• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
anne kelimesiyle hayat kadının örnek verdi ve benim annemi örnek vererek. iğrenç bir olaydı benim için. yani böyle tipler yeni üye ban yok dibine vuruyorlar küfrün artık
oky,
gidip dilekçe verecektin, banlanma geri gelsin küfürlerde tamam ama Sorumluluğu tümden yönetime yıkmak seninkisi.
Banı kalkan hakaret edecekse yine edecek, eee yine ban sonra? Dilekçe verdin mi? Yok.

Halkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.

Formun yarisi Saray yaptirdigi zirvaligiyla dolu, baska bir bok bildiginiz yok zaten !

Helal olsun Sarayi var,
Helal olsun altindan bardagi var,,
Bundan sonra gelen olursa bunlarin haricimi olucak ?

Konusmak icin konusmayinn yapmayin yaa..

Hey biraz dikkat diyorum...

oky,
gidip dilekçe verecektin, banlanma geri gelsin küfürlerde tamam ama Sorumluluğu tümden yönetime yıkmak seninkisi.
Banı kalkan hakaret edecekse yine edecek, eee yine ban sonra? Dilekçe verdin mi? Yok.
versem nolacak mune o gider başkası gelir. ben adliyenin önünde çadırmı kurayım.
bunun sonu yokki. ban olsa caydırıcı olur. bir kere devam ederse üyelik iptal edilir

Formun yarisi Saray yaptirdigi zirvaligiyla dolu, baska bir bok bildiginiz yok zaten !

Helal olsun Sarayi var,

Bildigimiz boku size takdim edelim
az da siz bir bok (!) bilin

Hep biz mi bileceğiz boku püsürü :)

Helal olsun Sarayi var,

buyrun mesaja bakın. hangi birini vereceğiz mahkemeye.

oky,
ha bu arada sorumluluğu asla size vermiyorum. bu üyelerin yazdıklarının sorumlusu zaten siz değilsiniz.

[
E="ecomik, post: 43249205, member: 650633"]Halkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.

Helal olsun Sarayi var,

Konusmak icin konusmayinn yapmayin yaa..[/QUOTE]

Çok güzel bir üslup maşallah size edebinize ve dilinize

mesaim biter ben oğluşumun yanına gider yarında yarım gün çalışma var ülkemiz için hayırlı olsun pazar günü göreceğiz ama benim şahsi fikrim akp tek başına iktidar olamayacak yönünde.. hadi bakalım az kaldı...

Bu verdiğin örnek senle ilgili değil ki oky, git bu yazıyı şikayet et demiyoruz, şahsi, sana yazılanları vereceksin.
tamam başkasına saldırıyordu oda. bana olması gerekmezki. ban yedi ban yedi geldi ,yine yaptı yapacağını. sonunda üyeliği iptal edildi.
benim vermem ayrı benim şahsi olayım.
. ama gelip küfreetmeyi adet edinenin iptal olması gerekiyor. ne olacak banlanacak 2 gün sonra gelecek yine birine hakaret edecek yine banlanacak bu sefer gelip başka birine küfredecek.sonu yokki bunun

Hakaret küfür ve iftira herkesin canını sıkar üzer

Bir başkasına yapılırken bu denli terbiyesizlik gidip beğenilip hatta devam ediliyor ama kendi de kötü söz duyunca ban gelsin yok iftira yok o bu dememek lazım

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sen başkasına yapma

Sonrada seviyeden bahsetme

Hakaret küfür ve iftira herkesin canını sıkar üzer

Bir başkasına yapılırken bu denli terbiyesizlik gidip beğenilip hatta devam ediliyor ama kendi de kötü söz duyunca ban gelsin yok iftira yok o bu dememek lazım

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sen başkasına yapma

Sonrada seviyen bahsetme
bak gelip laf sokma ben kalkıp kimseye küfretmedim. iftira atma.

Back