
bu devirde zor kazanıyoruz, paranın hiç kıymeti yok, hangisini alsam da aldığıma değse yaaaaaaa!!!!!! bugün arçelik bayisine gittim buharlı makineyi 270'e satmaya başlamışlarinternetde daha uygun...
hanımlar yardımcı olun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?