• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Birde şunu yazayım, dün aranızdan birini suç duyurusunda bulunmasın diye ikna etmiştim, Sağolun bugün atılan laflara Dayanamadı artık ve Müdürüm sana rağmen dilekçe vermeye gidiyorum dedi.
Kişisel hakaretlerinizi ceza vermiyoruz diye coştunuz ama insanlar savcılıklara gitmeye başladı haberiniz olsun.

Evet, dün dilekçe vermeye giderken yoldan çevirdim, 1 saat görüştük, hatrımı çiğnemeyip vazgeçmişti ama bugün devam edildiğini görünce bana mesaj atmış, Müdürüm dün beni ikna ettin ama diye başlayan bir mesaj, kızabilir miyim ona, kızamam tabi ki, herkes üslubuna dikkat etmeli, eleştiriler tamam ama hakaretler ve küfürler yakışmıyor, kadınsınız hepiniz, yani yazarken hiç mi utanılmıyor, ben öyle çıt kırıldım, narin Feminen biri değilimdir, aksine erkek gibi kadın denilenlerdenim ama ben bile böyle küfredemem, hakaret edemem.

Sanal diye kimse güvenmesin, bu bölümden çok davalar çıkacak, herkes hazırlıklı olsun.

Müdürüm nolur kusura bakma, ne seni ne kazeni çiğnemedim şimdiye kadar burda.
Beyazgri için yapabileceğim bişey yok, geçen hafta verildi dilekçesi. Geri çekemem, çekebilseydim bile çeker miydim bilmiyorum.

Dün kazenin bana söylediklerinden sonra durdurdum arabayı 10 dakika oturdum ya..Seni aradım, konuştuk tamam dedim..Sitenin b.ktan püsürden yazılan şeyler için inceleme altına alınması isteyeceğim en son şey.

Ama baktım hala tahrik, hala laf sokma çabası..Tahammülüm yok.

Şu yanlış anlaşılmasın, ben burada hiç bir zaman kişisel hakaretler için dava açmadım, yönetimle konuştuktan sonra bir kişi için vericem dilekçe, onun da sebebi taktığımdan ya da rencide olduğumdan değil, daha başka. Dilekçe verdiğim hususların hepsi Atatürkle ilgili konular. Kabul edilir ya da reddedilir, savcılığın bileceği iş..

Bunun dışında özel hayatıma ya da aileme girilmediği sürece, bana istenirse ana avrat küfredilsin..Çok ta fifi..Bunlarla uğraşmıyorum.

Kişisel hakarette ben de bulundum, neler yazdığımın bilincindeyim. Benim için de dava yolu her zaman açıktır.

bu videonun bir başka versiyonu da var, adam gözlerinde çaresiz bir bakışla Yalçın'a dönüyor "bi sussa" diyor ya :KK70: ona çok gülüyorum.
yok şaka bir yana susmayalım konuşalım hep.

Öyle tabi...Susmayalım. Susmuyorum da.. Gerçi gezi olayları topiğinden sonra herkesi önemsememem gerektiğini anladım. Soldaki tipten bolca bulunduğundan... :) Ben düşündüğümü yazar çıkarım. Gerçi son zamanlarda pek yazdığımda yok. Sen iyi gidiyorsun ama... Arada bakıyorum. Ne kadar da sabırlısın yılmadan devam ediyorsun. :))

Öyle tabi...Susmayalım. Susmuyorum da.. Gerçi gezi olayları topiğinden sonra herkesi önemsememem gerektiğini anladım. Soldaki tipten bolca bulunduğundan... :) Ben düşündüğümü yazar çıkarım. Gerçi son zamanlarda pek yazdığımda yok. Sen iyi gidiyorsun ama... Arada bakıyorum. Ne kadar da sabırlısın yılmadan devam ediyorsun. :))
yok bazen yılıyorum, arada bir vampir dişlerim çıkıyor meydana. tıslıyorum falan ama genel olarak kimseyi kırmamaya uğraşıyorum, inşallah kırmıyorumdur.

Benim dedem anlatır dı cumhuriyet ilk kurulduğu yıllarda Kuran'ı Toplattıklatını
Ahırlara sakladıklarını bir gece hepsinin harf inkilabıyla cahil kaldıklarını modernleşme adına kılık kıyafet yasasıyla yaşadıkları eziyetleri
bediüzzaman efendiye yapılan eziyetlerden bihabersiniz sanırsam
Bu vatanı benim ecdadım canını dişine katarak kurtardı dinsiz cahil Avrupa yalakası bir nesil yetişsin diye değil asimile olmuş bir toplum özüne dönüyor diye korkularınız yersiz bizler Cihan'a hükmetmiş bir ecdadın torunlarıyız korkmayın küllerimizden doğuyoruz elhamdulillah
Sizin o cihana hükmetmiş ecdadınızın arkasını toplayan kimdi peki? Atatürk olmasaydı Kimbilir kimin soyundan doğacaktınız ingiliz mi olurdunuz fransız mı bilinmez o zaman da derdiniz Avrupa yalakası diye değil mi ?. Atatürk'ün inklaplarını mı sorgular oldunuz şimdide hayatınızı ona borçlusunuz ecdadınıza değil, asıl canını dişine takarak bu vatanı kurtaran Atatürk ve Kuvayı Milliye ruhunda bütünleşmiş insanımızdır. Bu ülkeyi hem kurtaran hemde çağdaşlaşması için inklaplar uygulayan bir insandır benim ecdadım da geçmişim de. Ben Cumhuriyetin torunuyum. Bu ülkede var oldukça da laiklik ve cumhuriyetimizden taviz vermeyiz.

Sizin o cihana hükmetmiş ecdadınızın arkasını toplayan kimdi peki? Atatürk olmasaydı Kimbilir kimin soyundan doğacaktınız ingiliz mi olurdunuz fransız mı bilinmez o zaman da derdiniz Avrupa yalakası diye değil mi ?. Atatürk'ün inklaplarını mı sorgular oldunuz şimdide hayatınızı ona borçlusunuz ecdadınıza değil, asıl canını dişine takarak bu vatanı kurtaran Atatürk ve Kuvayı Milliye ruhunda bütünleşmiş insanımızdır. Bu ülkeyi hem kurtaran hemde çağdaşlaşması için inklaplar uygulayan bir insandır benim ecdadım da geçmişim de. Ben Cumhuriyetin torunuyum. Bu ülkede var oldukça da laiklik ve cumhuriyetimizden taviz vermeyiz.

AMAn arkadasım naptın. Arkadas harf inkılabını karalarken, bunun temellerinin osmanlıda atıldıgından bihaberdi..Sİmdi senin yazdıkların iyice agır gelecek.

Cumhuriyet donemi cogu devrimin temeli osmanlıya dayanır, bilsin bunu herkes, bilmiyorsa da ogrensin.

AMAn arkadasım naptın. Arkadas harf inkılabını karalarken, bunun temellerinin osmanlıda atıldıgından bihaberdi..Sİmdi senin yazdıkların iyice agır gelecek.

Cumhuriyet donemi cogu devrimin temeli osmanlıya dayanır, bilsin bunu herkes, bilmiyorsa da ogrensin.
şimdi sorsak 3. Selim'i nasıl bilirdiniz diye, çoğu Ecdadımız, padişahımız diyecek ama bunu diyenlerin hiçbiri Atatürk'ün İnkılaplarının 3. Selim'in Islahatlarına dayandığını bilmez mesela. Atatürk'ün çok incelediği ve örnek aldığı bir padişahtır 3. Selim. Osmanlı'nın da ömrünü net bir şekilde uzatmış padişahtır ayrıca.

Senin geçmişin sadece cumhuriyet tarihine kadarmı
Öncesini kabul etmiyormusun
Mustafa Kemal paşa ve kuvai milliye ruhu inkar edilemez bir gerçektir ben bunu inkar etmiyorumki
Kuvai milliye dediğin lazı çerkezi Alevi'si Sünni'siyle bir bütündü maalesef günümüzde asla böyle bir şey olmaz
Değilmi
vatan bölünmez bir bütündür der arkasından bölücülük İçin yapmadığını bırakmaz
Anca lafta sözde kalıyor
Allah sonumuzu hayır etsin
Düşünsenize onca şehit onca ocaklar söndü bu vatan uğruna ama genede insanlar hdpye oy veriyor Hafsalam almıyor gerçekten
Ne için oy veriyor kürdün bağımsızlığı içinmi
HDP iktidar olsun diyemi
Hayır sadece basit bir denklemi var akparti iktidar olmasın diye
Yüzlerce gencimiz ölsün toprak bölünsün dağdaki Meclis'e otursun ama ak parti iktidar olmasın
Vay arkadaş bu ne şiddet bu ne celal
Arada ben ve benim gibilerin kaynayacağını bilmesem diyecem odurki
HDP ile koalisyon kurunda inadına şehit inadına kan diye sizde o kana ortak olun diyecem
görecez kan musluğunu açtılar bile

Senin geçmişin sadece cumhuriyet tarihine kadarmı
Öncesini kabul etmiyormusun
Mustafa Kemal paşa ve kuvai milliye ruhu inkar edilemez bir gerçektir ben bunu inkar etmiyorumki
Kuvai milliye dediğin lazı çerkezi Alevi'si Sünni'siyle bir bütündü maalesef günümüzde asla böyle bir şey olmaz
Değilmi
vatan bölünmez bir bütündür der arkasından bölücülük İçin yapmadığını bırakmaz
Anca lafta sözde kalıyor
Allah sonumuzu hayır etsin
Düşünsenize onca şehit onca ocaklar söndü bu vatan uğruna ama genede insanlar hdpye oy veriyor Hafsalam almıyor gerçekten
Ne için oy veriyor kürdün bağımsızlığı içinmi
HDP iktidar olsun diyemi
Hayır sadece basit bir denklemi var akparti iktidar olmasın diye
Yüzlerce gencimiz ölsün toprak bölünsün dağdaki Meclis'e otursun ama ak parti iktidar olmasın
Vay arkadaş bu ne şiddet bu ne celal
Arada ben ve benim gibilerin kaynayacağını bilmesem diyecem odurki
HDP ile koalisyon kurunda inadına şehit inadına kan diye sizde o kana ortak olun diyecem
görecez kan musluğunu açtılar bile
Evet benim geçmişim o kadar. Benim ırkımdan yüzlerce insanı kırdırmış Yavuz Sultan Selim benim ecdadım olamaz. Benim Atam Mustafa Kemal Atatürk tür.
Benim bölücü olduğumu mu düşündünüz şimdi. Atatürk'ü ecdadım kabul ediyorum diyorum ve siz bölücü diyorsunuz gerçekten çok ilginç. Bölücü olan sizlersiniz asıl kusura bakmayın hanımefendi. Kendinizden olmayanı bu ülkeye kabul bile etmiyorsunuz yok cihat tı yok şeriattı. Burası (her ne kadar son zamanlardaki siyasetçiler bu düşünceye sahip olmasa da) Laik, Sosyal bir Hukuk devleti bu hukukta şeriata dayalı değil olmayacak ta .
Hdp ye gelince ben Hdp li değilim , özerklik düşüncesi bana uymuyor çünkü. Fakat çok ciddi bir oy kitlesi var 5,5 milyon insanın iradesini yok sayamazsınız. Hdp yi meclise sokan da biz değiliz. Burada gelip bölücülük naraları atmayın biz BİRLEŞELİM diyoruz. Bölünelim demiyoruz.

soyadını değiştiren kendisi değil, baba Kılıçdaroğlu. dedesinin eşkıya olduğunu söyleyen de var, köyde herkes Karabulut olduğu için değiştiğini söyleyen de. muhtemelen bu ikincisi babanın soyadını neden değiştirdiğine dair uydurduğu bir yalan.
dedesi cumhuriyete karşıymış eeee? asak mı adamı?
milletin soyuna sopuna mı karışacağız?
bende Arap, Acem ve Yunan kanı var mesela? dedem de Çerkes Ethem'in ordusunda savaşmış mesela, Çerkes Ethem düzenli orduya karşı mesela? napıcaz şimdi? dedem koyu bir halk partiliymiş ama ne malum, belki o da karşıydı?
geçin efendim bunları.
neyse size laf anlatmakla uğraşamayacağım, haklısınız Kemal Kılıçdaroğlu boş zamanında başörtülü kadınları dövüyormuş, sonra da kötü kötü kahkaha atıyormuş, siz böyle inanmaya devam edebilirsiniz.
böyle inanmaya siz devsm edin çok araştırmacı ruhunuza ne oldu biraz daha derine inin dedelerinin Atatürkle ne sorunu varmış mesala o soyad neden değişmek zorunda kalmış armut dibine düşer şekerim

böyle inanmaya siz devsm edin çok araştırmacı ruhunuza ne oldu biraz daha derine inin dedelerinin Atatürkle ne sorunu varmış mesala o soyad neden değişmek zorunda kalmış armut dibine düşer şekerim
yoo ben oraya yazdım dedesi Cumhuriyete karşı bir eşkiya imiş ben de diyorum ki yani? Armut dibine düşer ırkçı bir söylemdir, bu arada haberiniz olsun.
insanlar patates değildir, işe yarayan tarafımız toprağın altındaki değil, üzerindeki kısmımız olmalı. şimdi biri çıkar, AKP'li bir vekilin soyaağacını çıkarır iş çok yakışıksız yerlere gider.
bunlar hoş tavırlar değil.
dedesinin kim olduğu önemli değil, kendisinin kim olduğu önemli.

yoo ben oraya yazdım dedesi Cumhuriyete karşı bir eşkiya imiş ben de diyorum ki yani? Armut dibine düşer ırkçı bir söylemdir, bu arada haberiniz olsun.
insanlar patates değildir, işe yarayan tarafımız toprağın altındaki değil, üzerindeki kısmımız olmalı. şimdi biri çıkar, AKP'li bir vekilin soyaağacını çıkarır iş çok yakışıksız yerlere gider.
bunlar hoş tavırlar değil.
dedesinin kim olduğu önemli değil, kendisinin kim olduğu önemli.
Daha önce yazılanlar hiç öyle demiyor ha bunlar beni ilgilendirirmi hayır bunu niye dile getirdim dedesi Atatürke Cumhuriyete karşı dağdaki eşkiya torunu Atatürksever Kemalist bir lider buna inandırıcı diyosanız bişey demiyorum şahsen bizler Atalarımızdan Dedelerimizden ne görmüşsek bilmişsek bunları hala önemsiyor ve sürdürüyoruz genelide öyle yapıyor

Back
X