- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
77 doğumluysanız 1983-84'te Turgut ÖZAL başbakan oldu, yurtdışından jean pantolon, malboro sigara bile geliyordu, serbestti, 87'de tüp kuyruğu yoktu, 72'liyim hatırlıyorum.Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
vallaha nickimikim7 içim şişti yahu, çeşme başına döndü forum, analar bacılar, koyunlar, ayyaşlar havada uçuşuyor. tamam ayrı fikirlerdeyiz de ayıp yahu. biz eğitimli kadınlar doğru düzgün siyaset tartışamayacaksak sokaktaki adam eline satır sopa alıp birilerini dövdüğünde ne olacak bu memleket dememek lazım.
buna inanmayı ne çok isterdim hala söylemlerinde islam düşmanlığını sezmesemInsanlar değişir lamelif, Cumhurbaşkanı'nın Belediye başkanı olduğu zamanki düşünceleriyle, şimdiki düşünceleri bir mi? bilirsiin rahmetli Erbakan hocanın talebesidir, o günkü söylemleriyle bugünküleri karşılaştır istersen.
77 li ise o zamanda 13 yaşında olur ben olsam hatırlarım ama bilemedim şimdi77 doğumlu olsa 90 a kadar kendini bilemez ve hatırlamaz yahu .
Takılmayın o Zaman nickin bir önemi yoktu uydurdum öyle .Yoooo sadece sordum önemlide değil rahatsızlık verdim sanırım size
Bu arada belirteyim, ben herhangi bir partili değilim, bilmeyenler vardır, epey yeni üye katılmış Aramıza çünkü.buna inanmayı ne çok isterdim hala söylemlerinde islam düşmanlığını sezmesem
ilk icraatlerinin ne olacağını bilmesem
en basiti benim ben şu an hala kpss ile uğrasıyorsam
5 senelik öğretmen olacakken olamamışsam
sebebi bu zihniyetler
ben hep diyorum abla illede ak parti değil
ama yinede ak parti
77 doğumluysanız 1983-84'te Turgut ÖZAL başbakan oldu, yurtdışından jean pantolon, malboro sigara bile geliyordu, serbestti, 87'de tüp kuyruğu yoktu, 72'liyim hatırlıyorum.
Hım asabiyiz biraz sanırım neyse güle güle kullanın...Takılmayın o Zaman nickin bir önemi yoktu uydurdum öyle .
Çağır çağır polis sizlerin bombada sizlerinAman dur hele arkadaş rahatsız oluyor
Yok dalga için söylemediniz mi ??Hım asabiyiz biraz sanırım neyse güle güle kullanın...
Ben çağıracak olmadım polis arkadaş çağıracak oldu sanırım alıntıları karıştırdınız siz...Çağır çağır polis sizlerin bombada sizlerin
Kendi adıma dinlemeyi çok isterim mune.Kıbrıs Barış Harekatı'nı da anlatayım mı? EOKA'cıları? O tarihleri yaşayan var mı? Ben bebeydim ama ailemizde Kıbrıs Barış Harekatı'nı canlı canlı yaşamış Kıbrıs Türk'ü biri var, ondan iyi bilirim.
Yok valla dalga geçmek aklıma bile gelmedi ama sizöyle anladınız sanırım...Yok dalga için söylemediniz mi ??
Niye ordan bakınca salak gibimi duruyorum sen 13 ten itiberenmi hatırlıyosun öncesi yokmu sende77 doğumlu olsa 90 a kadar kendini bilemez ve hatırlamaz yahu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?