Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

kadınların derdi..bunu bile takip etmemiz yaşamla hala barışık olduğumuzu gösteririr..iyi durumdayız bence..teşekkürler..

Hem her şeyi tam yapacağım hemde kilo veremeyeceğim O kiloların her bir gramıyla kavga ederim o zaman Şaka bir yana inşallah veririz ve inşallah yarınımız ve sonraki günlerimiz çok güzel geçer :)

inşallah ya o kadar istiyorum ki artık istediğim kiloda olmayi :) sen kendine hedef belirledin mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorum umarım en kısa zamanda alışırım ve vazgeçmem spor yapmaktan :) Bir ara bende öyle 60-70 yaşında hissediyordum ama geçti yani şimdi 12-13 yaşında çocuk gibi hissediyorum Mutluyum da zaten önemli olanda mutlu olmak değil mi :)

inşallah ya o kadar istiyorum ki artık istediğim kiloda olmayi :) sen kendine hedef belirledin mi :)

Ya şuan inan ki bir hedef belirleyemiyorum Aynaya bakıp ben çok güzelim deyip hissettiğim zaman tamam diyeceğim olmuş bu yeter bu kadar :) Tabi birde fotoğraflar önemli aynada kendini çok güzel görüyor insan ama boydan çekilen bir fotoğraf gerçeği gün yüzüne çıkarıyor :) Yapacağız biz bunu ben artık eminim bundan :))

27 kiloyu nasıl verdin anlatsana biraz :)

Canim ben 82 ile diyete basladim ve 75 e düsene kadar sebzeli bebek mamalarinda yedim yeme sebebim biran önce zayiflamak ve incelmekti :)

75 ten 68 e salata ve az yiyerek ...

68 den 60 a kalori hesabi ve eliptik bisiklet...

Tabii diyeti biraktigim zamanlar oldu motivasyonumu kaybedip inisilerim cikislarim oldu

Daha sonra 65 ten 55 e kalori hesabi eliptik bisiklet ve pilates yaptim ...

Yaklasik 3 haftadir duraklama dönemindeyim pes etmedim sabirla bekliyorum gecmesini ;-)

Kızlar konuyu okudum yorumlara bakmadım.
Zayıflamak isteyenler bu yolda arkadaş arıyorlarsa ben varım.
1.57 boy 62 kiloyken ilaçlarla bir yılda 81 kilo oldum
heryerim çatlak içinde , moralim çok bozuk
spor ve yememe dikkat edicem ama ben de arkadaş aıyorum

not: tüm bunları bir paket çekirdeği bitirmiş ve elimde bir didi'yle yazıyorum (((

Son düzenleme:

Ayakta alkışlıyorum seni müthiş vermişsin inşallah korursun :) Nasipse bizde tıkır tıkır vereceğiz kiloları

kadınların derdi..bunu bile takip etmemiz yaşamla hala barışık olduğumuzu gösteririr..iyi durumdayız bence..teşekkürler..

umut var arkadaşım bizim için de:)

2 sene resmen depresyonda idim.. yedim de yedim.. hiç takmadım.. hamile iken dünyayı yedim 30 kilo aldım.. hiç uğraşmadım.. saldım kendimi derler ya..

ama 2 aydır bi çıkış arıyorum tüm dertlere..

sen de ver canım kiloları.. insanız.. aynaya bakıp mutlu olmak herşey değil ama çok şey..

Moralini hiç bozma düzelecek yavaş yavaş hepsi :) Kilo vermek istiyorsak önce moralimizi düzeltmemiz lazım :)

Moralini hiç bozma düzelecek yavaş yavaş hepsi :) Kilo vermek istiyorsak önce moralimizi düzeltmemiz lazım :)

Bana da böyle azimli arkadaşlar lazım , hoşbulduk , güzel sonuçlar bizi bekler :))) İnşAllah
Nasıl olacak peki yediklerimizi burada paylaşıcak mıyız mesela ,sahurda ne yedik ya da ne yicez gibi

mutlusan ne mutlu:) genceciksin akıllı fikirlisin tabi mutlu olacaksın.. ama kilolarınla mutlu olma sakın.. kör kuyu o.. boyuna göre 60 olman lazım gibi.. tabi sen daha iyi bilirsin.. sağlığını bozmadan ver bakiiim kiloları:)

bence hedef belirlemelisin aklında bi sayı olsun ona göre diyet yap

bende 28 kilo aldım aynada artık kendimi tanıyamıyordum..ama mücadele ettim canım..hayat ben varım hala dedim..28 kilo verdim..çok zor mideyi küçültmek inan çok zor..ama gerçekten istersen oluyor sedacım..

tebrik ediyorum seni müthiş bi başarı bu ne kadar sürede yaptın bunu

Bana da böyle azimli arkadaşlar lazım , hoşbulduk , güzel sonuçlar bizi bekler :))) İnşAllah
Nasıl olacak peki yediklerimizi burada paylaşıcak mıyız mesela ,sahurda ne yedik ya da ne yicez gibi

Güzel günler göreceğiz :)) Valla herhangi bir kural yok herkes hissettiklerinden yediklerine kadar her şeyi yazabilir :) Örneğin ben sahura akşam yediğim çorbanın kalanından içeceğim

Güzel günler göreceğiz :)) Valla herhangi bir kural yok herkes hissettiklerinden yediklerine kadar her şeyi yazabilir :) Örneğin ben sahura akşam yediğim çorbanın kalanından içeceğim

ben şu günler oruç tutmuyorum ama tuttuğum zamanlarda sahur yapmadan tutuyodum:)

Ayakta alkışlıyorum seni müthiş vermişsin inşallah korursun :) Nasipse bizde tıkır tıkır vereceğiz kiloları

Sagol canim 55 kilo olduktan sonra 52 de olurum diyorum su son 3 aydir o kadar adapte oldum ki beslenmeme sanki diyet degilde dogru beslenme diyelim ...
Hm illa ki kacamaklarim oluyor onuda bi sekil dengeliyorum ama kesinlikle eski halime dönmek istemiyorum insallah kalirim bu kiloda ve insallah sizde tıkır tıkır verirsiniz ;-)

Nasip kısmet işi bunlar 50-55 arası bir şey istiyorum ayni gönlümden geçiyor İçimde ukte kaldı o kilolar :) Hepimiz mutlu olacağız

bende 28 kilo aldım aynada artık kendimi tanıyamıyordum..ama mücadele ettim canım..hayat ben varım hala dedim..28 kilo verdim..çok zor mideyi küçültmek inan çok zor..ama gerçekten istersen oluyor sedacım..

10 kilo gitti kaldı 20.. inşallah gidecek.. ben 59dan 65e çıktığımda çoook kilolu görüyordum kendimi düşün 89kenki bakışımı.. mücadele etmeli evet.. zor gelmiyor çünkü sadece "kendim" için yaptığım tek şey bu bu aralar.. hoşuma bile gidiyor he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…