- 29 Nisan 2015
- 143
- 88
- 28
- 32
makara tukara diyenler din düAkpye oy vermeyenler din dusmani mi?
makara tukara diyenleri unutmuş ablamız onlar çok dindadr o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makara tukara diyenler din düAkpye oy vermeyenler din dusmani mi?
hanım abla espri yapmaya çalışmışsın ama olmamış yav
OOOOOOOOOOOO fotoşok çok başarılısın. Peki bunu inandınmı? inandıysan bişey dicem korkma
Kız üniversiteyi 3 senedemi 2 senede falan bitiriyordu hemde tıp sanırım. Kız inanmış
abooov hemen araştırmalara başlıyorum hanım ablaEspri değil gerçek. Valla bak. CHP hamsi dagitmis karadenizde. Inanmazsan videosu da var arastir bak.
Ben mi yanlis okudum yoksa iscilerin son model esyalari, evleri ve 2 arabalari mi varmis? Isvec den bildirdi arkadas herhalde.. biriniz sevabina sokaga cikarin kizi evde her seyden bi haber kalmis yaw yazik..
Akpye oy vermeyenler din dusmani mi?
vardıya bir akp reklamı işte kız okuyamamış sonra akp gelmiş kız okumuş. arkada diplomasının resmi var kız tıp'ı 2 ya da 3 senede bitirmiş görünüyorduAnlamadim yaw
Hdp lilerin kime hizmet ettiği ortada akp ye oy vermeyen dinsiz demiyorum sırf akp düşmanlığı bahanesiyle Allahsız imansızlar pkknın sıçtığı boklardan biri olan hdp ye oy veren kim varsa evet dinsizAkpye oy vermeyenler din dusmani mi?
İlle AK Parti AK Parti İlle AK Parti
abooov hemen araştırmalara başlıyorum hanım abla
sakin ol ve elindeki din ölçeri yavaşça yere bırak dostum.Hdp lilerin kime hizmet ettiği ortada akp ye oy vermeyen dinsiz demiyorum sırf akp düşmanlığı bahanesiyle Allahsız imansızlar pkknın sıçtığı boklardan biri olan hdp ye oy veren kim varsa evet dinsiz
Sanmıyorum. Bu çoğu kisinin genel düşüncesi.Aman bakma sen öyle yorum yapanlara. Görmezsek azalarak tukenirler belki.
kiblere başlayım ben sırayla. yeniler pek alışık değil bu bölüme sanırım.
Ya arkadaşım ben yaşadım diyorum sen hayır diyosun özel sebeb tüzel sebeb banane niye ısrarla benim geçmişime hayır diyosun anlamadımki muhalefet olmayın hep iktidar olmaya çabalayın birazhanımefendi bu kadar insan hepimiz yanlış biliyoruz da bir siz mi doğrusunu biliyorsunuz? sizin yaşadığınız bölgede özel bir durumdan ötürü bir kuyruk sorunu yaşanmış olabilir ama söylediğiniz dönemde ülkede bir kıtlık durumu yoktu, dolayısıyla ülke genelinde bir kuyruk sorunu da yoktu.
BU PARTİ NASIL TÜRBAN YASAĞINDAN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPIYOR DEDİNİZ BENDE CEVAP VERDİM.KARŞIT GÖRÜŞTEKİ İNSANLARA YAPTIKLARINI ANLATTIM.DEVLETİ NASIL TEK BİR PARTİNİN ELE GEÇİRDİĞİNİ ANLATTIM.ŞİMDİ BU ALAKASIZ ÖYLEMİ?BENCE VERECEK CEVABINIZ YOK DA ONDAN.ASLINDA KALE ALINMAYA DEĞMEZSİNİZ...cok alakasiz bir cevap vermissiniz dogrusu, simdi yanit verip tekrar alakasiz bir cevap almak istemiyorum.
aman alışık olsalar ne yazar ceza almıyolarki aslında kırbacın tadına baksalar iyi olurduya neysekiblere başlayım ben sırayla. yeniler pek alışık değil bu bölüme sanırım.
vardıya bir akp reklamı işte kız okuyamamış sonra akp gelmiş kız okumuş. arkada diplomasının resmi var kız tıp'ı 2 ya da 3 senede bitirmiş görünüyordu