- 9 Eylül 2015
- 576
- 174
- 18
ee sen soy önemlidir diyorsun
bak bu işine gelmedi ordaki ırkçılıktanda bahsetmiyodum işte sülale aynı atadan gelme orayı al ordan bahsediyodumha sende av hayvanının aldığı kokudan bahsediyordun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee sen soy önemlidir diyorsun
bak bu işine gelmedi ordaki ırkçılıktanda bahsetmiyodum işte sülale aynı atadan gelme orayı al ordan bahsediyodumha sende av hayvanının aldığı kokudan bahsediyordun :))
insanları kendilerinin değiştiremeyecekleri şeylerle yargılamak ayrımcılıktır ve sizin yaptığınız şey de tam olarak bu.Sen fark edemiyosan senin sorunun bir insanın soyu önemlidir soyuna bakıp fikir sahibi olabiliriz demek ırkçılık değildir av hayvanın aldığı kokuda yazıyo orda iyiki onu algılamadın :)))))
evet biz insanların soyuna sopuna bakmayız. insanları soyuyla değil insan oldukları için severiz. onlardan farkımızda bu olsuninsanları kendilerinin değiştiremeyecekleri şeylerle yargılamak ayrımcılıktır ve sizin yaptığınız şey de tam olarak bu.
her neyse siz nasıl olsa AKP seçmenisiniz, CHP'lilerin soyu sizi alakadar etmez, bizi de zaten etmiyor.
Soy bi Atadan gelen milletlerin topluluğudur Sülale yani ırkçılık ise yukarda yazdım bilmeden sırf cvp vermek için yazmayın
Sayın cumhurbaskanının soyagacını biliyor musunuz? Bİliyorsanız aydınlatır mısınız beni rica etsem, pek bilgim yok bu konuda.
Aklimda kaldigi kadariyla köyü ,ermeni nufusunun bayagi fazla oldugu bir köymüs.
Bu ne demek simdi....ermeni olsa ne olur...bir kisiye muhalif olabilirsiniz..icraatlariyla elestirin...Aklimda kaldigi kadariyla köyü ,ermeni nufusunun bayagi fazla oldugu bir köymüs.
Bu ne demek simdi....ermeni olsa ne olur...bir kisiye muhalif olabilirsiniz..icraatlariyla elestirin...
Peki kendisi hakkında bilgin var mı?
o mesajı yazmadaki anlamı hala anlamadınızmı. onda bir akpli arkadaşa gönderme varBu ne demek simdi....ermeni olsa ne olur...bir kisiye muhalif olabilirsiniz..icraatlariyla elestirin...
Bu ne demek simdi....ermeni olsa ne olur...bir kisiye muhalif olabilirsiniz..icraatlariyla elestirin...
E okudum tabii...o yuzden yazdim..o nu elestirirken bu koy meselesi daha mi iyi oldu..NE oldugu onemli degil zaten, yukarıdaki mesajları okudunuz mu? Bir arkadas soyları baya onemsiyormus ta, ben de merak edip bilgi almak istedim bu konuda.
Sİmdiye kadar burda yaptıgımız icraatleriyle ellstirmek zaten..
AMA is soylara gelince insan ister istemez merak edlyor.
SOy onemlidir derken neyin ima edildigini anlıyoruz cunku.
E okudum tabii...o yuzden yazdim..o nu elestirirken bu koy meselesi daha mi iyi oldu..
mesela benim soy taa zimbabveye kadar gidiyor dedemin dedesi kabile reisi mugabeydi:)Ne var ki mesajda? Ben sordum, arkadas ta nereli oldugunu yazmıs..Birisinin kokenini sormak ya da ogrenmek istemek ayıp mı?
Ne icin ogrenmek istediginizle orantili olarak degisir:) soy meraki olan birisine ermeni ya da rum etnisiteleriyle cevap vermek sizin savundugunuz degerlere de ters degil mi..gonderme konusu olmadi bile yanlisNe var ki mesajda? Ben sordum, arkadas ta nereli oldugunu yazmıs..Birisinin kokenini sormak ya da ogrenmek istemek ayıp mı?
mesela benim soy taa zimbabveye kadar gidiyor dedemin dedesi kabile reisi mugabeydi:)
Neyse kizlar
Ne icin ogrenmek istediginizle orantili olarak degisir:) soy meraki olan birisine ermeni ya da rum etnisiteleriyle cevap vermek sizin savundugunuz degerlere de ters degil mi..gonderme konusu olmadi bile yanlis