• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ben mi yanlis okudum yoksa iscilerin son model esyalari, evleri ve 2 arabalari mi varmis? Isvec den bildirdi arkadas herhalde.. biriniz sevabina sokaga cikarin kizi evde her seyden bi haber kalmis yaw yazik..

"İşçilerin ayfonu var. Nasil fakir ülke diyorsunuz buraya" nin bi üst levelı... Ay müthiş! :KK76:

hanımefendi bu kadar insan hepimiz yanlış biliyoruz da bir siz mi doğrusunu biliyorsunuz? sizin yaşadığınız bölgede özel bir durumdan ötürü bir kuyruk sorunu yaşanmış olabilir ama söylediğiniz dönemde ülkede bir kıtlık durumu yoktu, dolayısıyla ülke genelinde bir kuyruk sorunu da yoktu.
Ya arkadaşım ben yaşadım diyorum sen hayır diyosun özel sebeb tüzel sebeb banane niye ısrarla benim geçmişime hayır diyosun anlamadımki muhalefet olmayın hep iktidar olmaya çabalayın biraz

cok alakasiz bir cevap vermissiniz dogrusu, simdi yanit verip tekrar alakasiz bir cevap almak istemiyorum.
BU PARTİ NASIL TÜRBAN YASAĞINDAN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPIYOR DEDİNİZ BENDE CEVAP VERDİM.KARŞIT GÖRÜŞTEKİ İNSANLARA YAPTIKLARINI ANLATTIM.DEVLETİ NASIL TEK BİR PARTİNİN ELE GEÇİRDİĞİNİ ANLATTIM.ŞİMDİ BU ALAKASIZ ÖYLEMİ?BENCE VERECEK CEVABINIZ YOK DA ONDAN.ASLINDA KALE ALINMAYA DEĞMEZSİNİZ...

vardıya bir akp reklamı işte kız okuyamamış sonra akp gelmiş kız okumuş. arkada diplomasının resmi var kız tıp'ı 2 ya da 3 senede bitirmiş görünüyordu:KK70:

Ya ben o reklami izlemedigim icin fransiz kaldim azcik :27:

Back