Bugünü unutmayacağım..

Peki şöyle yapsan senin matematik iyidir muhakkak düz memurluk dusunsen. Güzel kadrolara atanirsin :)
Bak ona girmiştim üni mezunu olmadan. 85 mi ne almıştım. Tercih de yapmıştım ama olmamıştı :) atanma olayı çok uzak bana ya

Daha çok gençsiniz. Benim burası 5. işim:) Son 10 yıldır aynı yerdeyim. Umudu kaybetmek yok:)
Oo daha benim yolun basinda iki oldu. Artık öyle bir fobik oldum ki her girdiğim yer böyle kısa sürecek diye korkuyorum şuan

Deme öyle kendini gelistirirsen gayet iyi kaliteli firmalar falan olur onlar ama sen kpss de düşün derim skma canını da o tür insanlar iç hayatları mutsuz o yüzden öyle kabalar bunu unutma. .
Evet hatta bu üretimdeki arkadaşa bu kadını bosayacagim falan diyordu ne oldu en son bilmiyorum. herşey kısmet ya :)

Ozguvenin niye yerle bir oluyo gece 12 ye kadar mesai yaptiran insandisi somurgecilerden kurtuldun ...10 bin mi aliyordun aylik merak ettim

Ozguvenin niye yerle bir oluyo gece 12 ye kadar mesai yaptiran insandisi somurgecilerden kurtuldun ...10 bin mi aliyordun aylik merak ettim
Önceki iş yerinde de problem vardı ayrıldım , simdi burda da böyle. İnsan sorun bende mi diyor.. ama haklısınız öte yandan buradan kurtuldum o iyi oldu. 2500 du yeni 3000 olacaktı ama işte nasip degilmis

Önceki iş yerinde de problem vardı ayrıldım , simdi burda da böyle. İnsan sorun bende mi diyor.. ama haklısınız öte yandan buradan kurtuldum o iyi oldu. 2500 du yeni 3000 olacaktı ama işte nasip degilmis
Ozel sektor hep ama hep pislik yuvasi yalaka cenneti ..
Isini iyi yapanlar da en ufak hatada harcanir..gencsin calisip atan bi devlet kapisina imkan varsa tabi
.

Bak ona girmiştim üni mezunu olmadan. 85 mi ne almıştım. Tercih de yapmıştım ama olmamıştı :) atanma olayı çok uzak bana ya
Devlete geçmeyin zaten.Siz kurumsal bir firmaya girin tecrübe ede ede en iyi kariyeri yaparsınız.
Eşimin iş yerinde ki mühendislerin işleri de zor fakat yıllardır aynı şirketteler ve seneler önce 20 bin liraya yakın maaş aldıklarını biliyorum.İmkanları çok çok iyi

Memur olup mesleğinizi unutmanizi istemem açıkçası. .

Ozel sektor hep ama hep pislik yuvasi yalaka cenneti ..
Isini iyi yapanlar da en ufak hatada harcanir..gencsin calisip atan bi devlet kapisina imkan varsa tabi
.
Şimdi uyandım kendi kendime. Herhalde alışkanlık olduğu için. Uyandığim gibi olayı hatırlayıp öyle canım yandı ki. Bu olayı unutamicam sanırım. O kadar kin ve öfke doluyum ki..

Şuan o kadar kötü hissediyorum ki... Bir hatada yaptığım tüm şeyi silip attılar. Resmen yaka paça kovuldum desem yeridir. Piskolojim çok bozuk şuan. Bu ikinci yerimdi, bu da hüsran oldu. Şuan kendimde arıyorum acaba ben mi hata yapıyorum diye .Dahası ailemin maddi durumu iyi değil, ve su ekonomik şartlarda nasıl iş bulacağım. Dün nurdan kovulan bir arkadaş yazdı bana işsizlikten ağladim, burası geri çağırsa dönerim o derece diyor. Ne yapacağım bilmiyorum...

herşeyde bir hayır vardır göreceksiniz,içinizi rahat tutun.. Siz gayretlerinizin karşılığını alacaksınız inşallah..onlar da sizi kaybettiği ile kalacaklar..üzülmeyin daha iyi işler bakın inşallah..o kadar çalışmaya 2500 nedir??en az 5000 olmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…