- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
ben de istiyorum bu buharlı temizleyicilerden fakiri'inkini... şimdilik. alfle ilgili daha ayrıntılı geribildirimler bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de araştırmalarım sonucu alfin hero ve handy modellerini aldım, malesef hepsi kabloluymuş (reklamlarda kadın salonu silerken kablo falan göstermiyo kandırıkçılar)ama kablo uzunluğu iyi sürekli o fişten çek o fişe tak gibi bir durum olmuyor ben çok memnun kaldım iki üründen de hero nun buhar çıkışı çok iyi valla pırıl pırıl oldu laminatlarım üstelik kullanımı çok rahat vileda gibi dakka başı sil ıslat sık tekrar sil durumu yok başla bitir yani:)handy ye gelince küçük olduğu için suyu sık bitiyo ama çabuk hazır konuma geldiğinden o da sıkıntı değil diye düşünüyorum
reklamlarda gösterilen hero adlı modelini aldım.
halıları nasıl temizliyor?
halıları nasıl temizliyor?
Halı kaydırıcısı diye bir aparatı var canım onun.onu kullanıp temizleyebiliyorsun...
çok az kullanılmış karcher sv 1902 satılıktır. şişli .fiyatı 1.400 tl
slm kızlar.dün ariete 703 için tanıtıma geldiler hoşuma gitti aldım.uzun zamandır araştırıyordum.henüz cok fazla inceleyemedim ama güzel bişeye benziyor.ben günlük temizlik için stedim insallah kullanıslıdır.benim koltuğum koyu lacivert denemek için azıcık üstünden geçirdim rengini parlattı.yer silmek için denedim yerleri ıslak bırakmıyor o yönden de güzel.deterjan olmadığı için iz kalmıyor yerlerde.ama çekme özelliği yok kirler ucundaki beze geliyor.kendi bezi yok eski kullanılmış havlu takılıyor ucuna.o yüzden önce sıkıca süpürülmesi gerekiyor evin.tanıtıma gelen kişiye rezil oldum halıdan bir kir çıktı anlatamam.elimle silince o kadar kir çıkmıyordu.duvarları sildi duvardan bile ne biçim kir çıktı.camları çok güzel siliyor hiç iz kalmıyor.deterjansız silindiği için cama dokununca parmak izi de kalmıyor.makine internette göründüğünden çok daha küçük o yüzden kullanımı da aynı elektrik süpürgesi gibi zorlamıyor insanı.şimdilik deneyimim bu kadar.iyice bir inceleme yaptıktan sonra yazıcam size.inşallah verdiğim paraya deymiştir.
çok az kullanılmış karcher sv 1902 satılıktır. şişli .fiyatı 1.400 tl
fiyatı ne kadar canım
kızlar ariettenin olumsuz bir yönü var mı acaba ? üç çeşidi var hangisini almak lazım ?
Bir de bu aleti kullandıktan sonra ayrıca bezle de mi siliniyor ?Islak mı bırakıyor?
yerleri kesinlikle ıslak bırakmıyor cnm ayrıca koltukları silincede ıslak kalmıyor.kuru buhar püskürtüyor.ben 703 aldım