Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Arkadaşım o senin dediğin başka kuyruktur.Bu kadar insan yanlış hatırlıyor, bir sen mi doğru biliyorsun?
Üstelik dediğim gibi yaşıtız seninle.[/QUOTE]
Ben neyi hatırladığımı gayet net hatırlıyorum canım emekli kuyruğu değil tüp kuyruğuydu hatırlamayanlar demekki onları aileleri bekltmemiş ondandır

[/QUOTE]
ben kardeşinizden 3 yaş küçüğüm ben kuyruk hatırlamıyorum. hiç duymadım da üstelik o dönemde.

Bu secim insallah vatanimiz Icin Hayirli olur.
Malum yurt disinda oy kullaniyoruz pazar günü sona eriyor. Bende bugün gittim, vatandaslik görevimizi lüften yerine getirelim. Bir oy'dan ne olucal demeyin oyunuzu kullanin

Hiiic endise etme amine kimse basortusuyle falan ugrasmaz bu saatten sonra.. onun ekmegi yendi ve bitti..

[/QUOTE]
Ben seni anliyorum canim. 2 yasinda bir bebegin bir elinde biberon diger elinde tupgaz, kuyrukda beklemesi ne demek anlamazlar simdi bunlar.
Sen simdi 3 yasinda falan calismaya baslamissindir. Eee anlatsana sonra noldu....

Gümrükten ilk müzik setimizi almıştı babam. Kıbrıs'tan o battaniyelerle lewis 501 gelmişti bana hiç unutmam
Iyice yaşlandık be Munem bu arada

din ile siyaset birbirinden ayrılmadıgı sürece ak partı tarzındakı partıler hep olacaktır
müslümanız sonucta ve bam telimiz din
konu kim iyi kim kötü olamıyor maalesef; kim namaz kılıyor, kim camii yaptırıyor, kımın vaadlerı daha fazla
olay bu.

insanlarda cok çelişkililer, camiye sevınırler ama giden azdır.

sağı solu bırakıp dürüst, insanlara önem veren, iyi bi vicdana sahıp olan insanları istemelıyız önemlı nokta bu!

Üslubumda bozuk olan nedir?
Cevap veremeyince hemen karsi tarafa üslubun bozuk demek oldu bu.
Meb 13 yıldır akpnin elinde.
Ve siz yıllardır bu sınavı kazanamiyorsunuz.
2 yıl öncesine kadar derece mi yapıyordunuz?

Bence oturup ders çalışma biciminizi gözden geçirin.
Akp ve siz; bu sınavı kazanamama sebepleri sizsiniz. Muhalefet değil
Bununla yüzleşin ve kabullenin. Başarısızligi başkasına yikmayin. Hele de 13 yıldır olmayan muhalefete hiç yikmayin.

Kabataş sizi yansitmasi açısından güzel bir örnek. Mağdur aģlakliginizi.

Hiiic endise etme amine kimse basortusuyle falan ugrasmaz bu saatten sonra.. onun ekmegi yendi ve bitti..
aaa office ama dün tüccarıya ak parti daha ekmeği bitmez dimi daha çok ekmek çıkar aksine keşke çıkmasa tabi ama

yaa herneyse ben kendimden geçtim zaten nasip değilmiş napalım

nasipse hala dahada olur zaten

okuduklarınla yazdıkların çok farklı farkettin mi ha bu arada sen çok fazla açmışsın gözünü demekki bu yüzden rengarenk bir hdp sevgisi var. neyse herkes kendi yaptığından sorumlu. mümkünse sen oy vermeye gittiğinde renkli kalemlerini de götür yanındaki orda da hdp yi renklendirirsin artık

Ben seni anliyorum canim. 2 yasinda bir bebegin bir elinde biberon diger elinde tupgaz, kuyrukda beklemesi ne demek anlamazlar simdi bunlar.
Sen simdi 3 yasinda falan calismaya baslamissindir. Eee anlatsana sonra noldu....[/QUOTE]
komik olmaya çalışırken rezil olma olurmu iki yaşında olan kim önce onu iyi hesapla sonra alıntı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…