• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
BU PARTİ NASIL TÜRBAN YASAĞINDAN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPIYOR DEDİNİZ BENDE CEVAP VERDİM.KARŞIT GÖRÜŞTEKİ İNSANLARA YAPTIKLARINI ANLATTIM.DEVLETİ NASIL TEK BİR PARTİNİN ELE GEÇİRDİĞİNİ ANLATTIM.ŞİMDİ BU ALAKASIZ ÖYLEMİ?BENCE VERECEK CEVABINIZ YOK DA ONDAN.ASLINDA KALE ALINMAYA DEĞMEZSİNİZ...
turban yasagindan daha kotu olarak her hangi bir sey demedim size. insanlarin temel hak ve ozgurluklerinden, giyinis tarzlarindan kisitlanan ne var? siz durdunuz akpnin yaptigi alakasiz hatalari veya yonetim politikalarini siraladiniz. yuz kere hic akpye oy vermedim dememe ragmen bir canavar yarattiniz bla bla tarzinda yorumlar yaptiniz.
benim cevap verecegim mesajlar vardir cevap vermeye degmeyecegini dusundugum carpitmalar vardir.
fazlasiyla carpittiniz. cidden kaale almazsaniz sevinirim.

Hicbir siyasi parti kafama yatmıyor. Vermicem o yüzden. İyi olan kazansin.
iyi olan kazanmıyo malesef bu şekilde düşünmen yanlış bence. herkes senin gibi düşünürse nolucak. ben de sen de kendine göre kararını verip oyunu kullanma. zaten oy kullanmayan ya da boş atanın yerini dolduruyo ne kimliğini ne ülkeni satma o kadar da değil

Şirk koşmak Allahla bişeyleri kıyaslamak anlamına gelir ve günah olan budur

evet yeniyim. Bu site insanlar yazsın diye açıldı sende insanları tehdit ediyorsun kırbaçlamak lazim diye. Bunda bir sorun yok sanırım değilmi
arkadaşım, forumun yöneticilerinden olan Mune'in ban yetkisi için "cımbızlama" kelimesi kullanılır, hatta kendisi forumun Eli Cımbızlı Müdiresidir. arkadaş cımbızlama yazacağına kırbaçlama yazmış yanlışlıkla

Madem herkes birbirinin partisini eleştirince çekemiyor düşüncesi oluşuyor, o zaman herkes kendi desteklediği partiyi eleştirsin, eleştirecek yanları var, bence yok deyip kestirip atmak yok;)

Aynı zamanda Seçmen olarak siyasîlerden, partilerden beklentileriniz nedir? Eksikler neler? Neler yapılmalı?
Eğitim, teknoloji, üretim, Maaşlar vb şeyler için neler düşünüyorsunuz?

Güzel bir soru. Şu anda omuzlarimin üzerinde kafa yerine kocaman bir taş kütlesi var resmen. Ama yarın bu konuda birkaç şey yazmak isterim. Bu mesaj suracikta dursun o yüzden.

bunun nedeni sol partilerin halka yaptigi dayatmalar olabilir mi?
basortulu kamusal alana giremezsin, toplanip dini sohbet edemezsin, cocuklara kuran ogretemezsin, yahu ezani degistirmis, onu birak turk muzigini yasaklayip bati muzigini sapkayi vs zorunlu kilmis bir partiden ve bunlardan hala gurur duyan secmen ve secilenleri olan partiden bahsediyorum boyle bir partiye dini hassasiyeti olan insanlar oy verir mi?
bunlar sag partilerin sucu degil, halkin sucu hic degil. ADAM GIBI HERKESE ESIT OZGURLUKLER VEREMEYEN sozde solcularin hatalaridir.
buna ragmen ben akpye hic oy vermedim. cunku herkese esitlik istiyorum. lafta bile olsa insanlari bolen yoneticiler istemiyorum.
ama bugun gordum ki, koyun koyana!
bolunen bolunmus.
ben de tarafimi! seceyim dedim.

Çocuklara kuran öğretemezsin diyebir şey yok.Annelerimiz babalarımızhep kuran kurslarına gitmiş.Ezanı değiştirmesi gayet güzel.Oldukça anlaşılır böylece insanlar dinlerini anlayarak yaşıyacaklar.Çünkü adam arapçadan türkçeye geçmiş.İnsanlar
dinlerini anlayabilsin diye onu da değiştirmiş.Kur anı türkçeye çevirdi.Evet bir şapka devrimi oldu.Ama o dönemde türban yasağı yoktu.Çünkü kamusal alanda türban takan kimse yoktu.Belki kırsal kesimlerde...O iş daha sonra büyüdü.Bir de insanların aşırı dincilerin bakış açılarına ön yargılı yaklaşmasını tamamen yadıryamayın.Bugün o insanların korkularını yavaş yavaş gerçekleştirdiniz zaten.Derviş Mehmeti hatırlayın.Türk müziğini mi yasaklamış.Türk sanat müziğini kim kurdu?

turban yasagindan daha kotu olarak her hangi bir sey demedim size. insanlarin temel hak ve ozgurluklerinden, giyinis tarzlarindan kisitlanan ne var? siz durdunuz akpnin yaptigi alakasiz hatalari veya yonetim politikalarini siraladiniz. yuz kere hic akpye oy vermedim dememe ragmen bir canavar yarattiniz bla bla tarzinda yorumlar yaptiniz.
benim cevap verecegim mesajlar vardir cevap vermeye degmeyecegini dusundugum carpitmalar vardir.
fazlasiyla carpittiniz. cidden kaale almazsaniz sevinirim.
Ya bir git yavşak mısın nesin?İnsan öldürülüyor gözleri kör ediliyor diyorum sen giyinişi yasaklamayla kıyaslıyosun ya.Olmadı canım kusura bakma.Bu sefer şiştin.Bu kadar da şerefsizlik olmaz.

arkadaşım, forumun yöneticilerinden olan Mune'in ban yetkisi için "cımbızlama" kelimesi kullanılır, hatta kendisi forumun Eli Cımbızlı Müdiresidir. arkadaş cımbızlama yazacağına kırbaçlama yazmış yanlışlıkla

Kırbaçlama mı yazmış, yok ben sadece cımbızlıyorum:-)

yeni olduğm için bilmiyordum kırbaçlamaya takıldım ondan

Akpye oy vermeyenler din dusmani mi?
Yahu ne alaka kadon hdp ye oy verenden bahsediyo sorf akp ye inat olsun diye hdp ye oy veren insan vatan hayinidir. Hdp haric butun partilere veririm ölsem hdp ye oy vermem ulkemi bolmek isteyen ulkemde katliam cikarmak devletimi cumhuriyetimi yikip harab etmek insana neden oy verelim bu ulkede yasiyoruz burda doyuyoruz nefes aliyoruz lutfen biraz mantikli olalim burda din kavramina getirmeyin din mahremdir icimizdedir allahla aramizdadir. Dini alet etmeyelim. Akp ike dini neden bagdastiriyolar anlamiyorum bi parti o sadece. Parti neki bizim yuce dinimizin yaninda.
Hdp lilerin kime hizmet ettiği ortada akp ye oy vermeyen dinsiz demiyorum sırf akp düşmanlığı bahanesiyle Allahsız imansızlar pkknın sıçtığı boklardan biri olan hdp ye oy veren kim varsa evet dinsiz
Ne dinsizi efendim dupeduz vatan hayini vatan dusmani insan dusmani katliamcidir hdpye oy verenler ulkemi devletimi bolmek isteyenler. Dini bu ise karistirmayin din mahremdir, allahla kul arasindadir. Dinimizi boyle seylerle kirletmeyin kimin musluman kimin dinsiz oldunu kimse bilemez. O baska bi konu din boyle gosrermelik bisey degilki kim dinli kim dinsiz oda kimseyi ilgilendirmez ama kim vatan haini kim vatanperver iste bizi bu ilgilendirir. Bu ulkede yasayip yiyip icip calisip barinip cocuk yapip taaaa sonra bu ulkeyi savas alanina cevirecek caniler alcaklar bizim sorunumuzdur.!!!

Çocuklara kuran öğretemezsin diyebir şey yok.Annelerimiz babalarımızhep kuran kurslarına gitmiş.Ezanı değiştirmesi gayet güzel.Oldukça anlaşılır böylece insanlar dinlerini anlayarak yaşıyacaklar.Çünkü adam arapçadan türkçeye geçmiş.İnsanlar
dinlerini anlayabilsin diye onu da değiştirmiş.Kur anı türkçeye çevirdi.Evet bir şapka devrimi oldu.Ama o dönemde türban yasağı yoktu.Çünkü kamusal alanda türban takan kimse yoktu.Belki kırsal kesimlerde...O iş daha sonra büyüdü.Bir de insanların aşırı dincilerin bakış açılarına ön yargılı yaklaşmasını tamamen yadıryamayın.Bugün o insanların korkularını yavaş yavaş gerçekleştirdiniz zaten.Derviş Mehmeti hatırlayın.Türk müziğini mi yasaklamış.Türk sanat müziğini kim kurdu?

Ya bir git yavşak mısın nesin?İnsan öldürülüyor gözleri kör ediliyor diyorum sen giyinişi yasaklamayla kıyaslıyosun ya.Olmadı canım kusura bakma.Bu sefer şiştin.Bu kadar da şerefsizlik olmaz.

Agzinizi bozmadan ifade etseniz kendinizi keşke.

kimin kime oy verdiği önemli değil , oyları kimin saydığı önemli .

C cottontail

kardeşimm anlattımya yukarıda yahu dellendirme beni gece gece yaaa:confused::confused:

bak polemikten hakaretten ban alırsın bu sitede normalde ama kalktı neden niye kalktı bilmiyorum ama kalkmış işte tamammı güzel kardeşim tamammı canım kardeşimm

işte yönetici olan mune varya hah işte o banlarken üyeleri espirisine cımbızlarım sizi der

yani espri anladınmı

kırbaçlamakta öylesine kurduğum bişey mizah yani tamammı varmı başka kafana takılan bişey

Son düzenleme:
sen parmaklarimi yormaya degmeyecek kalitede oldugunu belli ettin.

yok yaa bilerek yazdıydımm ama yazmaz olaydımm

hani espri yapcaktımda yapmaz olaydım :KK53: canıma okudu yaa canıma canıma:confused:

kendimi bi an potansiyel sapık olarak hissettirdi bana:confused:

Back