Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Yok kizim yok kismet degilmis de gec.. benimde puanim kirildi istedigim universiteye gidemedim falan falan.. herhalde yas gecince cok sallamiyorum..

Ama bir gercek var bu saatten sonra basortu sorunu falan cikmaz.. artik kiyafet ozgurlugu dunyaya yayilmis, 90 larda ki gibi cekingen, hakkini savunamayan insanlar da yok.. ve bence kesinlikle o konu pastadan alinacak bir paydi ve bitti..

cok alakasiz bir cevap vermissiniz dogrusu, simdi yanit verip tekrar alakasiz bir cevap almak istemiyorum.

Kız üniversiteyi 3 senedemi 2 senede falan bitiriyordu hemde tıp sanırım. Kız inanmış

hdp ye oy veren pkklıları destekleyen kim varsa Allah belasını versin vatan aşkı imandandır sırf akp nefreti değil sizde ki islam düşmanlığı Allah sizin gibi din düşmanlarının da belasını versin

Ben seni anliyorum canim. 2 yasinda bir bebegin bir elinde biberon diger elinde tupgaz, kuyrukda beklemesi ne demek anlamazlar simdi bunlar.
Sen simdi 3 yasinda falan calismaya baslamissindir. Eee anlatsana sonra noldu....
komik olmaya çalışırken rezil olma olurmu iki yaşında olan kim önce onu iyi hesapla sonra alıntı yap[/QUOTE]
O sen degilmiydin yaaa. Kk profilindeki dogum tarihinle bi hesaplama yapilmisti. O tarihde 2 yasinda oldugun tespit edilmis.
Bak yaa neyse...

cevap verememişmiyim

çok bekletilmiş üzüm suyuylamı besleniyorsun bilemedimki

mağdur edebiyatı yapmıyorum çünkü mağdur olarak görmüyorum ki kendimi elhamdülillah

zamanında olamadım şimdi ise olamıyorum ben bunu ilk mesajımda demiştim aslında ama size şimdi olamıyorsam o zaman olamamamda hakmı yani

ısrarla bakın ısrarla beni sinirlendirmeye çalışıyorsunuz ancak olmaz entarisi dım dım yar olmazzzz

ben kardeşinizden 3 yaş küçüğüm ben kuyruk hatırlamıyorum. hiç duymadım da üstelik o dönemde.[/QUOTE]
O küçükmüşsünüz belki ondandır kuyrukta olan bendim o elimden tutup beklerdi 5 6 yaşlarındaydı o hatırlıyo hatırlamamak sizin sorunuz belki siz yaşamadınız

Otur ders çalış. Ama çalışamazsın. Muhalefet kesin buna da engel oluyordur.
Asdghfsaasdfg

Akpye oy vermeyenler din dusmani mi?

Okuduğunu anlasan ! Ben kullandım sağol Saçmaladığınız burdan belli bir nicke takılıyorsun bir renklere konuştukça batıyosun ... Sus Bari ...

küçükmüşsünüz belki ondandır kuyrukta olan bendim o elimden tutup beklerdi 5 6 yaşlarındaydı o hatırlıyo hatırlamamak sizin sorunuz belki siz yaşamadınız
hanımefendi bu kadar insan hepimiz yanlış biliyoruz da bir siz mi doğrusunu biliyorsunuz? sizin yaşadığınız bölgede özel bir durumdan ötürü bir kuyruk sorunu yaşanmış olabilir ama söylediğiniz dönemde ülkede bir kıtlık durumu yoktu, dolayısıyla ülke genelinde bir kuyruk sorunu da yoktu.

Aboooo 172 sayfa bence kk hanimlari siyaset yasakli konu oldugu icin suanda butun ozlemini gideriyo

Siyaseti neden sevmediğimi bir kez daha anladım.
Kendi içimizde fikirlerimizi belirtirken bile diğerine "sen cohh bilion :s " tavrı sergilerken bazılarının bizi anlayıp gerçekten istediğimiz refahı sunabilmesini beklemek, ütopyadan ibaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…