- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
biz bu kasabada yabancıları sevmeyiz adamım diyesim geldi bi an ne yalan diyim. valla kardeleni arayacağım aklıma gelmezdiValla mesajlardan sonra bütün forum üstümüze yıkıldı resmen. Özellikle bu kisimda bdv.nin etkilerini görüyorum :))
aman alışık olsalar ne yazar ceza almıyolarkiaslında kırbacın tadına baksalar iyi olurduya neyse
Partilere parti başkanlarına edlen hakaretler ban sebebi. kibliyorum o tarz mesajlarıaman alışık olsalar ne yazar ceza almıyolarkiaslında kırbacın tadına baksalar iyi olurduya neyse
Sanmıyorum. Bu çoğu kisinin genel düşüncesi.
Akpli degilse din düşmanı.
Nefret ediyorum boyle insanlardan.
vardıya bir akp reklamı işte kız okuyamamış sonra akp gelmiş kız okumuş. arkada diplomasının resmi var kız tıp'ı 2 ya da 3 senede bitirmiş görünüyordu
biz bu kasabada yabancıları sevmeyiz adamım diyesim geldi bi an ne yalan diyim. valla kardeleni arayacağım aklıma gelmezdi
kırbaçmı? siz insanları kırbaçlamak mı istiyorsunuz?
biz bu kasabada yabancıları sevmeyiz adamım diyesim geldi bi an ne yalan diyim. valla kardeleni arayacağım aklıma gelmezdi
[
Partilere parti başkanlarına edlen hakaretler ban sebebi. kibliyorum o tarz mesajları
İsin zor öyleyse... Nasil ugrasacaksin tek tek? Ben korktum. Çoğala çoğala geliyorlar. Kazennn!kiblere başlayım ben sırayla. yeniler pek alışık değil bu bölüme sanırım.
aslında para etse az biraz yer kapardık şuralardanKazen bombayi attin gittin ne guzel dutluktu hep buralar..
beni cımbızlamakmı istiyorsun? ohacımbız o kırbaç olsa dayanamazsın
var ya. rahatmış gerçekten:)hıııııııııııı nasıl rahatmı yeşil değil kırmızı olmak
oy vermemek de vatanı sahipsiz bırakmanın başka bi şeklidir benden söylemesi. sen annene her kızdığında evi mi terkedersin onun gibi bi şey
Lütfen oyunuzu kullanın. Belki de oy kullanmayanlar yüzünden millemiz bu kadar haksızlığa uğramaktadır.
Dünya bir Gaz Bulutuydu diye başlayasım geldi.Ya arkadaşım ben yaşadım diyorum sen hayır diyosun özel sebeb tüzel sebeb banane niye ısrarla benim geçmişime hayır diyosun anlamadımki muhalefet olmayın hep iktidar olmaya çabalayın biraz
siz de bir 77'li olarak şunu yazınca:Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
biz de o dönemde ülke çapında bir kıtlık yoktu dedik. ona bakarsanız insanlar bugün de çeşitli özel sebeplerle kuyruk bekliyor mesela iyi bir kadın-doğum uzmanına muayene olmak için ama bu ülke geneline vurulamaz, vurulursa tepki çeker.Benim çocukluğuma denk geliyo az tüp beklemedim
aslında para etse az biraz yer kapardık şuralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?