Herkese Merhaba, Ben 14 Şubattan bu yana bir firmada danışman olarak çalışıyorum. Tek personel olmam nedeniyle haliyle işler yorucu oluyor. Eşimin müşterisi aynı zamanda çalıştığım firmanın patronu, Benim sormak istediğim; Huzursuzluk çıkarmadan istifa etmek istiyorum, Dilekçe örneklerine vs. baktım lakin bir araya toparlayamadım. Ayrıca biliyorsunuz istifa edildikten sonra 2 saatlik iş arama zorunluluğu mevcut, dilekçeye buna katarak vermek istiyorum.
İşimde aslında memnun değildim, boş kalmamak adına çalışmaya başlamıştım. Lakin yoğunluk, Patronun bağırması ''Nasıl yapamıyorsun vb. iskonto bilinmez mi?'' (Muhasebeci değilim) Öğretin dedim ama yok, hepsinde aynı tavır. Zaten ilk girdiğim hafta İnşallah çıkmazsın demişlerdi. Sebebini böyle ufak ufak mobbing, yoğunluk olunca işyerinden gitme, mesai bitimine doğru ''ee ne yaptık bugün begümcüm, yorulduk galiba?'' demesi. Ben de takipte olabilirdiniz x Bey, Mesaimin sonuna geldim diyerek çıkıyorum. Hiç sevmediğim şeyler önüme serilince deli oluyorum. Eşimde arada kalmaması için gayet normal bir şekilde dilekçemi hazırlayıp, İhbar süremin sonunda çıkmak istiyorum. Unutmayalım 2 saat iş arama izni, yoksa kullandırmazlar yani ondan eminim. Bildiğiniz dilekçe örnekleri var ise veya yazarsanız istifa ettiyseniz bu tür, çok memnun olurum.