Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
sanırım tayypden bahsediyorsunuz. Bir gün terörist başıyla otruyor ertesi gün nefret söylemleri yapıyor ona karşı. Daha neler neler var ama neyse kendimi yormıcam sana anlatmak için.

Tüpçü toptancıya sipariş vermeyi unutmuştur. Ondandir o.

Yoksa paranla gayet tüp alırdın seksenlerde doksanlarda.
Hadi ya yaşadığım şeyleri banamı düzelttiriyosun ben bilirim yaşadığımı ama inanmayana ne diyim sizi kandırıyorum madalya takın diye

E akp sizi 5 yıldır atasaydı? 13 yıldır bir çözüm bulamamış demek... yoksa 5 yıldır başka bir parti mi var iktidarda. Ahahahah. Güldüm valla.

Mağdurum da mağdurum diyorsunuz. Diyorsunuz da son 5 yıldan da muhalefet mi suçlu??

ben bunu biliyorum abla zaten

ama haklısın tabi bilmeyenler için açıklama yapman yapmanız gerek hatta sık sık

istemsiz bi şekilde gelir insanın aklına çünkü özelliklede banlarda ( ama artık banda yok ki)

artı elbette dilediğiniz partiyi tutabilirsiniz bu ne beni ne kimseyi ilgilendirmez ki

biz üyelerin baz alması gerekende bu olmamalı

misal ben burda chplileride mhplileride seviyorum fikirlerine görüşlerine saygı duyuyorum bana ve görüşlerime saygı duyup çizgilerini aşmadıkları sürece

bi hdplileri sevmiyorum

Ama işte ben cidden partili değilim CHP ve MHP'yi de eleştiririm takır takır.

77 doğumluysanız 1983-84'te Turgut ÖZAL başbakan oldu, yurtdışından jean pantolon, malboro sigara bile geliyordu, serbestti, 87'de tüp kuyruğu yoktu, 72'liyim hatırlıyorum.
Nerde yaşadınız bilemem ben mamak gibi bir bölgede büyüdüm ve tüp kuyruğu bekledim hemde defalarca eşimde 72 li oda çokkk beklemiş sizin bölgemi farklıydı acaba belki sizin oralarda metro doğalgaz falan bile vardı bilemem

77 li ise o zamanda 13 yaşında olur ben olsam hatırlarım ama bilemedim şimdi
i i
Ben hatırlatıyım sana. 1974 yılında Türkiye Cumhuriyeti Kıbrıs Barış Harekatını yaptı diye ambargo koydu ve uyguladı. Ülkemizde ambargo nedeniyle herşey kıt idi. Demirel ''Benzin vaadı da ben mi içtim yoksa Nazmiye mi içti'' sözü bu dönemlere raslar.

Turgut Özal ambargoyu kaldırttı. Peki nasıl kaldırttı? Elindeki sihirli değnek ile mi? Sihirli değnek sadece masallarda vardır. Peki ne verdi de kaldırttı? İncirlik üssü olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…