- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
arkadasim biz 8-10 yasindayken jandarma geldi kuran kursumuza hem de imam di kursu veren. o sene izin cikmamisti kurs icin.ne demek kuran ogretemezsin yalan yalnis seylerle karalamayin insanlari bilip bilmeden
Az daha o mesajı da beğeniyordum iyi mi :)Yapmayin şöyle yorumlar işte. Sen oyunu ver gec. Su ayyasli yorumlardan falan gina geldi gerçekten.
Kız akp diye diye ban yemis ya la :)))))))sen allahmisinda tovbe hasa insanlari yargiliyosun bi kendine gel haddini bil bizim dinimiz siyasete alet edilcek kadar alcak bi dinmi de konusuyosun bos bos dinden menfaat rant saglamaya calisan kisiler alcak kimselerdir chp karistirmadi o yuzden dinsiz parti ilan edildi imanin kimse oldugu hic belli olmaz dinimiz maneviyatimizdir goz gore gore yasanmaz maneviyat
aradım bulamadım. bu laf şehir efsanesi olarak sürekli dilden dile dolaşır ama ben hiç röp'ne ya da görüntüsüne rastlamadım.Savaş ayın eski programlarını seyrederseniz cvp orda
İşinize geldiği gibi yorumlarsanız size cevap vermem . Olayın o olmadığını baal gibi de biliyorsunuz. Ki öyle bir şey var yapacak ilk parti belli..Kari kız satmak ne demek ? Chp bu isi mi yapıyor ?
Siyasi lider veya partilere hakaret, karalama ceza sebebidir bu bölümde, üyelerin birbirine söyledikleriyse ban sebebi olmaktan çıktı ama sadece bu bölümde böyle, kişisel hakaretlerde Savcılık makamına gidilir, dilekçe verilir.Kız akp diye diye ban yemis ya la :)))))))
bizim buyuklerimizde hep gitmis bitek kurani sizmi ogreniyosunuz ama jandarma filan gelmemis bende gittim kucukken yine gelmedi :)arkadasim biz 8-10 yasindayken jandarma geldi kuran kursumuza hem de imam di kursu veren. o sene izin cikmamisti kurs icin.
cuma sohbetlerine giden annemi karakola cektiler. siz neden bahsediyorsunuz?
Canım devlet istese 5000 lirada yapar ama sen devlette çalışıp asgari ücret alan gördünmü özel sektörün işi bu devlet ne kadar yüksek tutarsa işsizlik okadar çok olurAyrıca asgari ücreti devlet belirliyor ne demek alakası yok, işveren mi belirliyor sanıyorsun, öyle olsa partiler nasıl vaadlerinin bulunsun
ben 4 yıl boyunca Sosyal Politika okudum, ana konularımdan biri ve bitirme tezim Sosyal Sigortalardı. emin olun sizden daha iyi biliyorum.Sen ssknin nasil batirildigini bilmiyosan yada batiranin gandi kemal oldugunu bilmiyosan ben ne yapabilirim canim
Bunu bende savunuyorum . Akp partiye oy veremeyenler yobaz vs olmuyor olamaz . Ama bana gidipte resmen görülen şeyleri partim bunu yapmıyor şu şu şu ilee şu derlerse tak tak yazarım yazacak şeyi bitince de onlar hakarete başlar bir şekilde ip kopuyor .akp'ye oy vermek istemeyn insanlara niye nazama karşılar ya da dinsizler falan diosunuz aklım almıyor. Asıl dinine sahip çıkan insanlar onlara oy vermeyenler. Dindar bir insan Şehit babasına karaktersiz demez ya da gidip terörist başıyla yan yana gezmez. Ben dindar bir insanım ve çok üzülüyorum akp taraftarı olmayan insanlara söylenenlere. Yarın öbür gün oğlunuz, kardeşiniz kuzeniniz ya da eşiniz askere gidicek, Allah korusun ama ona birşey olursa sizede karaktersiz denebilir. Ayrıca kendisinin oğulları askere gitmedi ve yurtdışında yaşıyorlar. Siz çocuklarınızı askere gönderirken onunkiler rahat rahat hayatını yaşıyor...
yanlış biliyorsunuz Asgari Ücreti kimler beliryor biliyor musunuz:Ben kısaca anlatayım asgari ücret devletle çok alakalı değildir sk parti şuan seçim vaadlerinin arasına 3000 tl yapacam da diyebilir ama bunu kimse yemez çünki asgari ücreti özel sektörler belirler adam 3 işçi yerine 1 işçi çalıştırır bu sefer işsizlik sorunu oluşur çok kişi ekmeğinden olur
Az daha o mesajı da beğeniyordum iyi mi :)
Hızlı hızlı bakarken akp ye vericem deyince önce beğendim...sonra gözüm ayyaşa takıldı..anamm dedim cozutmuş bu kadın.hemen geri aldım beğeniyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?