- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Aynen yaa. O yıllarda aygaz kamyonu bizim sokaktan geçiyordu her gün :)) bilmesek inanacagiz 80lerde 90larda tüp kuyruğu olduguna.ben aygazı arıyordum geliyordu.. aygaz ninini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa. O yıllarda aygaz kamyonu bizim sokaktan geçiyordu her gün :)) bilmesek inanacagiz 80lerde 90larda tüp kuyruğu olduguna.ben aygazı arıyordum geliyordu.. aygaz ninini
Ben bilmiyorum canım ah bilsem bende sormam ee incirlik üssüdemi satılmışi i
Ben hatırlatıyım sana. 1974 yılında Türkiye Cumhuriyeti Kıbrıs Barış Harekatını yaptı diye ambargo koydu ve uyguladı. Ülkemizde ambargo nedeniyle herşey kıt idi. Demirel ''Benzin vaadı da ben mi içtim yoksa Nazmiye mi içti'' sözü bu dönemlere raslar.
Turgut Özal ambargoyu kaldırttı. Peki nasıl kaldırttı? Elindeki sihirli değnek ile mi? Sihirli değnek sadece masallarda vardır. Peki ne verdi de kaldırttı? İncirlik üssü olabilir mi?
Senin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz ne chp ne mhp nede hdp (AKP) bunuda boyle bilin zaten akli olan insan diger 3 gerekdiz partiye oy vermez akp tek basina iktidar olacak cok yakinda goreceksiniz
Pardon öyleyse kusura bakmayın: )Yok valla dalga geçmek aklıma bile gelmedi ama sizöyle anladınız sanırım...
E akp sizi 5 yıldır atasaydı? 13 yıldır bir çözüm bulamamış demek... yoksa 5 yıldır başka bir parti mi var iktidarda. Ahahah.
Mağdurum da mağdurum diyorsunuz. Diyorsunuz da son 5 yıldan da muhalefet mi suçlu??
biz degilde ulkeden kacacaklar simdiden zeminini hazirliyo onca insanin hakki vebali kimsede kalmaz bu dunya yalan dunya kacarlarda yuce divanda onca insanin hakkinin hesabini nasil verecekler merak ediyorum dogrusuİNŞALLAH bir kaç seneye ülkeden kaçıcak durumda olmayız AMİN
Bu sefer oyum kimseye. Vermicem oy filan.
once benim mesajlarimi okuyun sonra bu benzetmeleri yaparsiniz.
hayir efendim daha kotusu yapilmiyor. bana orneklerle gelin.
ki ben zaten sirf dinimi rahat yasayayim diye bu partiye hic oy vermedim.
versem de kinanamazdim kendi secimim olurdu.
bu parti nasil yukseldi diyorsunuz?
kapatma davalarini, e muhtirayi, abdullah gulun cumhurbaskani secilmemesi icin(basortulu first lady korkusu) olanlari falan hep unuttunuz sanirim.
bas ortusunun serbest birakilip
Ama işte ben cidden partili değilim CHP ve MHP'yi de eleştiririm takır takır.
İstanbul Anadolu yakası, üstelik Anadolu yakasının çokta gelişememiş bir ilçesinde, 80 öncesi derseniz amenna ama Turgut ÖZAL iktidarından sonra tüp kuyruğu olmadı, sizin Yaşadığınız kuyruk büyük ihtimalle tüpçülerin zam gelecek diye tüpleri saklayıp zam gelene kadar çıkarmaması yüzündendir, çok yapıyorlardı çünkü.Nerde yaşadınız bilemem ben mamak gibi bir bölgede büyüdüm ve tüp kuyruğu bekledim hemde defalarca eşimde 72 li oda çokkk beklemiş sizin bölgemi farklıydı acaba belki sizin oralarda metro doğalgaz falan bile vardı bilemem
Pes yani size 95 lerden sonradan bahsediyorsunuz bide haklıymış gibi inanıcaz falan diyosunuz şimdi size diyicem kömürü bile yazılıp 1 ay sonra alabilirdik ama siz doğalgaz çocuklarısınız bunada insnmassınızAynen yaa. O yıllarda aygaz kamyonu bizim sokaktan geçiyordu her gün :)) bilmesek inanacagiz 80lerde 90larda tüp kuyruğu olduguna.
Ben bilmiyorum canım ah bilsem bende sormam ee incirlik üssüdemi satılmış
mesele senin sahte isimlerin değil canım benim sen hür iradenle yapmak istediğini söyledin ben de hür irademle sana yorumumu ilettim. ne zamandır hdp ye vermek kurtuluş bi akıl bunu nasıl mantıklı anlar onu da çözemem iyi geceler canım sana. allah sağlık sıhhat ve elbette akıl da versin. sağlık önemli sağlık.Nick E takılmayın ben öylesine yazmıştıma fakat o işleri sizin gibi aciz insanlar yapar
oy vermemek de vatanı sahipsiz bırakmanın başka bi şeklidir benden söylemesi. sen annene her kızdığında evi mi terkedersin onun gibi bi şeyBu sefer oyum kimseye. Vermicem oy filan.
"Neden acaba" diyerek soruya soruyla karşılık vermişsiniz. O nedenle "başka sorunuz?" demeniz anlamsiz. Neden acabaayi bi cevaplayin da bilelimhenüz 2 yıl oldu çünkü başörtü serbestliği
ha neden mi çözemedi
neden acaba ???
herneyse ben elimdeki fırsatları kaçırmama sebeb oldular şimdi ise atamalarımız az mezun çok oldumu
bu bana özel bi sebeb
başka sorunuz ?
adama gandi diyolar ama Ghandinin kim olduğunu bile bilmiyordur gandi bir hakaret değil arkadaşlar açın vikipedi diye birşey var bakınYav he he..