• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
:KK51:işi soyağaçına dökersek mesela Putin'in soyu bana çok ilginç gelmişti..“Aslında Putin’in babası Iraklı bir bakkalmış. Güneydeki Nasiriye kentinde yaşarmış. Dükkanında Arapçası ‘tin’ olan incir de satarmış. Bu nedenle baba Putin, ‘Ebu Tin’ diye anılırmış. İkinci Dünya Savaşı sonrasında Ebu Tin, Rusya’ya göç etmiş. Burada ‘sarışın bir Rus kızı’ ile evlenmiş, oğluna da Abdülemir adını vermiş. Ancak Rusça Abdülemir demek zor olduğundan adı ‘Vladimir’e dönüşmüş

Daha önce yazılanlar hiç öyle demiyor ha bunlar beni ilgilendirirmi hayır bunu niye dile getirdim dedesi Atatürke Cumhuriyete karşı dağdaki eşkiya torunu Atatürksever Kemalist bir lider buna inandırıcı diyosanız bişey demiyorum şahsen bizler Atalarımızdan Dedelerimizden ne görmüşsek bilmişsek bunları hala önemsiyor ve sürdürüyoruz genelide öyle yapıyor
siz oy vermediğinize göre zaten inanıp inanmamanız da önemli değil. insanların soyunu bu kadar önemsiyorsanız, oturun AKP'lilerin şeceresini çıkarın, ben ne AKP'lilerin ne CHP'lilerin soyuyla ilgileniyorum

soy önemli değildir karakter vicdan ruh,insanlık önemlidir.

ha siz ırkçı ve kafatasçıysanız önemlidir. dazlaklara yada klu klux klana katılmanızı öneririm. onlar içinde soy önemlidirde sizi ırkınızdan dolayı almaz şimdi bunlar yakabilirlerde yada asabilirler bir ağaca, neyse ben vazgeçtim birde canınızdan olmayın:)

soy önemli değildir karakter vicdan ruh kişlilik önemlidir.

ha siz ırkçı ve kafatasçıysanız önemlidir. dazlaklara yada klu klux klana katılmanızı öneririm. onlar içinde soy önemlidirde sizi ırkınızdan dolayı almaz şimdi bunlar yakabilirlerde yada asabilirler bir ağaca, neyse ben vazgeçtim birde canınızdan olmayın
Allah razı olsun bende hemen gidip katılmak istiyecektim hayatımı kurtardınız

soy önemli değildir karakter vicdan ruh,insanlık önemlidir.

ha siz ırkçı ve kafatasçıysanız önemlidir. dazlaklara yada klu klux klana katılmanızı öneririm. onlar içinde soy önemlidirde sizi ırkınızdan dolayı almaz şimdi bunlar yakabilirlerde yada asabilirler bir ağaca, neyse ben vazgeçtim birde canınızdan olmayın:)
Güldürdünüz vallahi :KK9:

Irkçı, İnsan ırklarının renk ve fiziki şekil esas alınarak birbirlerinden üstünlüğünü temel alan Irkçılık felsefesini benimsemiş kişilere verilen addır. Irkçı insanların göstermiş olduğu bu tutuma ise "ırkçılık" adı verilmektedir.

Irkçı, İnsan ırklarının renk ve fiziki şekil esas alınarak birbirlerinden üstünlüğünü temel alan Irkçılık felsefesini benimsemiş kişilere verilen addır. Irkçı insanların göstermiş olduğu bu tutuma ise "ırkçılık" adı verilmektedir.
ee sen soy önemlidir diyorsun

Sözlükte "soy" ne demek?
1. Dirimbilimsel özellikleri kuşaktan kuşağa değişmeyen kandaşbirey topluluğu, ırk; iyi ve üstün nitelikleri bulunan.
2. Bir atadan gelen kimselerin topluluğu, sülale, ecdat; iz sürmede, av hayvanın aldığı koku.
3. Cins, tür, çeşit.

farkı farkedelimmi. ama yokki:)

neymiş ırkla soy aynıymış. benim için soy önemmli diyen ırk önemli diyormuş. dolayısıyla irkın önemli olduğunu düşünen ve kişilerin soyuna bakan insanda ırkçıdır

ee sen soy önemlidir diyorsun

Sözlükte "soy" ne demek?
1. Dirimbilimsel özellikleri kuşaktan kuşağa değişmeyen kandaşbirey topluluğu, ırk; iyi ve üstün nitelikleri bulunan.
2. Bir atadan gelen kimselerin topluluğu, sülale, ecdat; iz sürmede, av hayvanın aldığı koku.
3. Cins, tür, çeşit.

farkı farkedelimmi. ama yokki:)
Sen fark edemiyosan senin sorunun bir insanın soyu önemlidir soyuna bakıp fikir sahibi olabiliriz demek ırkçılık değildir av hayvanın aldığı kokuda yazıyo orda iyiki onu algılamadın :)))))

Sen fark edemiyosan senin sorunun bir insanın soyu önemlidir soyuna bakıp fikir sahibi olabiliriz demek ırkçılık değildir av hayvanın aldığı kokuda yazıyo orda iyiki onu algılamadın :)))))
ha sende av hayvanının aldığı kokudan bahsediyordun :))

Back