• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
aaa office ama dün tüccarıya ak parti daha ekmeği bitmez dimi daha çok ekmek çıkar aksine keşke çıkmasa tabi ama:KK51:

yaa herneyse ben kendimden geçtim zaten nasip değilmiş napalım

nasipse hala dahada olur zaten

Yok kizim yok kismet degilmis de gec.. benimde puanim kirildi istedigim universiteye gidemedim falan falan.. herhalde yas gecince cok sallamiyorum..

Ama bir gercek var bu saatten sonra basortu sorunu falan cikmaz.. artik kiyafet ozgurlugu dunyaya yayilmis, 90 larda ki gibi cekingen, hakkini savunamayan insanlar da yok.. ve bence kesinlikle o konu pastadan alinacak bir paydi ve bitti..

Örnek mi istiyorsun iyi oku o zaman.ODTÜ'de okullarından yol geçmesisini istemeyen ööğrencilerin yaptıkları yürüyüşte polis öğrencileri alevlerin içine attı.Pek çok yaralı...Gezi parkı olaylarında 1 metreden başından vurulan Ethem Sarısülük ve gözleri kör olan BİNLERCE İNSAN...Sakın bana oradaki insanların hepsinin pkk olduğundan falan bahsetmeyin.Ben hergün canlı canlı takipteydim.İsterseniz Kanal B NİN ARŞİVLERİNDEN İSTEYİN ilk günü.hAVADA TAKLALAR ATAN ELİ BAYRAKLI YAŞLI AMCALARI GÖRECEKSİNİZOnlar sonradan katıldılar ve hükümet ortalığı kendi yakıp yıktı ki.Haklı bir neden bulabilsin.O protestolarda sadece gezii parkında yapılacak değişikliğe tepki yoktur.Hükümetin bu zamana kadar yaptıkları birikmişti.Orda patladı.Hükümetse insanların gözünü korkuttu böylece.Çünkü polis onlarındı.

Gelelim ergenekona ele geçirmedikleri bir askeriye kalmıştı...Onu da paralelle ortaklaşa hazırladıkları uydurma darbe planlarıyşla hallettiler.Pek çok insana iftira atıp. hapse attılar.İnsanlar yıllarca hapis yattılarKanser hastası olanlarda vardı içince hiç acımadılar.Mehmet Haberalda onlardan biri.Bu adam kim biliyor musun.Türkiye'de organ naklini gerçekleştiren ilk kişi.Türkan Saylan mesela.Ama onlar kafir değil mi size göre? Onlar gebersin önemli değil.

Sonra bu hükümet başa geldiğinden beri artış gösteren terör olayları.Son zamanlarda her hakları tanınmışken ana dilde eğitim bile verilmişken.Hala kardeşlik değip pkkyla masaya oturmaları.Terörle birlikte çözüm aramaya çalışmaları.pkknın doğuda polisler gibi kontrollere başlamaları neredeyse özerklik ilan etmeleri.Bayrak açmaları...Onlar ne kadar yüz verildiğini gösteriyor.

Üstelik ortaya çıkan bir sürü yolsuzluklar...
Bu parti kapatılmayı en başından beri yaptıklarıyla hakkediyordu zaten.Yaptıkları tek şey başörtüsü zaten başka bir şey yaptıkları yok.
Yabancılara satılan ülke toprakları.Her yeri imaraa açılan istanbul.3.körü neden yapıldı sanıyorsunuz.Paralar kime tabiki...
Kaz dağlarını zehirleyerek yapılan arama çalışmaları.Bu çalışmaları kimler yapıyor.İçinde yabacı firmalarında olduğu özel firmalar...
Sinopta kurulan nükleer santral ki ülkemiz bu konuda yeterli altypıya sahip değil.Aslında nükleer santraller çok büyük miktarlarda üç üretir ama Japonyadaki gibi sorunlar olursa.Herneyse bu konuya çok vakıf değilim ama neden en ileri ülkeler bile yenilenebilir enerjiye geçiyor.Çünküü başka bir dünya yokda ondan.Bu işin taşıdığı risk diğerlerinden çok fazla.
Suriyenin iç işlerine karışıp üklemize zaman zaman saldırmalarına neden olması.IŞİD'İ desteklemesi.

Bu ülkeyi kimin kurtardığıunı unutuyorsunuz sanırım... Bir de şu var uydurulan tarih hikayeleri...Onlara çok gülüyorum biliyor musunuz:d yok vahdettin atatürke emir vermiş de aslında osmanşlı kurtarmış da bilmemne....

Bakın bir tarafta sizin dinsiz gördüğünüz bir adam ki eğer dinsiz olsaydı ezanı türkçeye çevirmekle falan uğraşmazdı direk silerdi.Okullara din dersi koydurmazdı.Bu adam ülkesi için çok şey yapmış.Sonrasında menderes zamanında din kullanılmaya başlanmış.Ve 80lerde de kenan evren döneminde başörtüsü yasağı geldi.Peki kenan evrene neden hükümet bir şey yapmadı.Çünkü hepsi bir oyun.Önce bir maduriyet yarattılar.Bu yasaklamalar falan bunların hiçbirine ianamıyorum.Misal olsun diye birkaç yerde yapmışlardır.Senelerce cemaatler nasıl ilerldi sanıyorsunuz.Cemaatleri kapatmak çok mu zordu.Atatürkü düşman yaptılar böylece her şeyi rahatça değiştirip kaldırabilirler.Sonra da insanları sömürüp kandırarak buralara kadar geldiler işte...
Neyse diğer tarafta dindar gibi gözüken ama ülkesini batağa sürükleyen bir adam var.Ama artık Türban serbest.Siz karar verin şimdi hangisi doğru ? Allah her şeyi görüyor.Ben de yanılıyor olabilirim.Ama bunlar gözümüle gördüğümüz şeyler.Artık siz karar verin...

Cumhuriyet ve laiklik hepimize lazım.Gün gelir yarattğığınız canavar sizi de esir alır.
cok alakasiz bir cevap vermissiniz dogrusu, simdi yanit verip tekrar alakasiz bir cevap almak istemiyorum.

Yok kizim yok kismet degilmis de gec.. benimde puanim kirildi istedigim universiteye gidemedim falan falan.. herhalde yas gecince cok sallamiyorum..

Ama bir gercek var bu saatten sonra basortu sorunu falan cikmaz.. artik kiyafet ozgurlugu dunyaya yayilmis, 90 larda ki gibi cekingen, hakkini savunamayan insanlar da yok.. ve bence kesinlikle o konu pastadan alinacak bir paydi ve bitti..
Kız üniversiteyi 3 senedemi 2 senede falan bitiriyordu hemde tıp sanırım. Kız inanmış

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
hdp ye oy veren pkklıları destekleyen kim varsa Allah belasını versin vatan aşkı imandandır sırf akp nefreti değil sizde ki islam düşmanlığı Allah sizin gibi din düşmanlarının da belasını versin

Ben seni anliyorum canim. 2 yasinda bir bebegin bir elinde biberon diger elinde tupgaz, kuyrukda beklemesi ne demek anlamazlar simdi bunlar.
Sen simdi 3 yasinda falan calismaya baslamissindir. :cry:Eee anlatsana sonra noldu....
komik olmaya çalışırken rezil olma olurmu iki yaşında olan kim önce onu iyi hesapla sonra alıntı yap[/QUOTE]
O sen degilmiydin yaaa. Kk profilindeki dogum tarihinle bi hesaplama yapilmisti. O tarihde 2 yasinda oldugun tespit edilmis.
Bak yaa neyse...

Üslubumda bozuk olan nedir?
Cevap veremeyince hemen karsi tarafa üslubun bozuk demek oldu bu.
Meb 13 yıldır akpnin elinde.
Ve siz yıllardır bu sınavı kazanamiyorsunuz.
2 yıl öncesine kadar derece mi yapıyordunuz?

Bence oturup ders çalışma biciminizi gözden geçirin.
Akp ve siz; bu sınavı kazanamama sebepleri sizsiniz.

Kabataş sizi yansitmasi açısından güzel bir örnek. Mağdur aģlakliginizi.
cevap verememişmiyim :KK48::KK48::KK48:

çok bekletilmiş üzüm suyuylamı besleniyorsun bilemedimki :KK8:

mağdur edebiyatı yapmıyorum çünkü mağdur olarak görmüyorum ki kendimi elhamdülillah :KK28:

zamanında olamadım şimdi ise olamıyorum ben bunu ilk mesajımda demiştim aslında ama size şimdi olamıyorsam o zaman olamamamda hakmı yani

ısrarla bakın ısrarla beni sinirlendirmeye çalışıyorsunuz ancak olmaz entarisi dım dım yar olmazzzz:KK73::KK73:

ben kardeşinizden 3 yaş küçüğüm ben kuyruk hatırlamıyorum. hiç duymadım da üstelik o dönemde.[/QUOTE]
O küçükmüşsünüz belki ondandır kuyrukta olan bendim o elimden tutup beklerdi 5 6 yaşlarındaydı o hatırlıyo hatırlamamak sizin sorunuz belki siz yaşamadınız

cevap verememişmiyim :KK48::KK48::KK48:

çok bekletilmiş üzüm suyuylamı besleniyorsun bilemedimki :KK8:

mağdur edebiyatı yapmıyorum çünkü mağdur olarak görmüyorum ki kendimi elhamdülillah :KK28:

zamanında olamadım şimdi ise olamıyorum ben bunu ilk mesajımda demiştim aslında ama size şimdi olamıyorsam o zaman olamamamda hakmı yani

ısrarla bakın ısrarla beni sinirlendirmeye çalışıyorsunuz ancak olmaz entarisi dım dım yar olmazzzz:KK73::KK73:
Otur ders çalış. Ama çalışamazsın. Muhalefet kesin buna da engel oluyordur.
Asdghfsaasdfg

hdp ye oy veren pkklıları destekleyen kim varsa Allah belasını versin vatan aşkı imandandır sırf akp nefreti değil sizde ki islam düşmanlığı Allah sizin gibi din düşmanlarının da belasını versin
Akpye oy vermeyenler din dusmani mi?

okuduklarınla yazdıkların çok farklı farkettin mi ha bu arada sen çok fazla açmışsın gözünü demekki bu yüzden rengarenk bir hdp sevgisi var. neyse herkes kendi yaptığından sorumlu. mümkünse sen oy vermeye gittiğinde renkli kalemlerini de götür yanındaki orda da hdp yi renklendirirsin artık
Okuduğunu anlasan ! Ben kullandım sağol Saçmaladığınız burdan belli bir nicke takılıyorsun bir renklere konuştukça batıyosun ... Sus Bari ...

küçükmüşsünüz belki ondandır kuyrukta olan bendim o elimden tutup beklerdi 5 6 yaşlarındaydı o hatırlıyo hatırlamamak sizin sorunuz belki siz yaşamadınız
hanımefendi bu kadar insan hepimiz yanlış biliyoruz da bir siz mi doğrusunu biliyorsunuz? sizin yaşadığınız bölgede özel bir durumdan ötürü bir kuyruk sorunu yaşanmış olabilir ama söylediğiniz dönemde ülkede bir kıtlık durumu yoktu, dolayısıyla ülke genelinde bir kuyruk sorunu da yoktu.

Aboooo 172 sayfa bence kk hanimlari siyaset yasakli konu oldugu icin suanda butun ozlemini gideriyo:KK48:

Siyaseti neden sevmediğimi bir kez daha anladım.
Kendi içimizde fikirlerimizi belirtirken bile diğerine "sen cohh bilion :s " tavrı sergilerken bazılarının bizi anlayıp gerçekten istediğimiz refahı sunabilmesini beklemek, ütopyadan ibaret...

Back