önemlı olan zaten sadece namazı kur'anıBuraya 5 dakikadan fazla bakınca gözüm segirmeye başlıyor valla.
Nasıl bir inat bu anlamıyorum. Namaz kılıyor kuran okuyor diyorlar hala. Ya hu adam ülkenin anasını satmış hala ne diyorsunuz siz !
canim benim oncedende yoktu buyuklerim zamaninda benim zamanimdada yoktu anlamadin sanirim20 yasindasiniz yanlis yazmadiysaniz.
siz kucukken iktidarda akp vardi.
eczanede para ödediğini söylemiş zatenBen yıllardır devlet hastanesinde 1 kuruş verdiğimi hatırlamıyorum
Üyelere dalmak serbest, tabii kendinize yakıştırıyorsanızbişey dicemm ben kiblediğimde ceza olamktan çıktı diyor sataşma vb.
şimdi ben alayına dalsam ceza almayacakmıyım
Mune ablacım
şimdi daha çok sevdim sizi
Yok kız sen yanlış gördüğündendir ne var ülkede oh ne güzel dert yok tasa yok şehit haberimi o hiç yok 400 vekil konuşumu açılmadı bile ne ülke satmasındsan bahsediyon sen...?
Abla diyonuz diyonuz öyle diyorsunuz ben şahsen kendi adıma hatırlamaıyorum tamam yaşanmıştır ama o zamnalar yaşandı diye illaki şimdidemi yaşayalım yıl olmuş 2015 bunumu istiyor bu halk yani bende bunu çok merak ediyorum...Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
yanlış olan şu Asgari Ücreti özel sektör belirlemez. Devlet bir taban fiyat koyar ve o taban aşağı doğru esnemez, bunun aksine uymamak bir suçtur ve cezalandırılır. evet Devlet de kafasına göre belirlemez ancak o teoride olan söylemdir, pratikte olan Bakanlığın bir ücret belirlemesi ve bunu Komisyon üyelerinin görüşüne sunması, görüşmeler sonucu üç aşağı beş yukarı bir ücret belirlenmesidir.Ben kaba taslak yazdım insanları sıkmayım diye hangisi yanlış onu belirtirsen sevinirim
biz koyunuz ya SİZ ?cetemisiniz siz ya burada..genel anlamda koyun surusu diyorum,resmen bana kufur ediyorseviyesiz arkadasin,sende destek cikiyorsun.. cevap vermeyecegimmi sandiniz
Annene çok geçmiş olsun aynısı bizim evde de mevcut mümkünde ben hiç açmamaya çalışıyorum haberleriAltın çağını yaşıyoruz hakikaten .
Hemde ne altın . Ülke güllük gulistanlik.
Annem haber actirmiyor mesela artık evde. O kadar iyi habere dayanamıyor kadin.
Bende sizi merak etmiştim nickinizi çok mu aradınız diyeHalkların kardeşliği için H D P oy veriyorum ve vermeliyiz .
Sen aşırı tehlikelisin...siteyi bile patlatabilirsin...o kadar koyu aklıyım senin gibi renkli yazmak aklıma gelmedi...Halkların kardeşliği için H D P oy veriyorum ve vermeliyiz .
İkinci Dünya Savaşı yıllarındaydı bunlar.Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
biz koyunuz ya SİZ ?
hmmm kendime değil ablacım onlara yakıştıracaklarım varda yok yok yapmayacam dayanacam duracamÜyelere dalmak serbest, tabii kendinize yakıştırıyorsanız
İşte bu düşünce yapısı çok tehlikeli...Müslümanlıkta tanrı diye bişey yok benim Allahım var Kuranı Kerim Arapça indirilmiş bunu değiştirmek kimin haddine
Ak parti düşmanlığından hdp ye oy vermek bence hainliktir vatanını milletini seven kimse bunu yapmaz katılıyorum sizeo kadar çok istiyosan strateji yapmayı başka partiye ver terörist olduğunu bile bile gidip de hdp ye oy veren elbette haindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?