• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
Bende 77 liyim ve Ankaradaydım 10 yaşında, beklediğim tek kuyruk okul kantinindeki simit kuyruğuydu.
Bahsettiğiniz yıllarda barbie bebek evi bile vardı yaw ülkede:KK53:

adama gandi diyolar ama Ghandinin kim olduğunu bile bilmiyordur :KK70: gandi bir hakaret değil arkadaşlar açın vikipedi diye birşey var bakın :KK70:

Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"!
demiş Hz. Mevlana. Bunu uyguluyorum :KK66:

:KK53::KK53:yav yönetim hep chplileremi attınız mesajları:KK53::KK53::KK53:

cidddi şüphelerim var sizden:KK53::KK53:

neyse biri bu anketlerin hep tersi çıkıyor sonuç dediydi:KK48::KK48::KK48:
Şakanı gerçek sanacak insanlar :KK67: biz ne bilelim kim hangi partili, sürekli yazanların seçimlerini biliyoruz ama yeni yeni yazanları bilmiyoruz, hııı CHP önde gidiyor değil mi:KK70:

ben yaşayan varmı diye sordunuz samimiyetle cvp verdim ben yaşadım çok zor şartlardı çok net hatırlıyorum öyle aygaz geçenler falan gibi bi hayatımız o dönemlerde yoktu ben bunun sorumlusu olarak hiçbir partiye bağlamadım olayı niye insanlar olamaz bizde inanıcaz falan gibi tabirler kullanır anlamam niye olmayan bişeyi söyleyim 82 doğumlu kardeşim var annem bizi kuyrukta bırakırdı o bile hatırlıyor bunu insanların çocuklukları çok rahat geçmiş heraldeki unutmuşlar biz unutmadık[/QUOTE]

Yönetimm bu arada anketleri gerçekçi bulmuyoruz haberiniz ola yani öhüü öhüüüü:KK48:

Bende 77 liyim ve Ankaradaydım 10 yaşında, beklediğim tek kuyruk okul kantinindeki simit kuyruğuydu.
Bahsettiğiniz yıllarda barbie bebek evi bile vardı yaw ülkede:KK53:
87 ÖZAL dönemi zaten, bizim oraya gelmişti, yengem kucağında oğlan atladı hemen tontona el öptüreceğim diye:-) kuyrukta olsak nereye gidiyoruz tonton görmeye:KK14:

Annemler Kıprısa gidip Aslanlı battaniye bile getiriyorlardı, bir ara ne modaydı:KK68:

onlar bunca insanin hakkinin hesabini verirken sizler goz gore gore oy verenler sizde hesap vereceksinik allaha millet hakki var kolay degil

Neden acaba diyerek soruya soruyla karşılık vermişsiniz. O nedenle "başka sorunuz?" demeniz anlamsiz. Neden acabaayi bi cevaplayin da bilelim

Son 2 yıldır neden atanamiyorsunuz? Atanan nasil ataniyor? Yeterince ders çalışmamaniz ya da kişisel başarısızlıginiz muhalefetin suçu mu?
Bunda da mı mağdursunuz?
Bence branşınız "mağdur dili ve edebiyati" olsa derece yaparsınız.
Bir de kabataş'ta türbanlilarin üzerine işediler, camiya ayakkabılariyla girdiler. O zaman da magdurdunuz.

üslubunuz bozukluğuna binaen sizinle aynı şekilde yazışmak gerekiyor zannımca kişisel başarısızlığım için parti suçlamyorum başarılı olduğum ve bölümümün iyi bir alım yaptığı dönemde atanma ihtimalimi ortadan kaldıran ve buna sebebiyet veren partiyi ve zihniyeti suçluyorum yalnız

şu an atanamamam evet şimdiki mebin eğitim politikasındaki yanlışlıklar

keşke siyasete siz girseydinizde hemen çözseydiniz başörtü problemini o zaman atanırdım

ellerinden gelse şu an şu dakika ilk işleri ihl ve iho ları kapatmak tüm başörtülü çalışanlara hayatını zehir etmek için tetikte bulunan zihniyetler var iken malesef erbakan hocamızın düştüğü gaflete düşmesiydi istediğiniz ancak elhamdülillah düşmedi

acılı ve zor bir yoldan yürüyoruz bunu çok iyi biliyoruz

o değilde kabataş ne alaka

ben yaşayan varmı diye sordunuz samimiyetle cvp verdim ben yaşadım çok zor şartlardı çok net hatırlıyorum öyle aygaz geçenler falan gibi bi hayatımız o dönemlerde yoktu ben bunun sorumlusu olarak hiçbir partiye bağlamadım olayı niye insanlar olamaz bizde inanıcaz falan gibi tabirler kullanır anlamam niye olmayan bişeyi söyleyim 82 doğumlu kardeşim var annem bizi kuyrukta bırakırdı o bile hatırlıyor bunu insanların çocuklukları çok rahat geçmiş heraldeki unutmuşlar biz unutmadık
[/QUOTE]
Arkadaşım o senin dediğin başka kuyruktur.Bu kadar insan yanlış hatırlıyor, bir sen mi doğru biliyorsun?
Üstelik dediğim gibi yaşıtız seninle.

er gec ortaya cikacak foyalari ortaya gerci ciktida anlayabilene ozaman gorucem onlar kacarken el sallarsiniz artik arkalarindan

mesele senin sahte isimlerin değil canım benim sen hür iradenle yapmak istediğini söyledin ben de hür irademle sana yorumumu ilettim. ne zamandır hdp ye vermek kurtuluş bi akıl bunu nasıl mantıklı anlar onu da çözemem iyi geceler canım sana. allah sağlık sıhhat ve elbette akıl da versin. sağlık önemli sağlık.
Tabiki de konu ile ilgili yorum yapmakta herkes özgür fakat siz Nicke yorum yapmışsınız buda pek normal gelmedi . Evet akılda sağlık da önemli tabi size versin . Sanmıyorum sizde olduğunun her ikisininde. Aklı başında sağlıklı bir zihniyet ülkede olanların farkında olur . En azından biraz haber dinleyin bişeyler okuyun açın gözlerinizi ... İyi geceler

iyi aksamlar. her kesin bi fikri var. ama ben azeriyim yabancıyım turkle evliyim. bilmiyorum hep geldiyim gunden beri ak partini destekledim. bence hakk etmeseydi hic secilmezdi. suan ak parti ilerde olmazdı. inşallah yene başarılar diliyorum Ak partiye. hayırlısı neeyse olsun insallah

Tek başına is başına ne be, 13 senedir tek başına ülkeyi yöneten partinin seçim vaadinde bulunması saçma bi kere, 13 yıl ya 13, asgari ücret 1300 tl olacak diyorlar 6 ay önce bunu diyenlere ekonomi batar diyorlardı, şimdi neden batmıyor, ya da 13 senede neden 1300 tl yapmadın o zaman, istedikleri her yasayı çıkardılar bi halk için bi halt yapmadılar

İzninle mesajını alıntılıyorum çünkü herkes bütün sayfaları okumuyor, şu gerçekleri tekrar okusunlar istedim hala anlamamakta ısrar edenlerin, ya da anlamak işine gelmeyenlerin.

Back