Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Şu yorumlara bakıyorumda...
İlla herkes benimki iyi seninki tü kaka demek zorunda mı ?
İnsan gibi hakaret etmeden fikrini savunamıyo mu kimse?
Bakıyorumda herkese göre kendisinden başka herkes cahil...
Geçen seçimlerde başka partiye verdim. Bu seçimlerde oyum Ak Parti'ye.
Hadi hayırlısı...

ne demek kuran ogretemezsin yalan yalnis seylerle karalamayin insanlari bilip bilmeden
arkadasim biz 8-10 yasindayken jandarma geldi kuran kursumuza hem de imam di kursu veren. o sene izin cikmamisti kurs icin.
cuma sohbetlerine giden annemi karakola cektiler. siz neden bahsediyorsunuz?

Yapmayin şöyle yorumlar işte. Sen oyunu ver gec. Su ayyasli yorumlardan falan gina geldi gerçekten.
Az daha o mesajı da beğeniyordum iyi mi :)
Hızlı hızlı bakarken akp ye vericem deyince önce beğendim...sonra gözüm ayyaşa takıldı..anamm dedim cozutmuş bu kadın.hemen geri aldım beğeniyi :)

Kız akp diye diye ban yemis ya la :)))))))

Savaş ayın eski programlarını seyrederseniz cvp orda
aradım bulamadım. bu laf şehir efsanesi olarak sürekli dilden dile dolaşır ama ben hiç röp'ne ya da görüntüsüne rastlamadım.
neyse.
bilmeyenler için anlatayım. Kemal Kılıçdaroğlu bir bürokrattır. SSK da bir Devlet Kurumudur ve Devlet Kurumları batmaz, batamaz. AÇIK ya da FAZLA verirler. "Batma" kavramı özel sektöre ait bir kavramıdır, Bizzat Devletin kendisi batmadığı sürece SSK da batamaz.
SSK'nın varlık amacı da Zarar etmektir. AKP'Li arkadaşların hayallerini yıkmak gibi olmasın ama SGK bugün de AÇIK veriyor, vermek zorunda, eşyanın tabiatı bu.
eğer Nazi Almanyası gibi FAŞİST bir devlette yaşamıyorsanız, siz vergi vermeseniz dahi devlet size bakmak ZORUNDA olduğundan, kuruma bir lira ödemeden bakarsınız, Sosyal Güvenlik Sistemleri çalışanların çalışmayanları finanse etmesi üzerine kurulu bir sistemdir. ve hemen her toplumda Çalışan Nüfusun yani Aktif Nüfus'un Çalışmayan yani Pasif Nüfusuna oranı daha az olduğundan daha az kişi kuruma para öder daha fazla kişi kurumdan para alır.
örneğin siz çalışmıyorsunuz, eşiniz çalışıyor, eşinizden tek bir kişi için katılım payı alınır ama onun ödediğiyle siz de çocuklarınız da devlet hastanesinde bakılır, protez sahibi olur, ilaç alırsınız. dolayısıyla da Kurum AÇIK VERİR. ÇÜNKÜ KURUMA GİREN PARA 10 LİRA İSE KURUMDAN ÇIKAN PARA 20 LİRADIR.
gelelim Kılıçdaroğlu dönemindeki SSK'ya.
yaklaşık 10 sene öncesine yani 87 senesine döndüğümüz o yere göğe sığamayan, devleti adeta "uçuran" TURGUT ÖZAL'ın çıkardığı Süper Emeklilik yasasına varıyoruz. bu yasa ile insanlar 40'lı yaşlarda emekli edilerek Pasif Nüfus oranı arttırılmış hem Kurumun maliyetleri yükseltilmiş hem de borcu yükseltilmiştir.

Kari kız satmak ne demek ? Chp bu isi mi yapıyor ?
İşinize geldiği gibi yorumlarsanız size cevap vermem . Olayın o olmadığını baal gibi de biliyorsunuz. Ki öyle bir şey var yapacak ilk parti belli..

Haberde Başbakan diyor ki ben kız tarafına şahit oluyorum oğlum evlense de geline şahit olurum kim isterse gider şahit olurum dedi. Şuanda açıklama yapıyor. Mualefetinde eleştirmesin bir sınırı olması lazım . Ne biçim insalar topluluğu var çok ilginç insan gibi bir şey tartışamıyorsun seviyeye bak .

Kız akp diye diye ban yemis ya la :)))))))
Siyasi lider veya partilere hakaret, karalama ceza sebebidir bu bölümde, üyelerin birbirine söyledikleriyse ban sebebi olmaktan çıktı ama sadece bu bölümde böyle, kişisel hakaretlerde Savcılık makamına gidilir, dilekçe verilir.
Ama siyasi partiler, parti liderleri, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, TBMM,devletin kurum ve kuruluşlarına hakaret, Aşağılama, karalama yasalara göre suç, bu yüzden burda da yasak

Üzgünüm ama bence akp yine alır...Ne yapar ne eder alırlar...Hiç umutla bakamıyorum malesef.Ülkem için en hayırlısı neyse o olsun...

akp'ye oy vermek istemeyn insanlara niye nazama karşılar ya da dinsizler falan diosunuz aklım almıyor. Asıl dinine sahip çıkan insanlar onlara oy vermeyenler. Dindar bir insan Şehit babasına karaktersiz demez ya da gidip terörist başıyla yan yana gezmez. Ben dindar bir insanım ve çok üzülüyorum akp taraftarı olmayan insanlara söylenenlere. Yarın öbür gün oğlunuz, kardeşiniz kuzeniniz ya da eşiniz askere gidicek, Allah korusun ama ona birşey olursa sizede karaktersiz denebilir. Ayrıca kendisinin oğulları askere gitmedi ve yurtdışında yaşıyorlar. Siz çocuklarınızı askere gönderirken onunkiler rahat rahat hayatını yaşıyor...

arkadasim biz 8-10 yasindayken jandarma geldi kuran kursumuza hem de imam di kursu veren. o sene izin cikmamisti kurs icin.
cuma sohbetlerine giden annemi karakola cektiler. siz neden bahsediyorsunuz?
bizim buyuklerimizde hep gitmis bitek kurani sizmi ogreniyosunuz ama jandarma filan gelmemis bende gittim kucukken yine gelmedi :)

Ayrıca asgari ücreti devlet belirliyor ne demek alakası yok, işveren mi belirliyor sanıyorsun, öyle olsa partiler nasıl vaadlerinin bulunsun
Canım devlet istese 5000 lirada yapar ama sen devlette çalışıp asgari ücret alan gördünmü özel sektörün işi bu devlet ne kadar yüksek tutarsa işsizlik okadar çok olur

Oy moy vermeyeceğim, inatla hem de..
Verirsem de boş kullanıp geri dönerim heralde, ya da bunların hiçbirini vermem.
Yorumları görüyorum midem bulanıyor.
Oy kullanmamak da bana göre bir haktır, hiçbirini istemiyorum istemediğim kafama yatmayan bir partiye oy vereceğime vermem daha iyi diye düşünüyorum, bu da benim düşüncem tabi..

burasi atatürke saygisizlik yapilcak bi yer diil.dikkatli konusalim lutfen. atamizi karistirmadan bugunki devlet adamlarini konusalim. kilicdaroglunun yaptiklarindan bahsedin.yada pardon yapamadiklarindan. bi de hükümetin bu turkiyeye kazandirdiklarindan.yollari sokak dolusu copleri herseyin kara borsadan satildigi o gunleri konusalim. tüp yok gaz yok ekmek yokkkk. hastanelerde kuyruk var cile var.ya simdi nasil turkiye.enflasyonmus issizlikmis hepsi tirı vırı.gercekci olun biraz. yillardir cocugumuz olsun diye tedavi goruyorum ve 5 kurus harcamiyorum. tüp bebek bile 3 denemeye cikti.ve daha sayamayacagim bir surü seyyyyy

Bunu bende savunuyorum . Akp partiye oy veremeyenler yobaz vs olmuyor olamaz . Ama bana gidipte resmen görülen şeyleri partim bunu yapmıyor şu şu şu ilee şu derlerse tak tak yazarım yazacak şeyi bitince de onlar hakarete başlar bir şekilde ip kopuyor .

Politika ne gereksiz sey.
Bi ulkeye sigamagik gittik.

yanlış biliyorsunuz Asgari Ücreti kimler beliryor biliyor musunuz:
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından 2 temsilci, TÜİK temsilcisi, Kalkınma Bakanlığı temsilcisi ve Hazine Müsteşarlığı temsilcisi,

-Bünyesinde en çok işçiyi bulunduran en üst işçi kuruluşunun değişik işkolları için seçeceği beş temsilci,

-Bünyesinde en çok işvereni bulunduran işveren kuruluşunun değişik işkolları için seçeceği beş temsilci

olmak üzere 15 üyeden oluşur.
lütfen sağdan soldan öğrendiğiniz yalan yanlış bilgilerle insanların aklını bulandırmayın.

Az daha o mesajı da beğeniyordum iyi mi :)
Hızlı hızlı bakarken akp ye vericem deyince önce beğendim...sonra gözüm ayyaşa takıldı..anamm dedim cozutmuş bu kadın.hemen geri aldım beğeniyi :)

Kıyıdan donmussun :)) böyle yorum yapanlara sinir oluyorum ben. Partiye daha çok zarar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…