• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sen fark edemiyosan senin sorunun bir insanın soyu önemlidir soyuna bakıp fikir sahibi olabiliriz demek ırkçılık değildir av hayvanın aldığı kokuda yazıyo orda iyiki onu algılamadın :)))))
insanları kendilerinin değiştiremeyecekleri şeylerle yargılamak ayrımcılıktır ve sizin yaptığınız şey de tam olarak bu.
her neyse siz nasıl olsa AKP seçmenisiniz, CHP'lilerin soyu sizi alakadar etmez, bizi de zaten etmiyor.

insanları kendilerinin değiştiremeyecekleri şeylerle yargılamak ayrımcılıktır ve sizin yaptığınız şey de tam olarak bu.
her neyse siz nasıl olsa AKP seçmenisiniz, CHP'lilerin soyu sizi alakadar etmez, bizi de zaten etmiyor.
evet biz insanların soyuna sopuna bakmayız. insanları soyuyla değil insan oldukları için severiz. onlardan farkımızda bu olsun

Bu ne demek simdi....ermeni olsa ne olur...bir kisiye muhalif olabilirsiniz..icraatlariyla elestirin...

NE oldugu onemli degil zaten, yukarıdaki mesajları okudunuz mu? Bir arkadas soyları baya onemsiyormus ta, ben de merak edip bilgi almak istedim bu konuda.

Sİmdiye kadar burda yaptıgımız icraatleriyle ellstirmek zaten..

AMA is soylara gelince insan ister istemez merak edlyor.

SOy onemlidir derken neyin ima edildigini anlıyoruz cunku.

Avrupa'da akrabalık ilişkilere neredeyse 12-13.yüzyıla kadar biliniyor...bizde 100 yıl öncesi bile yokken hangi soydan bahsediyorsunuz?ben dedemin dedesinin sadece adını biliyorum Nasıl bir insan olduğuyla ilgili tek fikrim yok...ayrıca ebeveynler çocuklarından sorumludur,çocuklar ebeveynlerinden değil..

NE oldugu onemli degil zaten, yukarıdaki mesajları okudunuz mu? Bir arkadas soyları baya onemsiyormus ta, ben de merak edip bilgi almak istedim bu konuda.

Sİmdiye kadar burda yaptıgımız icraatleriyle ellstirmek zaten..

AMA is soylara gelince insan ister istemez merak edlyor.

SOy onemlidir derken neyin ima edildigini anlıyoruz cunku.
E okudum tabii...o yuzden yazdim..o nu elestirirken bu koy meselesi daha mi iyi oldu..

Neyse kizlar
Ne var ki mesajda? Ben sordum, arkadas ta nereli oldugunu yazmıs..Birisinin kokenini sormak ya da ogrenmek istemek ayıp mı?
Ne icin ogrenmek istediginizle orantili olarak degisir:) soy meraki olan birisine ermeni ya da rum etnisiteleriyle cevap vermek sizin savundugunuz degerlere de ters degil mi..gonderme konusu olmadi bile yanlis

5. 5 milyon seçmeni olan bir partiyi yok sayamazsınız denilebiliyor ama yüzde 46 alan bir parti yerden yere vurulabiliyor.
Bu mantığı anlayan beri gelsin ..

Neyse kizlar

Ne icin ogrenmek istediginizle orantili olarak degisir:) soy meraki olan birisine ermeni ya da rum etnisiteleriyle cevap vermek sizin savundugunuz degerlere de ters degil mi..gonderme konusu olmadi bile yanlis

HAYır ters degil. Devamlı soydan dem vuran arkadasların hangi soylara sempatisi oldugunu da merak ediyorum mesela..o yuzden bilgi almak istiyorum, vargucleriyle destekledikleri c.b nının nereli olduguna dair..

Ataturkun soyuyla, soyagacıyla pek alakalı bir arkadasa biz bilgi vermistik gecenlerde, kendileri de versin..madem kotu bisey degil bu, bilgi almak istiyorum ben.

Back