Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür ne dinsizim nede ayyaşım Ak parti başa gelcek sizingibilerde kudurucakk o kadarrrrrrrrr akp akp akp akp akpdinsizde sensin ayyaşta sensin!
Benden çok yaşayacaksınBu arada hdp ye oy verenlerden bir üyenin nicki dikkatimi çekti Saatli Bomba yahu arkadaş cidden başka nick mi yoktu anlayamadım neyse iyi düşünelim...
Tabiki Ak parti Allah yardımcımız olsunda ak partı tek başına ikdidar olsun ama bunu dinsizler istemez çünkü namaza larşılar kurana karşılar seneler sonra kuran okuyan bi başbakanımız var içki içen ayyaşlar gbi degil.. Chp ye oyunuzu verin çünkü karı kız ne varsa satsın..
hayır şunu anlamıyorum süreklı dile getirmediğim, meydanlarda Kuranla oy isteyene oyumu vermedığım ıcın ben neden dinsiz oluyorum bunu anlamak mumkun değil belkı kendı içimde yaşıyorum belkı onlardan daha cok ınanıyorum ama yok kimse anlamıyo malesefOha agir konusmus kendini bilmez kadın .
Yanlışın var vaadde bulunanlar 1500 den aşağı söylemediler şimdi söylenen ak partinin söylediği 1300 buda vaad değil görüşmeler sonucu alınan ortak kararBen ne sordum sen ne anlatıyosun bu adamlar hazirandan önce diğer partiler 1300 1400 vs yapıcaz derken olmaz ekonomi batar diyorlardı, şimdi seçim vaadi yapmışlar, 13 senedir neden 1400 tl yapmadılar diyorum
Birincisi tanrı diye bişey yoktur ikincisi ezan sadece arapça okunur çok merak eden açar mealine bakar
Tabiki canim mesala gandi kemal gibilerineAklın olan insan hırsız a oy vermz
Tabiki Ak parti Allah yardımcımız olsunda ak partı tek başına ikdidar olsun ama bunu dinsizler istemez çünkü namaza larşılar kurana karşılar seneler sonra kuran okuyan bi başbakanımız var içki içen ayyaşlar gbi degil.. Chp ye oyunuzu verin çünkü karı kız ne varsa satsın..
Benden çok yaşayacaksın
arap degiliz muslumaniz. ezan muslumanlar icindir bu sebeple tanri degil allah denir. tanri her hangi bir din icin olabilir Allah islam icindir. ezan dunyanin heryerinde arapca okunur. malezyalilar da arapca konusmuyor hintliler de, pakistanlilar da, iranlilar da.E ezani değiştirdi diyosun ne demek ne alakası var, türkçe olsaydı ne olurdu Tanrı uludur dese mesela, aynı anlam değil mi, batı müziği gelmesin ama ezan arapça olsun arap mıyız hiz
Herkes istediği şekilde her partiye ifade ediyor . âktroller^akkoyunlar gibi yakışıksız itamlar varken kimse çıt çıkartmaz ama chp oldu mu hoppaa .. Adil olun o zaman . Belki o bayanın söyledikleri yanlış ama her konuda bu tepkiniz olsun..Oha ağir konuşmuş kendini bilmez kadın .
çok ayıp gercekten. kime ve neye göre dinsiz? ne ararsın be hey şaşkın allah ile aramda?Tabiki Ak parti Allah yardımcımız olsunda ak partı tek başına ikdidar olsun ama bunu dinsizler istemez çünkü namaza larşılar kurana karşılar seneler sonra kuran okuyan bi başbakanımız var içki içen ayyaşlar gbi degil.. Chp ye oyunuzu verin çünkü karı kız ne varsa satsın..
Ülke batmadığına göre değilTıpkı 3 liralık ihalelerin 10 liraya yandaşa verilmesi gibi değil mi
Kari kız satmak ne demek ? Chp bu isi mi yapıyor ?Herkes istediği şekilde her partiye ifade ediyor . âktroller^akkoyunlar gibi yakışıksız itamlar varken kimse çıt çıkartmaz ama chp oldu mu hoppaa .. Adil olun o zaman . Belki o bayanın söyledikleri yanlış ama her konuda bu tepkiniz olsun..
sen allahmisinda tovbe hasa insanlari yargiliyosun bi kendine gel haddini bil bizim dinimiz siyasete alet edilcek kadar alcak bi dinmi de konusuyosun bos bos dinden menfaat rant saglamaya calisan kisiler alcak kimselerdir chp karistirmadi o yuzden dinsiz parti ilan edildi imanin kimse oldugu hic belli olmaz dinimiz maneviyatimizdir goz gore gore yasanmaz maneviyatÇok şükür ne dinsizim nede ayyaşım Ak parti başa gelcek sizingibilerde kudurucakk o kadarrrrrrrrr akp akp akp akp akp