• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
G gulay_gulay sen bana yazmıştın dimii bi sürü bildirim geliyor bide takip olayı çıktı nasıl kurtulcam ben bundan yahu iptal ediyorum tekrar etkinleşiyor

kızzz sen bana iyi insan dedin

Millet için hayırlısı ne ise o olsun, ama anlamadığım sırf barajı geçsin diye hdp'ye oy verenler ya hiçmi vicdanınız sızlamıyor adamlar bildiğin terörist gidiyosunuz bu adamları meclise sokuyosunuz nasıl bir mantıktır bu ya. Adamlar ne Türk ne Kürt, gerçekten kürt olsalar kürtleride öldürürlermi hiçmi araştırmıyorsunuz bissürü video var hepsi boynunda haç taşıyor, Osman Pamukoğlu'nun açıklamalarına bakın öldürülen çoğu pkk'lı erkek sünnetsiz. Hdp'yi destekleyeceğinize mhp'ye oy verin.

Geçmişte yaşamayı ne kadar seven bir milletiz biz yahu.
Kuyruklar, başörtü sorunları, din Irk ayrımcılığı.
Hepsi bitti artık.
Bir daha açılma ihtimali var mı?
Yok, şu global dünyada hiç yok.
Yeni şeylere yönlensek, onlardan konuşsak?
Chpyi dinsiz ilan etmeler mhpyi Irkçı, hdpyi terörist, akp koyun partisi.
Tamam artık yeni yaptırımları konuşalım bence.
Yeter artık aynı şeyleri masaya yatırıp kaldırdığımız...

Ya arkadaşım ben yaşadım diyorum sen hayır diyosun özel sebeb tüzel sebeb banane niye ısrarla benim geçmişime hayır diyosun anlamadımki muhalefet olmayın hep iktidar olmaya çabalayın biraz
Dünya bir Gaz Bulutuydu diye başlayasım geldi.
neyden bahsediyorduk, ülke genelindeki kıtlıktan, hani yağ tüp un kuyruklarının olduğu dönem, ülkede karaborsanın olduğu, 29 Buhranıyla başlayıp 2. Dünya Savaşıyla zirveye çıkan ve 60'ların sonlarına hatta Muhtıra dönemine kadar devam eden bir dönemden bahsediyoruz.
bakınız Mune ne demiş:

Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
siz de bir 77'li olarak şunu yazınca:

Benim çocukluğuma denk geliyo az tüp beklemedim
biz de o dönemde ülke çapında bir kıtlık yoktu dedik. ona bakarsanız insanlar bugün de çeşitli özel sebeplerle kuyruk bekliyor mesela iyi bir kadın-doğum uzmanına muayene olmak için ama bu ülke geneline vurulamaz, vurulursa tepki çeker.

Back