[/QUOTE]ben yaşayan varmı diye sordunuz samimiyetle cvp verdim ben yaşadım çok zor şartlardı çok net hatırlıyorum öyle aygaz geçenler falan gibi bi hayatımız o dönemlerde yoktu ben bunun sorumlusu olarak hiçbir partiye bağlamadım olayı niye insanlar olamaz bizde inanıcaz falan gibi tabirler kullanır anlamam niye olmayan bişeyi söyleyim 82 doğumlu kardeşim var annem bizi kuyrukta bırakırdı o bile hatırlıyor bunu insanların çocuklukları çok rahat geçmiş heraldeki unutmuşlar biz unutmadık
üslubunuz bozukluğuna binaen sizinle aynı şekilde yazışmak gerekiyor zannımca kişisel başarısızlığım için parti suçlamyorum başarılı olduğum ve bölümümün iyi bir alım yaptığı dönemde atanma ihtimalimi ortadan kaldıran ve buna sebebiyet veren partiyi ve zihniyeti suçluyorum yalnız
şu an atanamamam evet şimdiki mebin eğitim politikasındaki yanlışlıklar
keşke siyasete siz girseydinizde hemen çözseydiniz başörtü problemini o zaman atanırdım
ellerinden gelse şu an şu dakika ilk işleri ihl ve iho ları kapatmak tüm başörtülü çalışanlara hayatını zehir etmek için tetikte bulunan zihniyetler var iken malesef erbakan hocamızın düştüğü gaflete düşmesiydi istediğiniz ancak elhamdülillah düşmedi
acılı ve zor bir yoldan yürüyoruz bunu çok iyi biliyoruz
o değilde kabataş ne alaka
OOOOOOOOOOOO fotoşok çok başarılısın. Peki bunu inandınmı? inandıysan bişey dicem korkmacıks kız varya bak hemide bak
[/QUOTE]ben yaşayan varmı diye sordunuz samimiyetle cvp verdim ben yaşadım çok zor şartlardı çok net hatırlıyorum öyle aygaz geçenler falan gibi bi hayatımız o dönemlerde yoktu ben bunun sorumlusu olarak hiçbir partiye bağlamadım olayı niye insanlar olamaz bizde inanıcaz falan gibi tabirler kullanır anlamam niye olmayan bişeyi söyleyim 82 doğumlu kardeşim var annem bizi kuyrukta bırakırdı o bile hatırlıyor bunu insanların çocuklukları çok rahat geçmiş heraldeki unutmuşlar biz unutmadık
Gümrükten ilk müzik setimizi almıştı babam. Kıbrıs'tan o battaniyelerle lewis 501 gelmişti bana hiç unutmam87 ÖZAL dönemi zaten, bizim oraya gelmişti, yengem kucağında oğlan atladı hemen tontona el öptüreceğim diyekuyrukta olsak nereye gidiyoruz tonton görmeye
Annemler Kıprısa gidip Aslanlı battaniye bile getiriyorlardı, bir ara ne modaydı
Ahaha söz verIscileri yazan arkadas nerede yahu bir ses versin cidden merak ettim bisi yapmicam
din ile siyaset birbirinden ayrılmadıgı sürece ak partı tarzındakı partıler hep olacaktıriyi aksamlar. her kesin bi fikri var. ama ben azeriyim yabancıyım turkle evliyim. bilmiyorum hep geldiyim gunden beri ak partini destekledim. bence hakk etmeseydi hic secilmezdi. suan ak parti ilerde olmazdı. inşallah yene başarılar diliyorum Ak partiye. hayırlısı neeyse olsun insallah
Üslubumda bozuk olan nedir?üslubunuz bozukluğuna binaen sizinle aynı şekilde yazışmak gerekiyor zannımca kişisel başarısızlığım için parti suçlamyorum başarılı olduğum ve bölümümün iyi bir alım yaptığı dönemde atanma ihtimalimi ortadan kaldıran ve buna sebebiyet veren partiyi ve zihniyeti suçluyorum yalnız
şu an atanamamam evet şimdiki mebin eğitim politikasındaki yanlışlıklar
keşke siyasete siz girseydinizde hemen çözseydiniz başörtü problemini o zaman atanırdım
ellerinden gelse şu an şu dakika ilk işleri ihl ve iho ları kapatmak tüm başörtülü çalışanlara hayatını zehir etmek için tetikte bulunan zihniyetler var iken malesef erbakan hocamızın düştüğü gaflete düşmesiydi istediğiniz ancak elhamdülillah düşmedi
acılı ve zor bir yoldan yürüyoruz bunu çok iyi biliyoruz
o değilde kabataş ne alaka
Foto şokmu:))))OOOOOOOOOOOO fotoşok çok başarılısın. Peki bunu inandınmı? inandıysan bişey dicem korkma
aaa office ama dün tüccarıya ak parti daha ekmeği bitmez dimi daha çok ekmek çıkar aksine keşke çıkmasa tabi amaHiiic endise etme amine kimse basortusuyle falan ugrasmaz bu saatten sonra.. onun ekmegi yendi ve bitti..
okuduklarınla yazdıkların çok farklı farkettin mi ha bu arada sen çok fazla açmışsın gözünü demekki bu yüzden rengarenk bir hdp sevgisi var. neyse herkes kendi yaptığından sorumlu. mümkünse sen oy vermeye gittiğinde renkli kalemlerini de götür yanındaki orda da hdp yi renklendirirsin artıkTabiki de konu ile ilgili yorum yapmakta herkes özgür fakat siz Nicke yorum yapmışsınız buda pek normal gelmedi . Evet akılda sağlık da önemli tabi size versin . Sanmıyorum sizde olduğunun her ikisininde. Aklı başında sağlıklı bir zihniyet ülkede olanların farkında olur . En azından biraz haber dinleyin bişeyler okuyun açın gözlerinizi ... İyi geceler
Fotoşokumu bilmiyormusunuz? Fotoşopun kardeşi kendisiFoto şokmu:))))
Ben seni anliyorum canim. 2 yasinda bir bebegin bir elinde biberon diger elinde tupgaz, kuyrukda beklemesi ne demek anlamazlar simdi bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?