Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

$121020131372.jpg :80::80::80:

$131020131377.jpg taşanları henüz temizlemedim.:26::26: sıcak suda bekletmem gerekecek.. can sıkıntısından tırnaklarıma sardım :KK9:

el yapına ve tırnaklarına aşık oldum :KK8::KK16: maşallah çok güzel ve bakımlı:nazar::nazar:

bakımını nasıl yapıyorsun?

çok teşekkür ederim :KK8:

tırnak etlerime lush lemony flutter ve alix avienin kütikül yumuşatıcısını sürüp biraz bekleyip tahta bi çubukla geriye itiyorum. Alix'i yıkamak gerekiyormuş sonradan. banyodan sonra yumuşayınca etler, çok daha iyi oluyor. etleri kestirmek çok zararlıymış ve geri hemen uzuyor o yüzden kesim işlemi yok :KK53:

bi de el kremi sürüyorum canım, ne bulursam evde.

çok teşekkür ederim :KK8:

tırnak etlerime lush lemony flutter ve alix avienin kütikül yumuşatıcısını sürüp biraz bekleyip tahta bi çubukla geriye itiyorum. Alix'i yıkamak gerekiyormuş sonradan. banyodan sonra yumuşayınca etler, çok daha iyi oluyor. etleri kestirmek çok zararlıymış ve geri hemen uzuyor o yüzden kesim işlemi yok :KK53:

bi de el kremi sürüyorum canım, ne bulursam evde.
:KK53::KK53:bu etlerin kesilmemiş haliyle yani harika ötesi :KK16::KK16: ben manikürde kesiyordum.:44:

teşekkür ederim cevapların için.:KK16:

Canım taşan ojelerin temizliğini nasıl yapıyorsun? fırçayla mı?

Taşırmıyorum cevabını kabul etmiyorum, muhakkak taşıyordur :)

:KK1: taşarsa başparmağımın tırnağıyla hemen müdahele ediyorum canım

uygun bi fırçam yok, sanırım eski eyeliner fırçalarını kullanıyorlar, en yakın zamanda alıcam ben de.

bu sürüşte pek taşmadı ama :26:

hmm bi de fırçayı tutan elimi de mutlaka bi zemine yaslayarak sürüyorum. genelde masada.. çok taşma olmaması o yüzden belki

Son düzenleme:
X