Saç Rengi ve Saç Boyama bugüne kadarki boyalarımdan hangisi?

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
116
35
Antalya
kızlar bu güne kadar saçımı çok farklı renklere boyattım sarı hariç.gene boya vakti geldi.sizce hangi renge boyiyim?lütfennnn yardımcı olunn.çok ihtiyacım var:))))

Son düzenleme:
ilklerine baktıgımda 1 ve kızıl halin dedim ama siyahı gorene kadar :) siyah muthis olmus

canım hepsi de yakışmış ama bakır daha çok yakışmış sanki....

siyaha boyadığımda herkes müthiş olmuş dedi ama tenim azcık koyu olunca dahada kararmıyim dedim:)))

siyah zor bir renk canım ...çok iyi düşün sıkılınca kurtulman inanılmaz zor keza ben :sinifsinif:
kurtuldum 10 gün önce ama gel bir de bana sor....

bilmiyorum ama cokda koyu degil tenin sanki..birde su var ama koyu tenli insanda siyah sac daha bi hos duruyor bence tam esmer guzeli olursun valla

"4697_82503503535_662503535_1785025_533010_n[1].jpg " dosya adı bu olan guzel..

sondan bi onceki 4.

ben nasıl başardım bilmiyorum ama siyahı 5.ci yıkayışta akıttım.zaten o aslında çok koyu kahveydi ama bende siyah oldu.sonrada açıldı açılınca kaşlarımla aynı renk oldu.ve esmerlik bana hiç yakışmıyo.gerçi bazı arkadaşlarımda beni çok beyaz buluyo ama:s

bu arada ilk boyadığımda kızıl çok koyu bi kızıldı.siyah a yakın baya koyuydu sonra yıkaya yıkaya baya açıldı o renk oldu.

kızıl sana böyle havai bir hava katmış..
sırada otururkenki resimde ise şeker kız havası vermiş kumrallık..
siyah saç ise sana tam kadın gibi göstermiş çekicilik vermiş...

sen seç benim beğendiklerim ve özellikleri bunlar :)

teşşekkür ederim.canım o kadar fazla koyu kızıl yapmak istiyoki ama bu seferde makyaj falan sorun olur mu diye düşünüyorum:)))ama saçla aynı renk kaşa da bayılıyorum:))))

ben 4 ve kızıl diyorum çok güzel yuzun var ayrıca siyah olgun ama cekici göstermiş.senden ricam kzıl sacının markası nosu adı nedir tam aradıgım renk benim numarayı tutturamıyorum lütfen yaz olur mu

teşşekkür ederim.canım o kadar fazla koyu kızıl yapmak istiyoki ama bu seferde makyaj falan sorun olur mu diye düşünüyorum:)))ama saçla aynı renk kaşa da bayılıyorum:))))

ben mesela platin sarı saça bayılıyorum ama sürekli bakım ve makyaj istediginden dolayı düşünmüyorum en güzeli siyah saç kullanış açısından siyah bir kalem yetiyo..
amaa kızıl saçta yapacagın makyaj standart siyah ve yeşil harici kızıl saça yakışmıyo diye düşünüyorum :)

sen ruh halin nasıl olmasını istiyorsan ona göre boya saçını ama siyah çok yakışmış bence

siyah kalem ve bol rimel yeter canım :lepi:

canım bekliyorum kızıl sacının markası ve nusu nedir acaba yazarsan coooooook sevinirim hemen bıoyuycam

4 numaröööööööööööööööööööööö kesinlikleee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…