- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
Ben Alf BT 122 multi kullanıyorum.yaklaşık 6-7 ay oldu alalı.Hatta buradaki yorumlara bakarak alıdım.Ben gayet memnunum.Yerleri,banyodaki derzleri ,kapıları güzel temizliyor.Halı aparatıyla halıyı sildiğimde halı yeni gibi oluyorMutfak fayanslarındaki yağ kalıntılarını çok güzel temizliyor.e-reyondan 250 tl civarı almıştım yanlış hatırlamıyorsam
bende yaklaşık bir hafta önce alf multi aldım yorumların da büyük katkısı var tabi genel anlamda da memnunum diyebilirim yalnız size ve diğer buharlı temizlik aleti kullanan arkadaşlara bi sorum olacak evin tozunu da bu makinelerle alan arkadaş vardı buharı püskürtüp geçiriyorum gibi yazmışlardı fakat ben denedim çok yoğun buhar verdiğinden su damlaları oluyo sizde önce buharı püskürtüp hemen ardından kuru bi bezle üstünden mi geçiyorsunuz ben mecburen öyle tozu aldım bi de camları nasıl siliyosunuz biraz detaylı anlatır mısınız ? yer silme aparatıyla silenleri duymuştum denedim güzel parlatıyo ama küçük bezli fırçasıyla silmek daha pratik olacak galiba bi dahakine öyle deneyeceğim pvc pimapenleri nasıl siliyosunuz erime falan yapıyor mu pimapenler beyazlasın diye cif vs deterjan kullanan var mı makineyle birlikte? uzun oldu kusura bakmayın